بالا
 تعرفه تبلیغات

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: برنده دربی چه تیمی خواهد بود؟

رأی دهندگان
2. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • استقلال

0 0%
  • پرسپولیس

1 50.00%
  • آخرش هم مساوی میشه

1 50.00%

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 7 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 65

موضوع: دربی و اخبار آن

pnugirl
    • n/a

filish دربی و اخبار آن

البته این که دیگه کل کل نداره. معلومه پرسولیس می بره

pnugirl
    • n/a

هفته‌ي نهم ليگ برتر فوتبال
    داربي تهران در پرده‌ي شصت وپنجم
    تب داربي در استاديوم‌هاي آزادي، حافظيه و تختي
    خبرگزاری دانشجویان ایران
    جمعه 12 مهر
    * پرسپوليس –استقلال؛ ورزشگاه آزادي تهران - ساعت 15؛ داوران: سعد كميل، اسماعيل صفيري و حسين نجاتي.
    داربي بزرگ تهران به پرده‌ي شصت و پنجم خود رسيده است. اين بار حساسيت‌هاي داربي تهران بسيار بيشتر است چرا كه اين بازي حتي مي‌تواند حكم فينال سوپرجام باشگاه‌هاي كشور را داشته باشد در جايي كه قهرمان ليگ برتر هفتم به مصاف قهرمان جام حذفي مي‌رود. اين اولين داربي است كه افشين قطبي و امير قلعه‌نويي رو در روي يكديگر قرار مي‌گيرند، دو مربي كه ادعاي تكيه زدن بر نيمكت تيم ملي ايران را دارند اكنون پرسپوليس 14 امتيازي در رده‌ي سوم جدول قرار دارد و استقلال 10 امتيازي در جايگاه‌ي ششم قرار گرفته است هرچند كه تغييرات مديريتي سبب شده است تا هر چقدر تمرينات پرسپوليس با آرامش پيش مي‌رود تمرينات استقلال با حاشيه‌هاي جانبي همراه باشد اما، قلعه‌نويي تاكنون به خوبي اين حاشيه‌ها را مديريت كرده است.
    سه امتياز داربي حكم مرگ و زندگي براي دو تيم دارد آن هم در مقابل صد هزار هوادار كه پس از موفقيت‌هاي فصل گذشته دو تيم مي‌خواهند برتري خود را به رخ يكديگر بكشند. در پرسپوليس كه اكنون علي كريمي را نيز در تيم خود مي‌بيند كسب اين سه امتياز خود به اندازه‌ي يك قهرماني در ليگ برتر ارزش دارد و در مقابل براي استقلال اين سه امتياز معناهاي بسياري دارد. پايان حاشيه، تحكيم و ثبات قلعه‌نويي و همچنين مطرح شدن به عنوان مدعي جدي قهرماني ليگ برتر. در ساعت 15 روز جمعه آرامش پايان مي‌يابد و طوفاني از انگيزه، تلاش، تكنيك و تاكتيك در ورزشگاه آزادي آغاز مي‌شود و در نهايت اين رويين‌تنان سرخابي هستند كه امپراتور و يا ژنرال ايراني را سربلند مي‌كنند.

pnugirl
    • n/a

/داربي ‌٦٥/
    واعظي آشتياني:
    استقلال توانايي شكست پرسپوليس را دارد
    هواداران با مسائل غيرفوتبالي به استقلال ضربه نزنند
    خبرگزاری دانشجویان ایران
    مدير عامل باشگاه استقلال تهران گفت: هواداران استقلال بهتر است پيش از بازي داربي به مسايل غير فوتبالي نپردازند، چرا كه ممكن است در آستانه اين ديدار به تيم استقلال ضربه وارد شود.

اميررضا واعظي آشتياني در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در آستانه بازي داربي بين تيم هاي استقلال و پرسپوليس تهران اظهار كرد: از هواداران فهيم استقلال تهران مي خواهم كه در آستانه اين بازي حساس و مهم به مسايل حاشيه اي و غير فوتبالي نپردازند، چرا كه ممكن است به تيم استقلال ضربه وارد شود. هم چنين از آنها مي خواهم كه در زمان حضور در ورزشگاه آزادي ضمن احترام به تيم پرسپوليس و هوادارانش فقط به تشويق استقلال بپردازند.

وي هم چنين درباره تاثير حضورش در روند بازي استقلال مقابل پرسپوليس گفت: من از زماني كه وارد باشگاه استقلال شدم، سعي كردم كارهاي نيمه تمام را به اتمام برسانم و برخي مسايل انجام نشده را بررسي كنم. هنوز مشغول ارزيابي اوضاع باشگاه و تيم استقلال هستيم اما، مطمئنا روند رو به رشدي را براي اين تيم ارزيابي مي كنم.

واعظي آشتياني گفت: در ديداري كه با بازيكنان و مربيان استقلال پيش از بازي داربي داشتم ازآنها خواستم كه با تمام وجود مقابل حريف ديرينه خود يعني پرسپوليس بجنگند چرا كه كسب سه امتياز و پيروزي در اين بازي براي ما از اهميت زيادي برخوردار است و فكر مي كنم تساوي هم به نوعي يك شكست خفيف محسوب مي شود. البته كادر فني ما به اين شناخت از تيم رسيده است كه ما مي توانيم پيروز داربي باشيم و توانايي شكست تيم پرسپوليس را در شرايط فعلي داريم.

وي در پايان ابراز اميدواري كرد كه با تلاش هيات مديره و مديريت باشگاه تيم استقلال اوضاع بهتري پيدا كند و در اين رابطه تاكيد كرد: با برنامه هايي كه داريم و هم چنين شناخت كافي كه از مجموعه استقلال پيدا كردم آينده بسيار خوبي براي اين باشگاه پيش بيني مي كنم لذا از تمامي هواداران محترم استقلال مي خواهم كه ما رادر رسيدن به اهداف عالي براي تيم استقلال ياري دهند.

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    مدیــــریت کـــــل باشگاه
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

بلاخره این داربی هم با مساوی تموم شد

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی

دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور

دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

pnugirl
    • n/a

نقل قول نوشته اصلی توسط sunyboy نمایش پست ها
    بلاخره این داربی هم با مساوی تموم شد
    درسته که مساوی تموم شد ولی واقعا یکی از زیباترین شهرآوردهای پایتخت بود.

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط moongirl نمایش پست ها
    درسته که مساوی تموم شد ولی واقعا یکی از زیباترین شهرآوردهای پایتخت بود.
    ولی ما دوتا به تیر دروازه زدیم در کل تیم قرمز بهتر بود

دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

pnugirl
    • n/a

پرسپولیس خیلی بهتر بازی کرد. گلی هم که استقلال زد فقط شانس بود

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

بله همین طوره

به ادرس زیر مراجعه کنید

pnugirl
    • n/a

ایران اسپرت
    - عليرضا نيكبخت هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ديگر استقلال را دوست ندارم و از پيراهن اين تيم متنفرم. وى در پاسخ به اين سوال كه دليل ناراحتى او پس از تعويض توسط افشين قطبى چه بود، اظهار داشت: من فقط از اينكه تيمم عقب بود ناراحت بودم و نمى توانستم بعد از تعويض لبخند بزنم. وى ادامه داد: به من حق بدهيد كه وقتى تيمم عقب است در هنگام بيرون آمدن از زمين بغضى كه در گلويم هست خالى كنم. نيكبخت اظهار داشت: در آن لحظه نمى توانستم سكوت هواداران را ببينم و لبخند زنان زمين را ترك كنم. فكر كردم اگر درون زمين باشم، مى توانم كمك بيشترى به تيم كنم. وى خاطرنشان كرد: نمى دانم چرا بين اين همه بازيكن آقايان روى من مانور مى كنند و حتى وقتى روى نيمكت رفتم اين مسائل را رها نكردند. اين بازيكن عنوان كرد: شرايط ما خيلى بهتر از استقلال بود، بايد با گل بيشترى آنها را مى برديم. فكر مى كنم در هر ۲ نيمه پرسپوليس تيم برتر ميدان بود. نيكبخت در واكنش به توهين هواداران استقلال به وى و خانواده اش گفت: از دقيقه يك تا ۹۰ به من و خانواده ام فحاشى كردند آنها كه دم از منشور اخلاقى مى زنند كجايند كه به داد من برسند؟ آيا هواداران پرسپوليس يكى از بازيكنان استقلال را اينگونه مورد بى احترامى قرار دادند؟ اين بازيكن در پايان خاطرنشان كرد: واقعاً شرمنده خودم هستم كه ۷ سال از عمرم را براى استقلال بازى كردم ديگر اين تيم را دوست ندارم و از پيراهن آبى متنفرم. اين را از صميم قلب مى گويم تا آنهايى كه به من بى احترامى كردند، بشنوند

pnugirl
    • n/a

ایران اسپرت
    - سياوش اكبرپور مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: ما در اين بازى در بعضى دقايق تمركز خود را از دست داديم. وى همچنين اظهار داشت: بازى خوبى بود. از اينكه براى هواداران ۲ تيم مشكلى پيش نيامد خوشحال هستم. قسمت اين بود كه بازى با نتيجه تساوى به پايان برسد. اين بازيكن درباره بازى دفاعى استقلال پس از به ثمر رساندن گل، عنوان كرد: وقتى تيمى گل مى زند حريف براى جبران آن حمله مى كند و اين طبيعى بود كه استقلال عقب نشينى كند. البته ما كمى تمركز خود را از دست داديم و پرسپوليس هم خوب بازى كرد. اكبرپور ادامه داد: نبايد غافل شويم كه پرسپوليس يكى از بهترين تيم هاى ايران است و تيم ضعيفى نيست. ما مقابل يك تيم پرقدرت به اين نتيجه رسيديم.

صفحه 1 از 7 123 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع