زرد‌آلو از جمله میوه‌هایی است كه جدا از خواص منحصر به فردی كه در تامین املاح و ویتامین‌های بدن دارد، پای ثابت اغلب رژیم‌های لاغری به شمار می‌آید، چراكه كالری موجود در آن بسیار پایین است.

در واقع هر ۳ عدد زرد‌آلوی متوسط حدود ۵۰ كالری انرژی دارد. زردآلوی تازه منبع خوبی از ویتامین آ، سی، ای، پتاسیم و آهن است و خوردن ۲ تا ۳ زردآلو در طول روز، ۵۰ درصد از نیاز بدن به ویتامین آ را تامین می‌كند.

از سوی دیگر زردآلو فاقد چربی است و میزان كربوهیدرات موجود در آن بسیار پایین است. میزان قابل توجه آهن موجود در زردآلو به درمان كم خونی كمك می‌كند. سلولز موجود در زرد‌آلو هم خاصیت ملینی دارد.

در صورتی كه زردآلو قبل از غذا خورده شود به هضم غذا كمك می‌كند. همچنین تركیب مقداری عسل و آب معدنی با زردآلو و نوشیدن آن، تب را پایین می آورد.