یك متخصص تغذیه گفت: مصرف ماءالشعیر برای رفع تشنگی و تا حدودی در افزایش ضریب هوشی مؤثر است.
مرتضی صفوی افزود: ماءالشعیر یكی از نوشیدنی‌های معمول است كه از جوانه «جو» حاصل می‌شود و در رفع تشنگی مؤثر است.

وی گفت: ماءالشعیر به دلیل داشتن ویتامین‌های گروه b و اسید آمینه برای پوست و مو بسیار مفید است و خواص درمانی بسیاری برای خانم‌های باردار، شیرده دارد و تا حدودی در افزایش ضریب هوشی مؤثر است.
این متخصص تغذیه افزود: ماءالشعیر در رفع خستگی اعصاب، مؤثر است و به دفع سنگ‌های كلیوی كمك می‌كند، ماءالشعیر در تأمین آب و الكترولیت‌های بدن مؤثر است همچنین ماءالشعیر از استحصال دانه‌های جو به دست می‌آید و علاوه بر جو از آب رازك و سایر افزودنی‌های مجاز خوراكی در آن به كار می‌رود.

صفوی گفت: ماءالشعیر دارای چند نوع تركیب مختلف از جمله ساكارز، گلوكز، مالتوز و ویتامین c، ویتامین‌های گروه b، اسیدهای آلی، انواع آمینواسیدها، املاح، اسید نوكلئیك و آب گازدار است كه در مراحل ساخت آن بعضی از این اجزا از مواد خاصی حاصل می‌شوند و در طول انجام پروسه بدون تغییر می‌مانند.