نوشته اصلی توسط
nazilas2010
سلام
من معذرت ميخوام اينقدر مزاحم بچه هاي سايت ميشم اما اينم ميدونم شايد سوال من سوال خيليا باشه
من رفتم واحدهاي 9 ترمي رو از سايت پيام نور مركز تهران گرفتم يه جاش ديدم توي ترم 2 پيشنهاديش نوشته ( تنظيم خانواده * تربيت بدني1 ) زيرش نوشته بود : ( *داشنجو ميبايست به انتخاب خود و با توجه به امكانات مركز اموزشي يكي از اين دو درس رو انتخاب نمايد )
خوب حالا من ترم 2 تنظيم رو پاس كردم يعني ديگه لازم نيست تربيت بدني رو بردارم؟ اگه نه پس تربيت بدني 2 كه پيش نيازش 1 هست چي؟
منظور از این سوال اینه که در حال حاضر دانشگاه شما کدوم رشته رو اراده میده .چون شما هم باید تربیت بدنی رو بگذرونید هم تنظیم خانواده....ولی بستگی داره که دانشگاه تو اون ترم کدوم از این درسا رو اراده میده. دانشگاه ما هر دو درس رو اراده داده بود.
سوال 2: دروس عموميشم دانلود كردم توي عكسش در قسمت 2 زده بود : ( 2 - انقلاب اسلام : اشنايي با قانون اساسي - انقلاب اسلامي - انديشه سياسي امام ) بعد جلوش نوشته بود : گذراندن تنها يك درس براي دانشجو الزاميست) اين يعني چي؟
بازم بابت سوالاي زيادم معذرت خواهي ميكنم اما خب خداييش ذهنمو مشغول كرده با تشكر از همه عزيزان