عده ای اصرار دارند طنزنویسی کار دشواری است، طنز نویس ها آدم های مظلوم و مهجور و محقوری اند...ما اینجا می گوییم: خیر، این قشر نیاز به دلسوزی شما ندارند و دلسوزان را به سکوت دعوت می کنیم و می گوییم طنز نویسی خیلی هم ساده است... باور ندارید امتحان کنید و ببینید چقدر خوش می گذرد.
1- کاغذ و قلم را در دست می گیرید، ذهنتان را از هر چیزی خالی می کنید (عرض کردم هر چیزی...دوست عزیز از آن هم خالی کنید...ممنون...حیا هم خوب چیزی است ها)

2- اینترنت را وصل می کنید. می روید توی گوگل اسم یک سایت بد را می نویسید (مثل زبانم لال فیس بوک، رویم به دیوار یاهو، یا چشمم کور بی بی سی ضاله، یا بی تربیتی دات کام یا خاک تو سری دات نت) از آنجا که همه چیز غیر از آنچه باید فیلتر است به لطف دوستان سایبری یک سایت می آید که نوروز را به شما تبریک گفته... شما هم تبریکات را پاسخ داده با مانیتور دیده بوسی کرده و پس از آرزوی صد سال بهتر از این سال ها... روی یکی از پیشنهاد های صفحه مذکور کلیک می کنید.
مهم نیست... کدام. دوستان فکر اینجایش را هم کرده اند... شما به یک سایت خبری تحلیلی خوب هدایت می شوید.

3- حالا زمان آن رسیده که سوژه را بیابید... کافی است چشمتان را بسته و موس را تکان بدهید... هر جا گیر کرد همان جاست... بسته به میزان ستون یا کاغذ مورد نظرتان.... خطوط را انتخاب کرده و با فشردن ctrl+c اقدام به کپی و در صفحه خالی متن طنزتان با فشردن ctrl+v اقدام به پیست آن بنمایید.

4- حالا کافی است آخر تمام جملات یک «،» بگذارید، متن طنز شما آماده است.
تذکر: برای دوستانی که دسترسی به اینترنت ندارند(که البته من به شخصه با این سیاه نمایی ها موافق نیستم. چون الان همه دارند... مگر یکی دو روستای دورافتاده که آنها هم دارند ولی سرعتش کمی پایین است)، خلاصه این دوستان می توانند همین کار را با برش بخش های دلخواه از روزنامه های مفید و خوب که عمرشان بیشتر از 15 ماه است، انجام دهند.
انواع طنز نویسی
طنز مینیمال: لم بدهید روی صندلی تان. سعی کنید نقل قول های سخنگوهای جاهای بزرگ را انتخاب کنید. (فکر بد نکنید، مثل دشت، بزرگراه، برج، زمین فوتبال)
طنز اجتماعی: ماستتان را بخورید. کله تان را از شیشه اتوبوس بگیرید بیرون هر چی دیدید بنویسید، ته جملات علامت تعجب فراموش نشود.
طنز ورزشی: قهوه تان را بخورید. یک برنامه شب نود کانال سه را نگاه کنید، هر چی هر کی گفت را با متد قبلی ذکر کنید.
طنز سیاسی: بدن سازیتان را بروید. همان کار را با سایت های حاوی مهلت و مهم و جدی جدی تکرار کنید.
طنز نیشدار: کلاس های یوگا و مدی تیشن تان را بروید و به تذکرات و گوشه کنایه ها و تحدید ها بها ندهید.
طنز متعالی: سونایتان را بروید. روزنامه های سیاه سفید، وطن امروز و سایت های غیر فیلتر و تابناک الگوهای خوبی برای این طنز هستند با احترام به بهرام شفیع مجری طناز و مردم دوست برنامه ورزش و مردم.
طنز ابزورد: یک شب مجله خبری کانال یک را نگاه کنید هر چی گفتند با متد قبلی ذکر کنید.
طنز تخیلی: یک شب بیست و سی را نگاه کنید....(متد بالا،)
طنز معنا گرا: فیلمنامه سریال های نوروزی شبکه 5، به کجا چنین شتابان، روزنامه های خوب.
طنز عشقی: بهتر است ننویسید،..نه که نشود ها.. اما برای خودتان می گوییم...سر قتل ممنوع الکار شین بهتر از اینه.
طنز خاک توسری وطن فروشانه: بطری بگذارید سر ال ان بی تان و مطالب مستهجن شبکه های جاسوسی فارسی زبان ضاله را ذکر کنید.
طنز سیاه: غلط کردی می خوای طنز سیاه بنویسی... اصلاً فکر کردی کی هستی؟ دو دقیقه بهت رو دادیم بیا سر مقاله هم بنویس،..والا،...جمعش کن نخواستیم،
اما حالا که لذتش را بردید“و دیدید زیادی ممکن است بهتان خوش بگذرد... ممکن است پشیمان شوید...بنابراین هیچ وقت برای برگشت دیر نیست،
چگونه طنز ننویسیم،
یک طنز خوب بنویسید، بعد دیگر ننویسید. راحت،
(جا دارد همین جا به نشانه احترام به دوست و استاد عزیزمان آقای الف-رها کلاه برداشته نیم خیز شده و یک دقیقه سکوت اعلام کنیم.)
دوست عزیز با شما بودم“ ممنون... هیس،.. لطفاً رعایت کنین... آقاجان سکوت عرض کردم.. برادر من یعنی یه دقیقه حرف نزنی کبود می شی؟...ای بابا.. ته کلاس صدا می شنوم...بله شما... با خودتونم... واقعاً که...نخواستیم بابا...سکوت بی سکوت“اه،)