-
مواد گوشتي سرشار از پروتئين همراه با سبزيجات مصرف شوند
يك متخصص تغذيه توصيه كرد: استفاده از مواد گوشتي كه سرشار از پروتئين هستند، بايد همراه با سبزيجات و ماهي كه حاوي آنتي اكسيدان هستند، مصرف شوند.
دكتر فريده زارعي در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) واحد علوم پزشكي ايران، گفت: استفاده از مواد گوشتي سرشار از پروتئين همراه با موادي كه حاوي آنتي اكسيدان هستند، ميتوانند اثرات مضري را كه در هنگام پختن و سرخ شدن مواد ايجاد شدهاند را از بين برده و يا كاهش دهند.
دكتر زارعي افزود: موادي كه سرشار از پروتئين هستند، هنگامي كه پخت يا كباب ميشوند سرطان زا هستند كه علت اصلي اين مسئله ايجاد مواد شيميايي است. در همين راستا توصيه ميشود كه اين مواد پروتئيني در كوتاه مدت سرخ و كباب شوند.
وي گفت: از آنجايي كه اين مواد جزء مواد غذايي هستند و مواد غذايي موثرترين عامل در بروز سرطان به شمار مي روند بهتر است كه مواد حاوي گوشت با احتياط مصرف شوند.
من همچنان بی امضاء
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن