به گزارش شبکه اطلاع رسانی وزارت نفت (شانا) و بر اساس اظهارات حسین کاظم بسیاری از تاسیسات شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از جمله پالایشگاه‌های تهران، تبریز، شیراز، بندرعباس، کرمانشاه، اراک،
9 پالایشگاه کشور در برابر زلزله مقاوم نیستند
اقتصاد > انرژی - به گفته مجری طرح مقاوم سازی 9 پالایشگاه کشور در مقابل زلزله ، در حال حاضر 45 درصد از این مقاوم سازی انجام شده و اگر منابع مالی لازم اختصاص یابد سال آینده این پالایشگاه ها در مواجه با زلزله مقاوم خواهند بود .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی وزارت نفت (شانا) و بر اساس اظهارات حسین کاظم بسیاری از تاسیسات شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از جمله پالایشگاه‌های تهران، تبریز، شیراز، بندرعباس، کرمانشاه، اراک، آبادان و لاوان که دارای احتمال وقوع زلزله با خطر نسبی خیلی زیاد هستند، هم اکنون در اولویت اجرای طرح‌های مقاوم‌سازی قرار دارند.
وی تاکید کرده است :‌ پیشرفت طرح مقاوم سازی 9 پالایشگاه کشور که با هدف افزایش ضریب ایمنی در مقابل حوادث طبیعی اجرا می‌شود،‌ تا پایان امسال به مرز 45 درصد می‌رسد.
وی زمان مورد نیاز برای اجرای طرح مقاوم سازی پالایشگاه‌های کشور را حدود 24 ماه اعلام و تصریح کرد: اگر وقفه‌ای در اجرای طرح مقاوم‌سازی پالایشگاه‌ها ایجاد شود ممکن است بخش باقیمانده این پروژه تا سال 1390 به پایان برسد.
مجری طرح مقاوم‌سازی شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران درباره روند اجرای طرح مقاوم‌سازی در پالایشگاه تهران گفت: با توجه به این که در تهران دو گسل فعال در مناطق شمال ری و جنوب ری قرار دارد مقاوم سازی این پالایشگاه در اولویت قرار گرفته است.
مجری طرح مقاوم‌سازی شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت با بیان این که پالایشگاه شیراز در مجاورت گسل‌های فراوان قرار دارد، افزود: پالایشگاه بندرعباس نیز در مجاورت گسل‌های زیادی قرار دارد و امکان ایجاد حادثه در صورت بروز حوادث طبیعی در این منطقه زیاد است در حالیکه طرح مقاوم‌سازی این پالایشگاه که از سال گذشته آغاز شده، تا کنون 40 درصد پیشرفت داشته است.
کاظم با بیان این‌که پالایشگاه آبادان یکی از قدیمی‌ترین پالایشگاه‌های کشور است، گفت: طرح مقاوم‌سازی این پالایشگاه از سال 87 شروع شده، ولی به دلیل مشکلاتی که در مقاوم‌سازی ساختمان‌های این پالایشگاه وجود دارد؛ این پروژه تا کنون پیشرفت قابل ملاحظه‌ای در آبادان نداشته است.