-
ويندوز فون 7 يك ماه ديگر رونمائي ميشود
خبرگزاري فارس: بر اساس آخرين اخبار منتشر شده، مايكروسافت در نظر دارد سيستمعامل "ويندوز فون 7 " را ماه آينده در جريان كنگره بينالمللي تلفنهمراه در شهر بارسلوناي اسپانيا به نمايش بگذارد.
به گزارش فارس به نقل از اينترنتنيوز، "رابي بچ " مدير مركز دستگاهها و سرگرميهاي مايكروسافت در جريان برگزاري نشستي در نخستين روز نمايشگاه CES 2010 در لاسوگاس آمريكا اعلام كرد كه به احتمال قوي شركت نرمافزاري مايكروسافت اين محصول را در آينده نزديك به نمايش خواهد گذاشت.
سيستمعامل "ويندوز فون 7 " كه با نام "ويندوز موبايل 7 " نيز شناخته ميشود، جايگزين نسخههاي "ويندوز موبايل 6 و 5/6 " خواهد شد و "رابي بج " در پاسخ به سوالات مطرح شده در مورد احتمال عرضه اين سيستمعامل جديد در نمايشگاه بارسلونا اعلام كرده است كه مايكروسافت قصد انجام چنين كاري را دارد.
بچ در اين خصوص توضيح داد: من از آزمايش نسخه جديد سيستمعامل موبايلي مايكروسافت بسيار خوشحال هستم و اطمينان دارم كه كاربران به اين سيستمعامل نگاه متفاوت خواهند خواهند داشت و از آن استقبال خواهند كرد.
"ويندوز فون 7 " براي نخستين بار در حدود يك سال قبل معرفي شد و از آن زمان تاكنون مايكروسافت با احتياط فراوان و به صورت محدود در اين مورد اين محصول سخن گفت.
اما كارشناسان اظهار داشتهاند كه شركت مايكروسافت بايد با اين سيستمعامل جديد رقابت بيشتري با آيفون اپل و اندرويد گوگل انجام دهد و در غير اين صورت از چرخه رقابت حذف خواهد شد.