بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: استفاده از dll‌ها در دلفی

TAHA آواتار ها
    • 9,180
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    PNU-CLUB
    شغل , تخصص
    PNU-CLUB
    رشته تحصیلی
    PNU-CLUB
    راه های ارتباطی

New6 استفاده از dll‌ها در دلفی

.wysiwyg { BACKGROUND: #f5f5ff; FONT: 10pt tahoma,tahoma,tahoma; COLOR: #000000 } P { MARGIN: 0px } .inlineimg { VERTICAL-ALIGN: middle }
    ایجاد یک DLL
    با استفاده از منو فایل گزینه
    New Items را انتخاب کنید و آیتم DLL Wizard را انتخاب نمایید. حال به فایل ایجاد شده، یک فرم با استفاده از روش بالا اضافه نمایید. دقت نمایید که Application را بجای فرم انتخاب ننمایید. حال اگر فرض کنیم که نام فرم شما Demo باشد و بانام UDemo.pas آنرا ذخیره کرده باشید. باید در فایل DLL بصورت زیر کد نویسی نمایید:
    کد:
    library demodll;{ Important note about DLL memory management: ShareMem must be thefirst unit in your library's USES clause AND your project's (selectProject-View Source) USES clause if your DLL exports any procedures orfunctions that pass strings as parameters or function results. Thisapplies to all strings passed to and from your DLL--even those thatare nested in records and classes. ShareMem is the interface unit tothe BORLNDMM.DLL shared memory manager, which must be deployed alongwith your DLL. To avoid using BORLNDMM.DLL, pass string informationusing PChar or ShortString parameters. }usesSysUtils,Classes,UDemo in 'UDemo.pas' {Demo};{$R *.res}procedure ShowdemoForm;stdcall;beginDemo :=Tdemo.Create(nil);demo.Show;end;function ShowdemoFormModal:integer;stdcall;begindemo :=Tdemo.Create(nil);Result := demo.ShowModal;end;ExportsShowDemoForm,ShowdemoFormModal;beginend.

دقت کنید که نام
    DLL فوق DemoDll می باشد و با نام DemoDll.dpr ذخیره گردیده است.
    حال بر روی فرم موجود تمام دکمه‌ها و آبجکت‌های مورد نظرتان را اضافه و کد نویسی کنید (اختیاری). در پایان در منو
    Project گذینه Build DemoDll را انتخاب کرده و اجرا نمایید. فایلی با نام DemoDll.dll ایجاد می گردد که برای استفاده آماده است.
    استفاده از یک
    DLL بصورت دینامیکی
    برای استفاده از یک
    DLL ‌بصورت دینامیکی، ابتدا نام توابعی را که در فایل DLL شما موجود است بصورت زیر تعریف نمایید:

کد:
    unit UMain;interfaceusesWindows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,Dialogs, StdCtrls, ExtCtrls;typeTShowdemoFormModal= Function :integer;...

دقت کنید که نام برنامه انتخابی پیش فرض Main و با نام UMain.pas ذخیره گشته است. حال برای لود کردن DLL یادشده، یک دکمه بر روی فرم قرارداده آنرا بصورت زیر کد نویسی کنید:
    کد:
    varhndDLLHandle:THandle;ShowdemoFormModal:TShowdemoFormModal;procedure TFMain.Button1Click(Sender: TObject);begintryhndDLLHandle:=LoadLibrary('Demodll.dll');if hndDLLHandle <> 0 then begin         @ShowdemoFormModal:=getProcAddress(hndDLLHandle,'ShowdemoFormModal');if addr(ShowdemoFormModal) <> nil then beginShowdemoFormModal;endelseshowmessage ('function not exists ...');endelseshowMessage('Dll Not Found!');finallyfreelibrary(hndDLLHandle);end;end;

فرم شما آماده اجراست. در پایان متذکر می شوم که استفاده ار روش دینامیکی در لود کردن DLL ها باعث پایین آمدن سرعت نمایش فرم‌ها و در عوض بالارفتن سرعت برنامه خواهد شد.

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

Icon5 نحوه استفاده پارامترها در Dll

برنامه فوق را اجرا کردم
    من یک پارامتر به dll ارسال میکنم و قصد دارم در فرم demo از آن استفاده کنم ولی در داخل dll پارامتر من که از نوع shorstring است خراب میشود به چند تا کارکتر عیر متعارف تبدیل میشود
    آیا کسی میتونه کمکم کنه ؟

برچسب برای این موضوع