-
آموزش متدولوژی و تکنولوژی طراحی وب ciw (بخش 9)
Java Plug Ins
يک طراح وب بايد دراره انتخاب ساختار و الماني که کاربر براي اجراء آن نياز به زمان براي بارگذاري دارد مانند اپلتهاي جاوا انديشه کند. موقعي که Java اجازه اجرا شدن بدست آورد مباحث مهمي در پي آن ايجاد ميشود. بيشتر کاربران ترجيح ميدهند که بجاي ارسال مندرجات تنها ابزارهاي لازم جهت استفاده ازآنها را ارسال کنند. بيشترين نظريه ها مبين اين است که مشکلات زيادي براي جاوا وجود دارد مثلاً ترس از کار افتادن کامپيوتر هنوز وجود دارد. خيليها بر اين باورند که بيشتر مشکلات جاوا ناشي از زبان آن نيست بلکه از اجراي آن در محيط نشأت ميگيرد. البته عکس اين مطلب نيز صحيح است که بيشتر مشکلات جاوا از محيط ايجاد نميشوند ولي چيزي که مهم است اين است که طراحان ميتوانند کنترل خوبي بر روي سيستم کاربر داشته باشند.
متصور ساختن و درک ذهني از کاربران :
ابتدا يک تصوير ذهني از کاربران سايت ايجاد کنيد . اگر شما دقيقا بدانيد که کاربران که هستند پس ميتوانيد درک خوبي از سخت افزار و مرورگري که آنها استفاده مي کنند داشته باشيد .
اندازه مانيتور آنها چقدر است ؟ 14 inch يا 21 inch ؟ چه نوع کارت گرافيکي دارند ؟ از کدام نوع حافظه استفاده مي کنند و اين حافظه چقدر است ؟ همانطور که مي دانيد وظيفه اصلي يک کارت ويدئويي نگهداري يک عکس براي دادن اجازه به مانيتور براي نمايش آن است . بنابراين کاربراني که کارت ويدئويي دارند Ram بيشتري نياز دارند و آنها مي توانند از جهت رنگ و پيکسل تصاويري مطلوب را ارائه دهند . يک عکس با کيفيت 640*480 با 256 رنگ به بيشتر از 300 kb حافظه نياز دارد . براي کاربران ديدن يک عکس بطور درست و دقيق حداقل نياز به 2MB حافظه مي باشد پس بنابراين بايد بدانيد براي کدام کاربر سايت طراحي مي کنيد؟
براي کاربري با بيشترين و بهترين تجهيزات ؟ حداقل تجهيزات ؟ يا مابين آنها ؟
اگرچه توسعه وب بدون وقفه شروع شده است اما کيفيت موجود کارتهاي ويدئويي در اينترنت مي تواند نامنظم ، نقطه به نقطه شده و خيلي کوچک باشد و بعضي اوقات را در کمتر از يک هشتم سايز صفحه نمايش اجرا مي شود .
انواع کارت هاي گرافيکي که معمول هستند :
از سالهاي پيش تکنولوژي Intel MMX شتابدهنده هاي چند رسانه اي را در يک تراشه تعبيه کرد . حذف کارتهاي شتاب دهنده گرافيکي و ويدئويي با هم صورت مي گيرد . اگر حدود نصف کاربران سايت شما به انتخاب خوب چند رسانه اي وابسته باشند اکثر کاربرانتان خرسند خواهند بود و شما ديدگاه خوبي از نظر کاربران سايت خود خواهيد داشت .
کارآيي :
مي توانيد عکسها ، انيميشن ها ، اصوات و عکسهاي کوچکتر و فشرده شده با نرم افزارهاي ويژه طراحي و براي استفاده در روي اينترنت ايجاد کنيد .
اين نرم افزارها به شما اجازه مي دهند که شما کارهاي زيادي را براي بهينه سازي گرافيکي در مورد تصاوير غير متحرک و فايلهاي ويدئويي به کار بريد . نتيجه پاياني اين فشرده سازي ، ساختن فايلهاي کوچکتر بدون کاهش کيفيت مي باشد .
خصوصيت ديگري که بايد در نظر داشته باشيد ذخيره کردن فايلهاي چند رسانه اي بطور Local زماني که دستورالعمل هاي آن بر روي اينترنت يا اينترنت نگهداري شود.
بعضي از برنامه هاي ايجاد چند رسانه ايها مثل : Macromedia Authorwar , Asymetrix Multimedia Tool Book
و Director به شما اجازه مي دهد که فايلهاي چند رسانه اي را از منابع محلي درخواست کنيد ( مثل شبکه يا CD ROM )
تخلف قانون کپي برداري :
هر چند که کاربران مي توانند موارد زيادي را بر روي اينترنت ببينند و يا بازيافت کنند اما استفاده کاري از آن عملي نامناسب و غير قانوني است .
نظر به اينکه در توسعه وب برنامه هايي براي رديابي از بازديدکنندگان سايت ابداع شد , آنرا به تدريج از تعداد کاربران مجهول کاسته ميشود.
لذا از مجهول بودن کاربران کاسته خواهد شد . به خاطر آوريد که استفاده و انتشار اسناد بدون اجازه از ايجاد کنندگان آن تحت قانون کپي رايت غير قانوني است . ( متون ، هنر ، موزيک ، ... )
در نتيجه براي اجتناب از مجازات قانوني همه طراحان بايد تعبير کليه قوانين مربوط به اين موضوع را در نظر بگيريد.
در اين فصل شما در مورد مختلف چند رسانه اي ها آموختيد . همچنين در مورد استفاده از انيميشن و صوت ويدئو و انواع واصول طراحي سايت آموختيد . همچنين در مورد اينکه کدام تکنولوژي بيشتر احساس شما را براي ايجاد تجارت خوب تامين ميکند آگاهي داريد. مسائلي که بايد در نظر بگيريد به قرار زير است :
آيا صفحه شما از منوهاي بصري تشکيل شده است؟
چگونه کاربران شما نقاط حساس سايت را تشخيص دهند ؟
آيا طراحي بصورت بصري ميتواند کاربران شما را براي جذب و باقي ماندن در سايت تحريک کند؟
چگونه استفاده از چند رسانه اي ها و تکنولوژي سايت شما ارزش ميدهد؟
سئوالات بعد از اتمام دوره :
1- هنگامي که طراح يک چند رسانه اي را براي وب سايت انتخاب مي کند چه عواملي را در نظر مي گيرد؟
2- چه سرمايه گذاري را کاربران وب بايد در وب سايت ايجاد کنند و چگونه اين سرمايه گذاري در چند رسانه اي ها تاثير مي گذارد ؟
3- از کدام نوع چند رسانه اي انيميشن بايد اجتناب شود و چرا؟
4- حداقل 5 قالب از فايل صوتي را نام ببريد .
5- بطور خلاصه فرآيند استفاده از جريان صوت را شرح دهيد .
بارگذاري و Plug Ins
اهداف :
● بيان تکنولوژي Plug ins
● نصب Macromedia Shockwave و Flash Player
● نصب Real Net Works Real Player
● اتصال به فايل با قابليت بارگذاري
سئوالات قبل از شروع دوره :
1- اهداف ابتدايي Plug ins چيست ؟
2- شرايط بازيافت يک فايل با يک رنامه از راه دور و ذخيره آن در Hard کامپيوتر کاربر چيست ؟
3- Gif و Tif و pdf چه هستند ؟
4- وقتي يک فايلي همراه با يک پيام الکترونيکي باشد آن فايل چه ناميده مي شود ؟
مقدمه :
يک مرورگر وب به خودي خود نرم افزار قدرتمندي مي باشد اما وظائف آن محدود است . اما زماني که يک وب سايت که يک رسانه تعاملي است و مملو از مندرجات فريبنده چند رسانه اي است و بيشتر آنها نيز با مرورگر تنها قابل دسترس نيستند . کاربران نرم افزارهاي افزودني نظير Plug ins نياز دارند . Plugins تنها نرم افزاري نيست که به مرورگر براي انجام وظائفش کمک مي کند بلکه آنها رمزهايي هستند که خود را بصورت قسمتي از مرورگر در مي آورند.
Plugins امکان اختيار به کاربر مي دهند زيرا به کاربر اجازه مي دهد که کارايي مرورگر خود را تخمين بزند . به عبارت ديگر مشکلات ديگر مي تواند پيش روي نصب يک Plugins ايجاد شود که معمولا کاربران سايت را مجبور به بازديد از سايت ديگري که عمل بارگذاري را بالقوه انجام ميدهد, ميکند.طراحان وب بايد تمامي مضرات و آگاهي از محتوياتي که براي اجراء شدن نياز به Plug- ins دارند را به دقت در نظر بگيرند. تمامي اين اختيارات و مضرات و نيز آگاهي به استفاده از محتوياتي که به Plugins نياز دارند، بوسيله وب بايد در نظر گرفته شوند.در نهايت آيا بهره اي که از استفاده از Plugins به ما مي رسد از ضررهايي که براي کاربر دارد بيشتر است ؟
تکنولوژي Plugins
اگر بخواهيد از المانهاي چند رسانه اي زيادي در سايت خود استفاده کنيد بايد بدانيد که احتياجات مرورگر براي ديدن مندرجات دايناميک چيست ؟ Plugins امکان ديدن ويدئو ، دنياي سه بعدي گوش دادن به فايلهاي صوتي و اثر متقابل اشياء چند رسانه اي دايناميکي را فراهم مي کند . اين فصل براي شما تکنولوژي Plugins و احتياجات کاربران براي حمايت از تکنولوژي هاي مختلف را تشريح مي کند .
Plugins در توانائيهاي مرورگر براي ديدن و واکنش متقابلي با موارد جديد استنباط يافته است .
بعضي اوقات قالبهاي جديد به وسيله مرورگر حمايت نمي شوند ، که اين رشته بيشتر شامل چند رسانه اي هاي قابل دسترسي در وب ، ميباشد که شما بايد هنگام استفاده از سايت آنها را در نظر بگيريد.
کمپانيهاي فروشنده نرم افزار در حال ايجاد Plugins هايي با حرکات حيرت انگيز هستند .
در حال حاضر حداقل Plugins, 174 اختصاصي براي NetScape Navigator به تنهايي وجود دارد تا چند سال پيش فقط مقدار محدودي Plugins وجود داشت . بيشتر اين Plugins ها به گونه اي طراحي مي شوند که از چند رسانه اي هايي که دايناميک ، تعاملي و قوي تر از آنچه که قبلا تصور مي شده بتوانند حمايت کنند .
Plugins چيست ؟
Plugins يک نرم افزار محرک و پويا است که منشا آن يک پايگاه داده ويژه و مرورگري مثل IE يا Netscape Navigator مي باشد . هدف Plugins هاي ابتدايي توسعه کارايي مرورگر بوسيله ايجاد قالبهاي چند رسانه اي موثر و يکپارچه ميباشد .
Plugins چگونه کار مي کند ؟
وقتي مرورگر با فايلي روبرو مي شود که آن را حمايت نمي کند . برنامه اي شروع به کار مي کند که سازگار با نوع آن فايل است . وقتي که برنامه آغاز به کار مي کند يک فرم از کاربر جديد مانند Real Player ، Quick Time مي گيرد و پنجره جديدي در مرورگر آغاز به کار مي کند . Plugins ها مي توانند همزمان از جريانهاي متعددي حمايت کنند و اطلاعاتي که مرورگر نشان مي دهد را حمايت کنند .
بنابراين Plugins ها ،عمل فيلتر ، توليد و ترجمه را انجام ميدهند يا از اينترنت و داده هاي اينترنتي استفاده مي کنند .
چگونه اين جلوه توسعه را تحت تاثير قرار مي دهد ؟
قبل از آنکه امتيازات و توانائيهاي Plugins را بدانيد بايد فايلهاي چند رسانه اي را به منظور ايجاد يک برنامه فشرده براي ساختن Plugins ايجاد کنيد . اين برنامه ها فايلهاي چند رسانه اي را جهت اجرا فشرده مي کنند و آنها را جهت دهي مي نمايند .
متاسفانه بيشتر فشرده کننده ها قالب اختصاصي ايجاد مي کنند که فقط با Plugins هاي ويژه اي خوانده مي شود . خبر جالب توجه آن است که بيشتر فشرده کنندگان Plugins زمان بارگذاري را بهينه مي کنند، سايز فايل را افزايش داده و به طور زيادي فعل و انفعالات چند رسانه اي را افزايش مي دهند .
و نقطه انتخاب Plugins اوليه توسط طراحان براي زمان ذخيره سازي سايت اهميت دارد.
براي مثال Writer بايد از Adobe Acrobat براي ايجاد يک فايل Acrobat Reader و براي ايجاد يک فايل Real Audio بايد از Real Net Work استفاده کنيد .
معمولا براي ايجاد اين قالب ها بايد برنامه هايي خريده شود در صورتيکه برنامه هاي مربوط به مشاهده آنها بصورت Plugins و مجاني است . وظيفه شما به عنوان يک طراح وب اين است که تجربيات کاربران را در سايت به کار گيريد . يکي از اصول مهمي که در اين زمينه بايد رعايت شود اولين لحظه اي است که کاربران Plugins را بارگذاري و نصب ميکنند.
نصب Plugins
با وجود آنکه روش نصب Plug-in خيلي سريع بصورت استاندارد در آمد بعضي اوقات بعضي از نتايج غير قابل پيش بيني نيز اتفاق مي افتد و اين امر به خاطر آن است که بيشتر تنظيمات متفاوت و به طور واضح وابسته به انتخاب مرورگر سيستم عامل کاربران شما است .
Plugins مي تواند به 3 روش Online و Offline و Pre Installation نصب شود .
نصب به صورت Online :
نصب Online بدون احتياج به خروج از جلسه مرورگر انجام مي شود . به عبارت ديگر کاربران نيازي به Restart کردن مرورگر ندارند . اگر ممکن باشد بايد صفحه خود را طوري طراحي کنيد که کاربران موارد ديگري براي ديدن و يا خواندن در حين نصب Plugins و يا فايلهاي بارگذاري بزرگ داشته باشند .
نصب به صورت Offline :
نصب Offline نياز به بارگذاري فايل Plugins توسط کاربر ، بستن مرورگر و آغاز به کار نصب فايل Plugins دارد و وقتي کامل نصب شد کاربر ممکن است که نياز به Restart کردن کامپيوتر براي اعمال تغييرات و اثر دادن نتيجه داشته باشد . کاربران به جهت نصب دقيق قبل از شروع به بارگذاري راهنمايي مي شوند . اين نوع از Plugins ها تلاش زياد تر کاربران را ميطلبد چرا که کاربران بايد ارتباط خود را تجديد کرده و سپس سايت شما را ببينند .
Pre – Installation:
بعضي از Plugins هاي معمولي در حال حاضر بوسيله پردازش گر و مرورگر نصب مي شوند اين نوع Plugins هاي وب براي کاربر بسيار مفيد ميباشد . اين نوع Plugins ميتواند تشخيص دهد که بعضي از Plugins هاي معروفي که بر روي مرورگر نصب مي شوند عبارتند از Shock Wave ،Flash Player و Macromedia Shockwave. Macromedia Shockwave که از خانواده اجراکنندگان چند رسانه اي و براي ارائه و مشاهده دامنه گسترده چند رسانه اي ها مي باشد .
ُُShockwave و Flash Player مي توانند مندرجات چند رسانه اي را در بازيهاي تقابلي برهمکنشي با کاربران و نيز اصوات شامل کنسرتهاي زنده و راديو ، نمايش داده و اجرا کنند .
Shockwave با وب در سال 1995 و Flash در سال 1997 معرفي شد . نظر به اينکه هزاران سايت براي استفاده از رسانه ها طراحي شدند Shockwave و Flash براي سيستم هاي ويندوز مکينتاش Mac در دسترس مي باشند . طبق با اخبار رسانه ها 96 درصد از کاربران وب Flash را از ژانويه سال 2001 نصب کردند . بعلاوه اين آمارها را مي توانيد در سايت فوق پيدا کنيد .
www.macromedia.com
Adobe Acrobat Reader:
Adobe براي کمک به انتشار اسناد قابل توزيع از فايلهاي موجود معرفي شد . اين ابزار قالب فايلهاي اسناد ( سبک Portable Document Format (PDF) )ايجاد مي کنند که بصورت pdf . پسوند استفاده مي شود. فايلهاي pdf به وسيله برنامه Acrobat Reader خوانده مي شوند .
يک مرورگر Plugins مي تواند به طور مجاني آن را بارگذاري کند . در تمرين هاي اين درس Adobe Acrobat Reader را نصب کنيد .
بسياري ازاسناد موجود در ارگانها نمي توانند به آساني بوسيله فايل HTML نشان داده شوند . اين اسناد براي نگهداري مي توانند به فايلهاي Adobe Acrobat برگردانده شوند .
براي مثال اسناد تگهاي IRS به آساني در HTML ايجاد نمي شود . بنابراين IRS همه تگها را به فايل pdf در Acrobat براي آسان کردن بارگذاري از وب سايت تبديل مي کند . اگر برنامه Acrobat Reader را داشته باشيد مي توانيد اين فايلها را در قالبهاي اصلي خود بارگذاري کنيد، آنها را چاپ کنيد و به همان حالتهايي که از اداره پست يا يک کتابخانه محلي دريافت مي کنيد از آنها استفاده کنيد .
اين اين قالب در وقت و زمان شما صرفه جويي ميکند و اطمينان مي دهد که تمامي اسناد به همان صورت اصلي وارد شده است .
فايلهاي pdf شبيه به فايلهاي Post Script هستند اما فرم فشرده، آن را براي انتشار الکترونيکي در اينترنت و محيط هاي اينترانت مناسبت تر مي کند . يک فايل pdf معمولا به فضاي کمتري نسبت به فايلهاي PostScript نياز دارد .
از پردازشگر Word و برنامه هاي صفحه گسترده مي توانيد اسناد خود را بدون بازنويسي چاپ کنيد نيز مي توانيد فايلهايي را براي مشاهده Online و يا چاپ با نرم افزارهاي مشابه ايجاد کنيد . Acrobat مندرجات را در امتداد هر رسانه الکترونيکي انتشار مي دهد.
تمرين
1- وارد سايت http://www.adobe.com/support/download/main.html شويد و صفحه را تا جايي اسکرول کنيد که ليست محصولات موجود براي بارگذاري را ببينيد. Acrobat Reader را مشاهده کنيد .
2- بر روي اتصال Acrobat Reader که با سيستم مورد استفاده شما مطابقت کليک کنيد .
3- صفحه بعدي که نشان داده مي شود را اسکرول کنيد تا زبان اختصاصي Acrobat Reader را انتخاب کنيد .
4- براي کامل کردن مراحل 1 و 2 و 3 Acrobat Reader فرآيند نصب را انجام دهيد . مطمئن شويد که منوي مورد نظر اشاره بر ورژن صحيح Acrobat reader دارد . اطلاعات ويژه را وارد کنيد ، سپس کليد Download را کليک کنيد .
5- منتظر باشيد تا کادر محاوره اي بارگذاري به نمايش در آيد .
6- با کلبک بر روي OK فايل را بر روي Desktop خود ذخيره کنيد .
7- مراحل نصب برنامه Acrobat Reader شروع مي شود و سپس براي کامل کردن و نصب منوهاي آن را پر کنيد . در اينجا درخواستي نيز مبني بر Restart کردن کامپيوتر ايجاد مي شود .
حالا شما Acrobat Reader را نصب کنيد و آماده براي مشاهده فايلهاي PDF مي شويد . همچنين مي توانيد مثالي از فايلهاي pdf را با بازديد از سايت IRS داشته باشيد . http://www.irs.ustreas.gov/prod/forms_pubs/forms.html
Real Player و Real Network
Real Player و Real Networks به مرورگر اجازه مي دهد که جريان فايلهاي ويدئويي و صوتي را در هنگام انتشار اجرا کند قبل از انتشار تکنولوژي کاربران مجبور به بارگذاري فايل صوتي و ويدئويي به طور کامل ميباشند تا بتوانند آن را اجرا کنند. . Real Player از جريان تکنولوژي استفاده مي کند و به محض ارتباط با سرور شروع به اجرا مي کند . کاربران نيازي ندارند که صبر کنند تا تمامي جريان بارگذاري شود زيرا اگر فايل بزرگ باشد زمان زيادي را مي گيرد . امواج راديويي و ويدئويي انتشار داده ميشوند و در حين اجرا ارسال ميگردند و سپس براي جلوگيري از کاهش سرعت از حافظه فراخوانده ميشوند.
ايجاد يک فايل با قابليت بارگذاري :
براي ايجاد يک فايل با قابليت بارگذاري بايد به فايلهايي متصل شويد که از نوعي باشند که به طور طبيعي به وسيله مرورگر و يا با Plugins حمايت شوند .
چرا فايلها بارگذاري مي شوند ؟
در هنگام استفاده از تگهاي HTML يک ابر اتصال به صفحات ديگر را با استفاده از يک تگ ايجاد مي کنيد .
تگ Anchor
< A href="URL" >click< /a >
مرورگر صفحه ويژه اي از سرور در خواست مي کند و سپس صفحه در پنجره مرورگر به نمايش در مي آيد . مرورگر هر فايلي را که بتواند تشخيص دهد نمايش مي دهد و اگر مرورگر نتواند يک فايل را به طور کامل تشخيص دهيد به دنبال Plugins مي گردد که بتواند از اين فايل حمايت کند و اگر نتواند پيدا کند به شما اجازه بارگذاري آن را نمي دهد براي مثال :
< a href="myfile.zip" > click < /a >
اگر با Realplayer کار کنيد به شما اجازه داده مي شود که فايل را بارگذاري کنيد .
اتصال به فايلها :
مثال زير نمونه اي از بارگذاري يک اتصال با استفاده از فايلAdobe Acrobat مي باشد .
< a href="myNewletter.pdf" >click here to Download My New Letter< /a >
وقتي کاربر بر روي اتصال کليک مي کند اعمال زير ممکن است اتفاق بيافتد :
• اگر کاربران از قبل Acrobat Reader را بارگذاري و نصب کرده باشند خواننده مجله را در مرورگر باز خواهد کرد و يک سري ابزار براي کار با فايل را اضافه خواهد کرد .
• اگر کاربران Acrobat Reader را بارگذاري و نصب نکرده باشند مرورگر به شخص براي بارگذاري فايل اعلام مي کند سپس کاربر بايد وارد سايت Adobe شود و Acrobat Reader را براي ديدن فايل بارگذاري کند . مثال : بارگذاري يک اتصال Power Point ويا سند Word مراحل زير را دنبال مي کند :
< a href="firstq.ppt" > Click here < /a >
< a href="annval.doc" > Click here < /a >
وقتي کاربر اتصال را کليک کند دو نتيجه اتفاق مي افتد :
• اگر کاربر Office 97 داشته باشد گزارش در پنجره مرورگر نمايش داده مي شود و Word آغاز به کار مي کند .
• اگر کاربران Office 97 نداشته باشند به آنها اجازه داده مي شود که آن را بارگذاري کنند و کاربران بايد به نرم افزارهاي Power Point و يا Word دسترسي پيدا کنند .
ايجاد اتصالاتي براي Plug-ins :
به عنوان يک طراح وب هميشه نمي توانيد محاسبه کنيد که کاربران Plug-ins آماده براي قالبهايي که شما استفاده مي کنيد را دارند ؟ اگر شما از فايلهاي Adobe Acrobat استفاده مي کنيد يک اتصال به سايت Adobe به منظور اينکه کاربران در صورت تمايل بتوانند Acrobat Reader را بارگذاري کنند ايجاد کنيد . اگر شما از فايلهاي Real Player استفاده مي کنيد يک اتصال به سايت Real Network و بقيه منابعي که فکر مي کنيد کاربران براي ديدن و پيمودن سايت به آنها نياز دارند ايجاد کنيد .
شناخت و تعيين هويت بارگذاري براي کاربران :
هنگامي که يک اتصال با قابليت بارگذاري ايجاد مي کنيد بايد دو قسمت اطلاعات براي آن ايجاد کنيد . يکي نوع فايلي که کاربران مي خواهند بارگذاري کنند و ديگري سايز آن فايل ، براي اينکه کاربران بدانند براي بارگذاري آن به چه مقدار زمان نياز دارند و نيز بايد از تصاويري براي ارتباط دادن کاربران با پسوندهاي فايل استفاده کنند .
انتخاب Plug-ins :
تا به اينجا مراحل مورد نياز براي دسترسي به Plugins را پشت سر گذاشتيد . حال نياز داريد که تصميم بگيريد که در سايت از کدام Plug-ins مي خواهيد استفاده کنيد و نيز اينکه آيا بيشتر فايلهاي pdf ايجاد ميکنيد يا بيشتر از قالبهاي HTML استفاده مي کنيد ؟ آيا کاربران شما از امواج راديويي و صوتي استفاده خواهند کرد يا غير از آن ؟ آيا از فايل هاي Flash استفاده خواهيد کرد ؟ شما بايد براي حمايت بيشتر مرورگرها و تصميمات بهتري را اتخاذ کنيد .
خلاصه
در اين فصل درباره Plug-ins و اينکه حمايت مرورگر شما از آن بسيار مهم مي باشد آموختيد . سپس سه نوع Plug-ins معرفي کرديم و نشان داديم که چگونه آنها را بارگذاري و نصب کنيد ، همچنين ديديد که چگونه يک فايل با قابليت بارگذاري ايجاد کنيد و نحوه رفتار مرورگر با آن را مشاهده کرديد.
سئوالات بعد از اتمام فصل :
1- در طي برنامه ريزي طراحان وب به مشاهدات کاربران شکل مي دهند . در هنگام ايجاد يک وب سايتي که به Plug-ins نياز دارد يک طراح چه مواردي را بايد در نظر بگيرد ؟
2- سه روش نصب Plug-ins را نام ببريد .
3- تفاوت بين Macromedia Shockwave و Macromedia Flash را نام ببريد؟
4- هدف از ايجاد اسناد با قابليت (PDF) چيست ؟
5- چگونه تکنولوژي امواج صوتي به توزيع زنده بر روي اينترنت براي انتشار فايلهاي صوتي تبديل مي شود ؟
منبع فناوري اطلاعات ايران
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن