تاكنون به معرفي چند كتاب پرداخته شده است كه عمدتا يافته هاي تحريريه سايت از كتاب هاي مرتبط با مديريت پروژه بوده است. به تازگي از طريق جناب آقاي مهندس ياسر گلدوست عناوين جديدي از كتب تازه تاليف مرتبط با مباحث مديريت پروژه آشنا شديم كه با كمك ايشان كتابهاي مذكور معرفي مي گردند.
ضمنا از كليه مولفين و مترجمين كتابهاي مربوط به حوزه مديريت پروژه دعوت مي گردد با ارائه نوشته هايي كوتاه به معرفي دستاورد خويش در اين سايت بپردازند.
1- مشارکت(partnering) رویکردی نوین در سیستمهای اجرای پروژه
مولفین: مهندس یاسر گلدوست ومهندس شهاب حجیخراسانيانتشارات بهآوران1388

اعمال روشهای مدیریتی نوین ، همه جانبه و کارآمد ، و بکارگیری سیستم های پیشرفته اجرای پروژه ها ، در مواجهه با عواملی نظیر حاکمیت یکطرفه یکی از طرفین قرارداد ، نداشتن زبان مشترک در برخورد با موضوعات ، وجود روحیه ستیزه جویی و منفعت گرایی یکجانبه ، موضع گیری های شخصی ، موفقیت چندانی نداشته و اختلافات و انحرافات به صورت فزاینده ای نمود یافته است. مشارکت ( Partnering ) در دهه اخیر به عنوان رویکردی جدید برای حل این معضلات در کنار سیستم های اجرای پروژه ، پای به عرصه وجود نهاده است و راهکاری ارتباط محور را در صنعت ساخت مطرح می نماید که این صنعت را از فرو رفتن در مجادلات حقوقی و قانونی، نجات می بخشد.


2-جایگاه سیستم اطلاعات مدیریت در یکپارچه سازی مدیریت پروژه با توجه به نگرش موسسهمدیریت پروژه آمریکا
مولفین:مهندس سیاوش سرودی و مهندس یاسر گلدوست انتشارات بهآوران1388

با توجه به کلی بودن مباحث راهنمای گستره دانش مدیریت پروژه به جهت قابل استفاده بودن آن برای تمامی افراد و عدم امکان پرداختن تفصیلی به تمامی موضوعات مطرح شده، در این کتاب تلاش گردید تا مبحث مدیریت یکپارچگی پروژه که تاکنون کمتر مورد بحث قرار گرفته انتخاب و از منظر سیستمهای اطلاعات مدیریت مورد بررسی دقیقتر قرار بگیرد. همچنین سعی شده است تا از مطالب و نگرش PMI به عنوان محمل علمی در جهت پیشبرد اهداف این کتاب استفاده گردد، تا بتوان از این طریق به بررسی جایگاه سیستمهای اطلاعات مدیریت در یکپارچه سازی مدیریت پروژه پرداخت.

3- مدیریت پورتفولیوی پروژه
مولفین:دکتر احمدعلی یزدانپناه و مهندس یاسر گلدوست ومهندس صالح محمدی انتشارات به آوران1388

در کتاب حاضر تلاش شده است با تمرکز بر تئوری­ های مختلف موجود در زمینه استراتژی سازمان­های پروژه­ محور و نحوه و میزان به کارگیریی این برنامه­ ها توسط مدیران و نگرش انها به برنامه ­های کلان سازمان­ها و شرکت­ها، به بررسی اصول مدیریت استراتژیک سازمان پرداخته، و در ادامه، این نگرش استراتژی محور در جهت اجرای پروژه­ ها ساماندهی گردد. ایجاد دیدگاهی استراتژی­ مدار در انتخاب و تعیین محور اجرای پروژه­ ها با همسوسازی و تمرکز بر استراتژی کلی سازمان و پرداختن به راهکارهای اجرایی سازمان، این کتاب را پوشش خواهد داد.

4- کیفیت زندگی کاری(ضرورت بالندگی کارکنان در سازمانها)
مولفین:دکتر محمدحسن پرداختچیو دکتر محمد قهرمانی و مهندس یاسر گلدوست جویباری انتشارات‌ به‌آوران 1388

نظريه «كيفيت زندگي كاري» از يكسو عوامل موثر بر رشد و توسعه سازماني را مورد توجه و تحليل قرار مي دهد و از سوي ديگر راهكارهاي افزايش بهره‌وري كاركنان و سازمان­ها را عرضه مي نمايد. كيفيت زندگي كاري يك فرهنگ و نگرش است كه در آن كاركنان در كانون توجه قرار گرفته و با فراهم نمودن زمينه ها و امكانات رشد و ارتقاء، امكان توسعه اجتماعي و در نهايت افزايش رفاه عمومي را مقدور مي سازد.

5- برنامه کسب و کار(اجزا و فرآیندهای تهیه)
مولفین:مهندس حمید خداداده و مهندس یاسرگلدوست جویباری انتشارات به آوران1388

در اين کتاب سعي بر اين است ضمن تشریح برنامه کسب و کار جهت روشن­ تر شدن موضوع و فهمی دقیق­تر یک نمونه برنامه کسب و کار براي يک نهاد غير انتفاعي تهيه شود. بدین صورت که با شناسايي و تبيين اهداف و مقاصد ، با ارائه راهکارهاي مناسب و ترسيم مسير حرکت، سازمان را در اخذ تصميمات دشوار در مقاطع حساس نظير موارد زير ياري نمايد: 1-اولويت بندي پروژه هاي در دست اجرا 2- تقسيم بهينه بودجه در اختيار 3- جذب اعتبارات جديد از طريق ارائه برنامه هاي خود به ساير ارگان هاي دولتي و ...

6- مستندسازی تجربیات مدیران گامی در جهت تعالی دانش مدیران
مولفین: مهندس یاسرگلدوستجویباری و مریم اسلامیان انتشارات به آوران1388

در جهان رقابتی امروز، سازمانها با کوچک نمودن ساختار فیزیکی خود و گسترش مکانیزاسیون سعی در افزایش بازده دارند. اما در این مسیر ممکن است برخی از کارکنان ارزشمند خود را از دست داده و در نتیجه منابع غنی دانش نیز همراه آنان از سازمان خارج شود.از سویی دیگر در دوره­ های اخیر بخصوص در دهه گذشته، سازمانها از جهت جغرافیایی بسیار گسترش پیدا کرده اند و شعب خود را در اقصی نقاط جهان دایر نمودند این گسترش جغرافیایی سازمانها سبب گردید علی رغم وجود اینترنت تبادل دانش بین کارکنان با مشکل مواجه شود. این مسائل و مسائلی از این دست سبب شده است که سازمانها به دنبال یافتن راهی جهت ثبت دانش سازمانی خود باشند تا از این طریق بتوانند با افزایش تخصص و دانش سازمانی کارکنان و نیز کاهش خطاهای احتمالی آنان، در مسیر تعالی گام بردارند.