سلام
قالب جدید سایت مبارک !
من که کلی حال کردم !
تشکر از مدیریت سایت !
سلام
قالب جدید سایت مبارک !
من که کلی حال کردم !
تشکر از مدیریت سایت !
من تازه عضو شدم قالب قبلیه رو ندیدم ولی اینی که الان دارم می بینم جالبه بد نیست
واقعا قشنگه .... البته قبلی هم قشنگ بود ولی در کل ، تنوع داشتن خوبه !!!!!
به به چه قالب خوبی من که خیلی دوسش دارم مرسی آقای مدیر
آرزوهایت را روی کاغذ بنویس و یکی یکی از خدا بخواه خدا فراموش نمی کند اما تو یادت می رود آنچه که امروز داری آرزوی دیروز تو بوده است!!!
منم ازقالب جدیدسایت خوشم اومدالبته قبلی هم قشنگ بودهرچی باشه سلیقه مدیرومعاون عزیزمون خیلی خوبه درهمین جاهم به خاطرقالب جدیدسایت وازتمام زحمات شماممنونم.
عشق یعنی اشک توبه درقنوت
خواندنش بانام غفارالذنوب
عشق یعنی چشم هاهم دررکوع
شرمگین ازنام ستارالعیوب
عشق یعنی سرسجودودل سجود
ذکریارب یارب ازعمق وجود
سلام
می خواستم بخاطر تقویم روز و حدیث که بالای باشگاه نصب کردید تشکر کنم و ممنون می شم اگه اونو دیگه تغییر ندید. چون اون همه اگهی های نازیبا و تکراری بالای باشگاه واقعاً خسته کننده شده بود.
چه خوب بود جای اونها رو عوض می کردید یا تصویر زیباتری جایگزین اگهی ها هم می شد.
با تشکر
تانیا
IU
PNU
http://najvayemehrbani.blogfa.com/
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
البته به نظر من بالای سایت یکم شلوغ شده و مطمئنا" سایت هم سنگین میشه.می خواستم بخاطر تقویم روز و حدیث که بالای باشگاه نصب کردید تشکر کنم و ممنون می شم اگه اونو دیگه تغییر ندید.
میخواستم بگم چرادوباره قالب سایت روعوض کردیداون دوتاآبی کمرنگ وپرنگ خیلی بهتربودندکارکردن تواین قالب جدیدخیلی سخته ولی دیدم بهترفضولی نکنم چون زیادنمیام باشگاه.
از زحماتتون ممنونم.
عشق یعنی اشک توبه درقنوت
خواندنش بانام غفارالذنوب
عشق یعنی چشم هاهم دررکوع
شرمگین ازنام ستارالعیوب
عشق یعنی سرسجودودل سجود
ذکریارب یارب ازعمق وجود
ممنون از زحمات عزیزان ولی بنظر من قالب قبلی بهتر بود الان نمی دونم شاید مشکل از سیستم من هس نوشته پشت سرهمن. قایم میشن!!
رنگش هم زیاد دلچسب نیس .. بالاخره انتقاده دیگه امیدوارم پذیرا باشین قالب قبلی خیلی بهتر بود
♥در ﺑﮯ کراﻧﮧ زندﮔﮯ،جاﮰ ﮐﮧمن هستم ، ﮬﻤﮧ چیز کامل، ﺑﮯ نقص و عاﻟﮯ است و با این ﮬﻤﮧ، زند ﮔﮯ همواره در تغییر است ♥