بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 6 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 56

موضوع: اخبار نقل و انتقالات

pnugirl
    • n/a

filish اخبار نقل و انتقالات

هافبک تیم فوتبال استیل‌آذین گفت: من حرفه‌ای فکر می‌کنم و در پایان بررسی پیشنهادهایم بهترین تصمیم را خواهم گرفت.
    "حسین کعبی" درخصوص فصلی که با استیل‌آذین پشت سر گذاشت، اظهار داشت: فصل بسیار خوبی را با استیل اذین پشت سر گذاشتم. حتی می‌توانستیم رده چهارم را بدست آوریم اما در نهایت به رده پنجم رضایت دادیم. خوشحالم که با یک تیم حرفه‌ای فصل خوبی را پشت سر گذاشتیم و در واقع معتقدم امسال، بهترین سال فوتبالی زندگی‌ام را با استیل‌آذین داشتم.
    وی ادامه داد: با این حال قرارداد من با این تیم یک ساله بود و بعد از پایان لیگ تمام شد. البته هنوز با باشگاه تسویه حساب نکرده‌ام اما نگرانی هم از این بابت ندارم. امسال تنها سالی بود که نگرانی بابت پرداخت مطالبات از سوی باشگاه نداشتم و آنقدر از حضور در این تیم رضایت دارم که هرگز آن را فراموش نمی‌کنم.
    هافبک تیم فوتبال استیل‌آذین در پایان گفت: پیشنهادهایی دارم که مشغول بررسی آنها هستم. من حرفه‌ای فکر می‌کنم و در پایان بررسی پیشنهادهایم بهترین تصمیم را خواهم گرفت. مبلغ قرارداد برای هر بازیکنی حائز اهمیت است و من نیز از این موضوع مستثنی نیستم.

pnugirl
    • n/a

مهرزاد معدنچی که می گویند با استیل به توافق رسیده می گوید منتظر پیشنهاد پرسپولیس است.
    مهاجم ایرانی تیم الاهلی امارات که به تازگی از این تیم جدا شده است اعلام کرد که دیگر در امارات نمی ماند شاید در یک تیم لیگ برتری بازی کند.
    مهرزاد معدنچی در خصوص وضعیت آینده فوتبالی اش می گوید«: من ناخواسته در این فصل به یک تیم اماراتی رفتم و از بد شانسی در اینجا هم چند تیم عوض کردم.
    انتظار اماراتی ها از ایرانی ها بسیار بالا است و فکر می کنند که مهاجم طراز اول به تیم آورده اند.بعد از بازی ما در لیگ قهرمانان آسیا و حذف در آن رقابتها مسئولان باشگاه با من لج کردند.»
    معدنچی در پایان می گوید« من همچنان منتظر پیشنهاد پرسپولیس هستم ولی هنوز مذاکره ای با هیچ تیمی نداشتم. امسال اگر در یک تیم لیگ برتری بازی کنم نشان می دهم که بسیار پیشرفت کرده ا م و برای آن تیم موثر خواهم بود.»

pnugirl
    • n/a

کریم ملاحی مدیرعامل باشگاه پاس همدان بعد از جدایی علی اصغر مدیرروستا فقط یک گزینه را جستجو می‌کند و او کسی نیست جز فیروز کریمی.
    فیروز کریمی که سال گذشته به دلیل مشکلات خود با ستاد منشور اخلاقی به دسته پایین‌تر رفت و با تیم داماش گیلان کار خود را آغاز کرد، ‌در آستانه صعود به لیگ برتر است،‌ اما مشخص نیست که در این باشگاه باقی بماند.
    کریمی و ملاحی در دوره حضور خود در پاس آخرین قهرمانی باشگاه‌های آسیا را برای تیم‌های ایرانی به ارمغان آورده‌اند.
    پاس فعلی که هنوز نتواسته در حد پاس تهران ظاهر شود امیدوار است با فیروز کریمی بتواند حداقل در حد دوره درخشان وینگو بگوویچ ظاهر شود. دوره‌ای که پاس به مقام پنجم لیگ برتر رسید.

pnugirl
    • n/a

حامد بابايي؛ رئيس هيات مديره باشگاه مس كرمان در مورد انتخاب سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه گفت: چند گزينه براي مربيگري داريم كه اصلي‌ترين آن لوكا بوناچيچ است. با حميد استيلي هم مذاكره داشتيم. نمي‌دانم وضعيت امير قلعه‌نويي با سپاهان به كجا رسيد و او با اين باشگاه قرارداد امضا كرده است يا نه اما او هم از گزينه‌هاي ما بود.
    وي تصريح كرد: با توجه به جدايي مرفاوي از استقلال از اين مربي هم برنامه‌ خواسته‌ايم و نژاد‌زماني مدير عامل باشگاه با او صحبت كرده است. سرمربي تيم حداكثر ظرف دو روز آينده از بين گزينه‌هاي مطرح انتخاب خواهد شد.
    بابايي در مورد اختلاف 200 ميليون توماني باشگاه مس و بوناچيچ براي تمديد قرارداد گفت: اين ارقام صحيح نيست اما تنها اختلاف ما با لوكا بوناچيچ بر سر مسايل مالي است و در ساير موارد به توافق رسيده‌ايم.منتظريم بوناچيچ رقم درخواستي‌ خود را به طور مكتوب به باشگاه اعلام كند.

pnugirl
    • n/a

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: برای تمدید قراردادم با تراکتورسازی هیچ مشکلی ندارم و اگر به توافق نهایی با این باشگاه برسم صددرصد یک فصل دیگر هم در تراکتورسازی می‌مانم.
    "فراز کمالوند" اظهارداشت: کارهای مقدماتی برای تمدید قراردادم را انجام دادم و انشاءالله اگر مشکلی پیش نیاید یک فصل دیگر در تراکتورسازی می‌مانم اما خبر مذاکره با صنعت نفت را رد می‌کنم و من با این تیم هیچ مذاکره‌ای نداشتم.
    وی در خصوص شایعه جذب طالب‌لو، جباری و نصرتی تصریح کرد: صددرصد این 3 بازیکن فصل آینده در تراکتورسازی هستند. حتی با هر 3 بازیکن نام برده صحبتهای مقدماتی را انجام دادیم و در چند روز آینده وضعیت آنها مشخص خواهد شد.
    همچنین سرمربی تراکتورسازی در خصوص خبر جذب 5 ملی‌پوش و 2 لژیونر خاطرنشان ساخت: کاملا این خبر درست است. جواد کاظمیان و ایمان مبعلی در لیست تراکتورسازی هستند و ما این 2 بازیکن را برای فصل آینده می‌خواهیم. صحبت ها و رقم پیشنهادی باشگاه را به این 2 بازیکن ارائه می‌کنیم و اگر به توافق برسیم کاظمیان و مبعلی را جذب می‌کنیم. همچنین بقیه اعضای کادر فنی هم در این تیم می‌مانند و من مشکل از بابت همکاری آنها ندارم.

pnugirl
    • n/a

"د.پ.آ " در خبري كه منتشر كرد، نوشت: وحيد هاشميان مي‌خواهد به تهران بازگردد و براساس اخبار و گزارش‌هاي منابع مختلف قصد بازي در تيم استيل‌آذين را دارد.
    اين خبرگزاري نوشت: تيم استيل‌آذين اين اخبار را نه تاييد كرده و نه در مقام تكذيب برآمده است. گفته مي‌شود اين مهاجم قرار است در هفته آتي با تيم تهراني قراردادي دو ساله منعقد كند. اين در حالي است كه قرارداد او با بوخوم به پايان رسيده و تمديد نيز نخواهد شد. اين گلزن باسابقه در سال‌هاي 1999 الي 2010 در تيم‌هاي آلماني هامبورگ، بوخوم، بايرن‌مونيخ،‌ هانوفر و بار ديگر بوخوم بازي كرده است. وي در صورت حضور در استيل‌آذين با لژيونرهاي سابق ايران در بوندس‌ليگا يعني مهدي مهدوي‌كيا، علي كريمي، فريدون زندي و امير شاپورزاده هم‌تيمي خواهد شد.
    اين منبع افزود: استيل‌آذين فصل باشگاهي ليگ ايران را به كسب عنوان پنجمي به پايان رساند، ولي مي‌كوشد تا در فصل آتي جزو سه تيم نخست ليگ شده تا مجوز حضور در ليگ قهرمانان آسيا را پيدا كند.

pnugirl
    • n/a

"د.پ.آ " در خبري كه منتشر كرد، نوشت: وحيد هاشميان مي‌خواهد به تهران بازگردد و براساس اخبار و گزارش‌هاي منابع مختلف قصد بازي در تيم استيل‌آذين را دارد.
    اين خبرگزاري نوشت: تيم استيل‌آذين اين اخبار را نه تاييد كرده و نه در مقام تكذيب برآمده است. گفته مي‌شود اين مهاجم قرار است در هفته آتي با تيم تهراني قراردادي دو ساله منعقد كند. اين در حالي است كه قرارداد او با بوخوم به پايان رسيده و تمديد نيز نخواهد شد. اين گلزن باسابقه در سال‌هاي 1999 الي 2010 در تيم‌هاي آلماني هامبورگ، بوخوم، بايرن‌مونيخ،‌ هانوفر و بار ديگر بوخوم بازي كرده است. وي در صورت حضور در استيل‌آذين با لژيونرهاي سابق ايران در بوندس‌ليگا يعني مهدي مهدوي‌كيا، علي كريمي، فريدون زندي و امير شاپورزاده هم‌تيمي خواهد شد.
    اين منبع افزود: استيل‌آذين فصل باشگاهي ليگ ايران را به كسب عنوان پنجمي به پايان رساند، ولي مي‌كوشد تا در فصل آتي جزو سه تيم نخست ليگ شده تا مجوز حضور در ليگ قهرمانان آسيا را پيدا كند.

pnugirl
    • n/a

محمد نوري درباره اينكه گفته مي شود با پرسپوليس قرارداد داخلي امضا كرده، اظهار داشت: هنوز قراردادي با هيچ تيمي نبسته ام اما با پرسپوليس، استقلال، ذوب آهن و سپاهان مذاكراتي داشته ام.

وي افزود: پيشنهاد مالي تيم هاي اصفهاني بهتر از دو تيم تهراني است اما هنوز تصميم خود را نگرفته ام. هر چهار تيم بزرگ هستند.
    اين بازيكن تصريح كرد: هر بازيكني دوست دارد در تيم هاي پرسپوليس و استقلال بازي كند. هر كسي هم كه مي گويد اين طور نيست، دروغ مي گويد. بايد شرايط را بسنجم. تا پايان اين هفته از بين اين چهار تيم يكي را انتخاب مي كنم اما احتمال ادامه فوتبالم در تهران بيشتر از شهرستان است.

نوري در پاسخ به اين سوال كه قصد ماندن در صبا را ندارد، گفت: 3 سال در اين تيم زحمت كشيده ام و احساس مي كنم زمان تغيير تيمم فرا رسيده است.

pnugirl
    • n/a

مهرزاد معدنچی که می گویند با استیل به توافق رسیده می گوید منتظر پیشنهاد پرسپولیس است.
    مهاجم ایرانی تیم الاهلی امارات که به تازگی از این تیم جدا شده است اعلام کرد که دیگر در امارات نمی ماند شاید در یک تیم لیگ برتری بازی کند.
    مهرزاد معدنچی در خصوص وضعیت آینده فوتبالی اش می گوید«: من ناخواسته در این فصل به یک تیم اماراتی رفتم و از بد شانسی در اینجا هم چند تیم عوض کردم.
    انتظار اماراتی ها از ایرانی ها بسیار بالا است و فکر می کنند که مهاجم طراز اول به تیم آورده اند.بعد از بازی ما در لیگ قهرمانان آسیا و حذف در آن رقابتها مسئولان باشگاه با من لج کردند.»
    معدنچی در پایان می گوید« من همچنان منتظر پیشنهاد پرسپولیس هستم ولی هنوز مذاکره ای با هیچ تیمی نداشتم. امسال اگر در یک تیم لیگ برتری بازی کنم نشان می دهم که بسیار پیشرفت کرده ا م و برای آن تیم موثر خواهم بود.»

pnugirl
    • n/a

مسایل مالی یکی از دلایلی است که اشجاری دوست دارد در لیگ امارات توپ بزند.
    بازیکن چپ پای ذوب آهن که شایعه پرسپولیسی شدنش در روز های اخیر شنیده می شد امشب راهی امارات می شود تا مذاکراتش با الوحده را آغاز کند.
    این اتفاق در حالی افتاده است که خود اشجاری اصلا فکرش را نمی کرده که مورد توجه مسئولان این باشگاه اماراتی قرار گرفته باشد. « قرار نبود کسی از پیشنهاد الوحده مطلع شود اما 2 روز پس از با خبر شدن من، سایت الوحده این خبر را منتشر و اخبار سیما هم آن را پخش کرد، آن وقت تازه فهمیدم پیشنهاد آنها چقدر جدی است.»
    اشجاری این را می گوید و با اشاره به اینکه مسئولان ذوب آهن مخالفتی با رفتن او به امارات نمی کندد ادامه می دهد: « فکر نمی‌کنم مسئولین ذوب‌آهن مشکلی با انتقال من داشته باشند، البته چند پیشنهاد دیگر نیز از اماراتی‌ها دارم ولی اگر قرار باشد در امارات بازی می‌کنم بی‌شک فقط برای الوحده بازی خواهم کرد.»
    مدافع ذوب آهن در پایان می گوید:«امشب برای صحبت‌های نهایی به امارات سفر می‌کنم، لیگ امارات اگر بهتر از ایران نباشد کمتر از آن نیست و به همین علت علاقه‌مندم برای الوحده بازی کنم، ضمن آنکه قطعا پیشنهاد مالی آن نیز یکی از علت‌هایی است که من را برای رفتن به امارات تشویق می‌کند.»

صفحه 1 از 6 123 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع