بالا
 تعرفه تبلیغات




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: میوه خورها حتما بخوانند!

  1. #1
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    Pdf میوه خورها حتما بخوانند!








    همه ما فکر میکنیم که خوردن میوه یعنی خرید میوه، پوست کندنش و فقط گذاشتنش توی دهان , اما به این سادگی که فکر میکنید نیست

    بسیار مهم است که بدانیم چگونه و چه وقت باید میوه بخوریم؟

    راه صحیح خوردن میوه ها چیست؟
    این است که میوه ها را بعد از مصرف غذا نخورید
    میوه ها باید زمانی خورده شوند که معده خالی است

    اگر میوه ها را به آن صورت بخورید، نقش مهمی در مسموم کردن سیستم بدنتان خواهند داشت ؛ بدنتان را با مقدار زیادی انرژی تامین میکنند که این انرژی به جای مفید بودن باعث از دست دادن وزن و کاهش قدرت برای انجام دیگر فعالیتهای زندگی میشود


    میوه مهم ترین خوراکهاست
    برای مثال درنظر بگیرید که دو تکه نان و یک تکه میوه خورده اید ؛ تکه میوه آماده است که مستقیما وارد معده تان و روده تان شود ، اما به دلیل آن دو تکه نان، از ورود سریع آن به معده جلوگیری می شود

    در این بین همه غذا فاسد شده، تخمیر میشود و به اسید تبدیل میشود ، به محض اینکه درون معده، میوه با غذا و آنزیمهای گوارشی تماس پیدا میکند، همه حجم غذا شروع به ازبین رفتن و فاسد شدن میکند

    پس لطفا میوه های خود را زمانی مصرف کنید که معده تان خالی است و یا قبل از خوردن وعده های غذاییتان میل کنید

    شما بارها شنیده اید که بسیاری شکایت میکنند که هر زمان که هنوانه میخورم، غذا بالا می آید، و یا هر زمان که میوه درخت قهوه سودانی را می خورم معده ام نفخ میکند، زمانی که موز میخورم همش حس اینکه باید فورا به دستشویی بروم را دارم و غیره- در حقیقیت همه اینها اتفاق نخواهند افتاد اگر میوه را زمانی بخورید که معده تان خالی است. میوه ها با غذای فاسد شده ترکیب میشوند و گاز تولید میکنند و درنتیجه شما بالا می آورید



    سفیدی مو، تاس شدن، عصبانیت و گودی های سیاه زیر چشم، همه شان اتفاق نخواهند افتاد اگر با
    معده خالی میوه میل کنید



    با توجه به تحقیقات دکتر هربرت شلتون، بایستی بدانیم که چنین موضوعی صحیح نیست که بعضی از میوه ها مانند پرتقال، نارنج و لیمو خودشان اسیدی هستند. چرا که همه میوه ها در بدن قلیایی میشوند
    اگر شما روش صحیح میوه خوردن را کاملا بیاموزید شما به راز زیبایی، عمر طولانی، سلامت، انرژی، شادابی و وزن طبیعی دست پیدا خواهید کرد،

    زمانی که نیاز دارید که آب میوه بنوشید- فقط آب میوه تازه بنوشید نه آب میوه کنسروها. حتی آب میوه هایی که بسیار سفت هستند را ننوشید

    میوه های پخته شده را نخورید چرا که هرگز ماده مغذی میوه ها را دریافت نخواهید کرد تنها مزه شان را دریافت میکند.


    پختن، تمام ویتامین ها را از بین میبرد

    اما به هرحال خوردن میوه کامل بهتر از نوشیدن آب آن است


    اگر باید آب میوه بنوشید طوری بنوشید که دهانتان پر شود و آن را آرام آرام غورت دهید ، چرا که باید اجازه دهید که آب میوه با بزاق دهانتان قبل از غورت دادن آن کاملا ترکیب شود ، میتوانید برای پاکسازی بدنتان 3 روز روزه ی میوه بگیرید. به مدت 3 روز فقط میوه بخورید ، و در آخر متعجب میشوید از اینکه دوستانتان به شما میگویند که چقدر پوستتان درخشان و صاف شده است



    کیوی: میوه کوچک اما بسیار مقوی
    این میوه منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، ویتامین ای و فیبر است
    حجم ویتامین سی این میوه دوبرابر حجم ویتامین سی پرتقال است



    سیب: روزانه خوردن یک سیب، دکتر را از شما دور میکند
    اگرچه سیب مقدار کمی ویتامین سی دارد، اما دارای آنتی اکسیدانها و فلاونهاست (ماده شیمیایی بیرنگ و متبلور ) که هر دوی اینها فعالیت ویتامین سی در بدن را زیاد کرده و تسهیل می بخشند و درنتیجه ریسک مبتلا شدن به سرطان روده، حملات قلبی و سکته کاهش پیدا میکند

    توت فرنگی: میوه محافظ
    توت فرنگی بالاترین قدرت اکسیدانها را در میان اکثر میوه ها دارد
    و از بدن در برابر ابتلا به سرطان، گرفتگی رگها و رادیکالهای آزاد محافظت میکند


    پرتقال: دارویی شیرین
    مصرف روزانه 2 تا 4 عدد پرتقال جلوی سرماخوردگی را میگیرد
    کلسترول را کم میکند
    از ایجاد سنگ در بدن جلوگیری کرده و یا سنگهای موجود در بدن را از بین میبرد و همچنین ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش میدهد


    هندوانه: بهترین تسکین دهنده تشنگی
    از 92% آب تشکیل شده است
    همچنین حاوی بالاترین دوز گلاتاتیون است که به بالارفتن سیستم دفاعی بدن کمک میکند
    همچنین آنها اصلی ترین منبع لیکوپین هستند که اکسیدانی برای مبارزه با سرطان است دیگر مواد مغذی موجود در هندوانه ویتامین سی و پتاسیم هستند

    عنبه (انبه): نشان بالاترین برای ویتامین سی
    آنها بهترین برندگان برای داشتن بالاترین میزان ویتامین سی هستند
    این میوه سرشار از کاروتین است که حاوی ویتامین آ بوده و برای چشم ها مفید میباشند

    نوشیدن آب سرد بعذ از غذا = سرطان
    میتوانید باور کنید؟
    شاید نوشیدن یک لیوان آب سرد بعد از غذا، بسیار لذت بخش است اما آب سرد مواد روغنی که در آن لحظه مصرف کرده اید را سفت میکند ، روند هضم غذا را کند میکند ، زمانی که این رسوبها با اسید واکنش نشان میدهند و شکسته میشوند و سریعتر از غذاهای جامد، توسط روده جذب میشوند . بسیار سریع این امر موجب چاقی و سپس سرطان میشود .بهتر این است که بعد از غذا، سوپ گرم و یا آب ولرم مصرف کنید






    من همچنان بی امضاء









  2. #2
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    new12 معجزه میوه ها

    يك كارشناس تغذيه با تاكيد بر مصرف ميوه در طول روز گفت: ساليانه 217 ميليون نفر در اثر مصرف كم ميوه در جهان مي‌ميرند. عليرضا ابوالفضلي در اين خصوص اظهار كرد: از آنجا كه ميوه‌ها داراي فيبر و سرشار از املاح و ويتامين‌ها هستند، توصيه مي‌شود روزانه 2 تا 4 واحد ميوه در طول روز مصرف شود. فيبرموجود در ميوه‌ها از بروز سرطان‌هاي كولون، روده و دستگاه گوارش جلوگيري مي‌كند كارشناس تغذيه مركز بهداشت شهرستان يزد در ارتباط با خصوصیات برخی میوه ها گفت ، سيب به لحاظ داشتن فيبرخوراكي در پيشگيري از بروز سرطان سينه و پروستات بسيار مفيد است . مصرف ميوه‌هاي حاوي ويتامين c سبب افزايش جذب آهن دريافتي بدن مي‌شوند و بهتر است بعد از غذا ميل شوند. وي براي افزايش جذب آهن در بدن توصيه كرد: بهتر است افراد سالاد را ترجيحا با مقداري آب ليمو بعد از غذا ميل كنند.
    میوه در رژیم بیماران دیابتی
    وي با بيان اين كه بيماران ديابتي بايد در مصرف بيش از حد 3 ميوه از جمله انگور، موز و خربزه محتاط باشند، توصيه كرد: بيماران ديابتي مي‌توانند از سيب به لحاظ دارا بودن پكتين موجود در آن استفاده كنند. وي مصرف كمپوت و سانديس و آب ميوه هاي تجاري را براي افراد ديابتي مضر دانست و تصريح كرد: ديابتي‌ها نبايد از اين ماده غذاي استفاده كنند؛ چرا كه سبب افزايش قند خون در اين بيماران مي‌شود
    اين كارشناس در ادامه تاكيد كرد:‌ بيماراني كه ناراحتي كليوي دارند از مصرف بيش از حد موز كه داراي مقدار بالاي پتاسيم است، اجتناب كنند.
    مصرف میوه در کودکان
    وي يادآور شد: مصرف ميوه هندوانه در كودكان زير يكسال به علت وجود رنگدانه‌هاي قرمز و همچنين ميوه هايي مثل مركبات، توت فرنگي، گوجه فرنگي و خربزه نيز در كودكان يكسال باعث بروز آلرژي و حساسيت شده و ممنوع است.
    وی همچنین اضافه کرد ، كودكان نبايد در طول روز بيش از حد ميوه مصرف كنند؛ چرا كه اين امر سبب كم اشتهايي آنها مي‌شود.
    ميوه به جای غذا در رژیم های لاغری
    وي گفت‌:‌ از آنجا كه افراد بعضا به جاي وعده شام از چند عدد ميوه استفاده مي كنند بايد گفت اين باور كاملا اشتباه است؛ چرا كه مصرف چند ميوه كالري بيشتري را در بدن ايجاد مي‌كند. در حالي كه مصرف نان و پنير و يك عدد گوجه يا خيار سبز داراي كالري كمتري است.

    جلوگیری از بروز سرطان های گوارشی
    وي توصيه كرد:‌ ميوه‌هاي رنگي مثل سيب قرمز، انار به لحاظ دارا بودن بتا كاروتن از بروز سرطانها جلوگيري مي‌كنند.
    ابوالفضلي با اشاره به اين كه مصرف كم ميوه عامل 19 درصد سرطانهاي دستگاه گوارش است، خاطرنشان كرد: 31 درصد بيماريهاي قلبي – عروقي و 11 درصد سكته‌هاي مغزي در جهان ناشي از مصرف كم ميوه است و همچنين ساليانه 217 ميليون نفر در اثر كاهش مصرف ميوه و سبزي مي‌ميمرند.

    ابوالفضلي گفت: ميوه‌ها چربي و پروتئين زيادي ندارند و انرژي آن به دليل قند و كربوهيدراتهاي آن است.
    وي، يك قطعه هندوانه يا خربزه، 1 عددسيب متوسط، 3 عدد زردآلو، 5 عدد گيلاس، 15 حبه انگور، نصف ليوان آب ميوه را هر كدام يك واحد ميوه عنوان و توصيه كرد: ‌هر فرد بر حسب شرايطش بايد روزانه 2 تا 4 واحد ميوه مصرف كند.
    اين كارشناس تغذيه در پايان ضمن تاكيد بر اين كه افراد نبايد از آب ميوه‌هاي تجاري به عنوان ميوه طبيعي و صددرصد سالم استفاده كنند، توصيه كرد: اين آب ميوه ها به لحاظ افزودني‌هاي موجود براي افراد چاق و مستعد اضافه وزن مضر بوده و در رديف نوشابه‌ها محسوب مي‌شوند.





    من همچنان بی امضاء









برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •