به گفته محققان اسپانیایی، تخم‌ماهی منبع غنی امگا3 است

به گزارش خبرگزاری فرانسه محققان پس از بررسی چربی تخم 15 نوع ماهی به این نتیجه رسیدند گرچه همگی دارای امگا 3 هستند اما میزان امگا 3 در 7 ماهی قابل توجه‌تر است که از آن جمله می‌توان به ماهی مرکب و ماهی ماکرو اشاره کرد.
برعکس بسیاری از ماهی‌ها بیش از آنکه حاوی امگا 3 باشند حاوی اسیدهای چرب اشباع‌اند که سبب افزایش کلسترول خون می‌شوند. مصرف حداقل 500 میلی‌گرم امگا 3 در روز برای پیشگیری از ابتلا به ناراحتی‌های قلبی‌عروقی و رشد مغز توصیه می‌شود که این مقدار مساوی است با مصرف 15 گرم تخم ماهی!



سلامت ایران