-
دانستنی هایی درباره سس

برای غلیظ تر کردن سس تان می توانید از آرد سفید کمک بگیرید . به این ترتیب که مقداری آرد را در آب حل کرده بعد از اینکه به صورت خمیر رقیقی در آمد ، آن را به تدریج به سس اصلی اضافه نمایید .
دانستنی هایی درباره سس
اگر برای به هم زدن سس ، به جای قاشق از چنگال استفاده کنید ، دیگر سس شما گلوله گلوله نشده و صاف تر می شود .
برای غلیظ تر کردن سس تان می توانید از آرد سفید کمک بگیرید . به این ترتیب که مقداری آرد را در آب حل کرده بعد از اینکه به صورت خمیر رقیقی در آمد ، آن را به تدریج به سس اصلی اضافه نمایید .
چنانچه می خواهید سس خود را پر رنگ تر کنید ، مقدار کمی آرد را در ماهیتابه سرخ کرده ، به تدریج به سس اضافه کنید .
برای رنگی کردن سس بهتر است از مواد طبیعی استفاده کنید . برای قرمز کردن رنگ سس می توانید از چند قطره آب لبوی پخته شده استفاده کنید (آب لبو طعم سس را تغییر نخواهد داد و فقط رنگ زیبایی به سس شما خواهد بخشید ).
برای نارنجی کردن رنگ سس تان می توانید از یک یا دو قطره آب زعفران استفاده کنید .
آب سبزیجاتی مانند اسفناج پخته شده و یا جعفری کوبیده شده ، زنگ سبز ملایمی به سس شما خواهد بخشید .

من همچنان بی امضاء
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن