دستگاه مهاركننده گاز در فشار «60PCI» ساخته شد دستگاه مهاركننده گاز در فشار «60PCI» توسط تكنسين تعميرات گازرساني ناحيه تبريز( شركت گاز استان آذربايجان شرقي) ساخته شد.
نرم افزار مدرسه هوشمند در تبريز طراحي شد چند جوان مبتكر تبريزي نرم افزاري را طراحي كرده اند كه به موجب آن والدين دانش آموزان مي توانند مجموعه اعمال ،رفتار و عملكرد تحصيلي او را هر لحظه كنترل كنند.
دستگاه «موم آچكن» توسط مبتكر اردبيلي ساخته شد دستگاه «موم آچكن» توسط يك اردبيلي طراحي و ساخته شد.
سيستم انتقال همزمان صوت و تصوير در اينترنت طراحي شد سيستم انتقال و پخش همزمان و زنده صوت و تصوير با قابليت دستيابي فراگير بر بستر شبكههاي موجود (داخل كشور) توسط يك مبتكر ايراني طراحي شد.
ريزتراشه اي كه شارژ تلفن همراه را تا هفته ها به تعويق مي اندازد محققان دانشگاه ام آي تي ريزتراشه اي را اختراع كرده اند كه با استفاده از آن در تلفن همراه براي مدت طولاني نياز به شارژ كردن دستگاه نيست.
ساخت ژاکتی که فعالیت قلب را کنترل می کند ژاکت جديدي که فعاليت قلب را کنترل مي کند در پرتغال ساخته شده است.
دقیقترین ساعت اتمی دنیا اختراع شد گروهی از دانشمندان بین المللی موفق شدند دقیقترین ساعت دنیا که دقتی برابر یک صدم کوادریلیوم ثانیه دارد را اختراع کنند.
اختراع عينک هوشمند دانشمندان عينک جديدي اختراع کرده اند که به شما کمک مي کند به ياد بياوريد کليد خانه يا سوئيچ ماشين خود را کجا گذاشته ايد.
ثبت چهار اختراع به وسيله يكي از كاركنان برق خراسان علي محمدي که درشرکت برق منطقهاي خراسان مشغول بکاراست درخصوص موارد اختراع خود ميگويد تجهيزاتي را طراحي کرده است که بر روي تمام موتورسيکلت هاي تريل CC125 به بالا قابل نصب است که با نصب آنها در زمان حرکت برروي تمام سطوح لغزنده مثل مناطق رملي و برف و علفزارها قدرت حرکت و تعادل موتور سيکلت را تا 12 برابر افزايش ميدهد.
ايران از گاز طبيعي، بنزين و سوخت جت توليد كرد پژوهشگران ايراني با ابداع روشي منحصر به فرد در دنيا توانسته اند گاز طبيعي و خام را به بنزين، سوخت جت و ديزل ( گازوئيل) با ارزش افزوده اي معادل ٥ برابربهاي گاز خام تبديل كنند.
محققان ايراني موفق به رفع عوارض بينايي ناشي از ديابت شدند براي اولين بار در جهان محققان كشورمان توانسته اند با استفاده از آمپول «اوستين» عوارض بينايي ناشي از ديابت را رفع كنند.
ايران ازخون داروي ضدسرطان ساخت اين دارو پس از تزريق در محل تومور تجمع پيدا مي كند و با تابش ليزر فعال و باعث از بين رفتن سلول هاي سرطاني مي شود بنابراين آسيب هايي را كه ديگر داروهاي شيمي درماني به بافت هاي سالم وارد مي كنند به همراه ندارد.