بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 19

موضوع: لینکهای جالب و سرگرم کننده و گاهی خنده دار

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

New6 لینکهای جالب و سرگرم کننده و گاهی خنده دار

تو این قسمت میخوام لینک سایتهایی که می تونن جالب وسرگرم کننده باشند وبراتون بذارم .خوشحال می شم اگه شخص دیگه ای هم اطلاعات داره اینجا ذکرش کنه

این دو آقای بامزه

ترکیب فلش و فیلم و ترفندهای برنامه نویسی که چند دقیقه ای سرگرمت می کنه. اگه ببینیش ضرر نمی کنی

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض کارتونی جالب

تصویر متحرک زیبایی از ساخته شدن یک نماد انسان در فلش که هم جالبه و هم حکمت آموز. برای دیدن این فلش اینجا رو کلیک کنید.

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض معرفي يک سايت عکس

سايت DryIcons داراي صدها آيکون، وکتور و تصاوير جالب گرافيکي و رايگان است که با کيفيت بالا و لايسنس رايگان ارائه مي شود که براي طراحي هاي وب مفيد مي باشد.
    براي مشاهده اين سايت اينجا را کليک کنيد.

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض سايت عکس Worth

worth به معني ارزش و بها، روی اسم سايت جالبي به نام Worth1000.com قرار داره که سايت جالبيه. اين سايت حاوي هزاران عکس و گالري هاي مختلفه که از ترکيب عکسها، دستکاري، فتوشاپ، فتوگرافي و غيره و غيره درست شده. بيشتر اين عکسها جز عکسهاي جالب و خنده دارند و که با نگاههاي جالبي به دنيا نگاه مي کنن.
    براي ديدن سايت لينک زير رو کليک کنيد

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض عکس های خود را با Jalbum منتشر کنید

در نظر اکثر کاربران، سایت هایی چون Flickr و Picasa جزو بهترین سرویس دهندگان اشتراک گذاری تصاویر می باشند، البته این سرویس ها گذشته از قابلیت اشتراک گذاری شان، بیشتر در جهت ارایه خدماتی است که به واسطه آن کاربران تصاویر شخصی خود را در آنجا دسته بندی نمایند و در صورت تمایل به اشتراک گذاری تعدادی از آنها بپردازند. این سرویس ها صرف نظر از امکانات بروز شده و در حال ارتقاء، همیشه جوابگوی نیازهای یک کاربر نیست. شاید شما بخواهید آلبوم های عکس خود را با ظاهری متفاوت به نمایش بگذارید، از آن گذشته، شاید بخواهید نسخه ای از آن آلبوم را با همان ظاهر بر روی سیستم کامپیوتری خود داشته باشید! اگر همینطور است که گفته شد، بایستی لذت انتشار تصویر خود را با Jalbum نیز تجربه کنید.

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض عکس کاغذ دیواری

به یک سایت جالب برخوردم که کاغذدیواری های ناب رو به صورت دسته بندی شده و با ابعاد مختلف در اختیار کاربران خودش قرار می ده. این سایت امکان جستجو در عکس های خودش رو فراهم کرده. به نظر من سری به این سایت عکس و کاغذ دیواری بزنید ضرر نمی کنید.

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض دانلود هزاران آیکون و عکس

اگه وبلاگ دارین، برنامه می نویسید، طراحی وب سایت می کنید، گرافیک هستید و اگه به آیکونهای متنوع و زیبا با کیفیت بالا احتیاج دارین و یا اگه می خواهید عکسهای ترکیبی درست کنید، حتما یه سری به سایت آلکسا دات آر یو بزنید.
    این سایت ساده و زیبا مجموعه ای زیبا از آیکونها و عکسهای متنوع رو جمع آوری کرده که می تونید به راحتی به دانلود عکس و دانلود آیکون مورد نظر خودتون بپردازید. برای مشاهده این سایت لینک زیر رو کلیک کنید.

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض آرشیو آیکون رایگان

سایت آرشیو آیکون شامل چند هزار آیکون رایگان دسته بندی شده است. اگر به دنبال آیکون زیبا و رایگان برای سایت و یا وبلاگ خود هستید و یا اگر برای مطالب خود نیاز به آیکون دارید بهتره به این سایت هم سری بزنید.
    برای مشاهده سایت آرشیو آیکون اینجا را کلیک کنید.

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض عکس دات آی آر

سایت عکس دات آی آر حاوی نزدیک به بیست هزار تصویر طبقه بندی شده به صورت زیر است.
    کاغذ دیواری، حیوانات، ورزشی، طبیعت، ایران، اتومبیل، جالب و دیدنی، گوناگون
    اگر به دنبال تصویر خاص و یا گروه تصویرخاصی هستید از این سایت حتما دیدن کنید برای مشاهده سایت عکس دات آی آر اینجا را کلیک کنید.

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض سایت چیلیک

اگر از دوستداران حرفه عكاسي هستيد و مايليد كه عكاس‌هاي گرفته شده خود را در معرض ديد ديگران نيز بگذاريد، بهتر است به سايت چيليك به آدرس www.chilick.com سري بزنيد. مي‌توان اين ادعا را داشت كه اين سايت يكي از كامل‌ترين پايگاه‌هاي عكاسي در ايران است كه عكس‌هايي از هنرمندان خارجي و ايراني را در خود گنجانده است.
    سايت چيليك به دو زبان انگليسي و فارسي طراحي شده است و مطالب موجود در سايت نيز به شكل يك نوار افقي در بالاي صفحه ديده مي‌شود كه از ميان آنها مي‌توان به اخبار (شامل آخرين اخبار، جست‌وجوي خبر، ارسال خبر)، مقالات، گالري، نگارخانه، بانك اطلاعات عكاسان، كتاب و... اشاره كرد.

من همچنان بی امضاء

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع