دانشمندان در آفریقای جنوبی، بقایای یک دایناسور عظیم الجثه را با قدمت ۱۹۵ میلیون ساله، کشف کردند. این دایناسور متعلق به بک گونه جدیدی از دایناسورها است که در آفریقای جنوبی کشف شده است .



به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از یورونیوز ، برخی از این دایناسورها، ۳۰ متر طول داشته اند.دایناسور کشف شده شش متر طول، دو متر ارتفاع و ۵۰۰ کیلوگرم وزن داشته است.



یکی دانشمندان بر این باورند که مطالعه این دایناسور می‌تواند به شناخت چگونگی شکل‌گیری حیوانات عظیم الجثه کمک شایانی کند. مطالعه فسیل‌های باقیمانده این دایناسور نشان می‌دهد که اندازه این دایناسور ۷ متر (۲۳ فوت) بوده است. این گونه از دایناسورها سر کوچکی داشتند و با پاهای عقبی خود حرکت می‌کردند ولی قابلیت حرکت و راه رفتن با ۴ پای خود را نیز داشته‌اند.

از کارشناسان می گوید: ما با مقایسه این دایناسور با دایناسورهایی که بقایای آنها را در اختیار داریم به این نتیجه رسیدیم که بدون شک، با گونه جدیدی از دایناسورها مواجه هستیم که تا امروز ناشناخته بوده اند.
اندازه دایناسورها که گاه بسیار عظیم بوده اند یکی از رازهایی است که دانشمندان در پی کشف آن هستند.
کشف این دایناسور در مرکز آافریقای جنوبی برای دانشمندان بسیار نوید بخش است.

آدام یاتس دیرینه‌شناس استرالیایی گفت: این گونه جدید را تاکنون ما در هیچ منطقه‌ای پیدا نکرده بودیم و تاکنون برای ما ناشناخته بوده است.

یاتس افزود: این دایناسور وزنی معادل ۵۰۰ کیلوگرم (یک هزار و ۱۰۰ پوند) داشته است، در سن ۱۰ سالگی مرده است و امکان دارد علت مرگش، خشکسالی بوده باشد.

اندازه دایناسورها که گاه بسیار عظیم بوده اند یکی از رازهایی است که دانشمندان به دنبال پی بردن به آن هستند

سایت پزشکان بدون مرز