روانشناسان حدس میزنند اینکه افراد کجای اتوبوس را برای نشستن انتخاب میکنند، نشانه ویژگیهای شخصیتی آنان است....دکتر فاوست میگوید: « تمام چیزی که آنها نیاز دارند، توجه به حمل و نقل عمومی است.»
کدام صندلی را انتخاب می کنید؟
روانشناسان حدس میزنند اینکه افراد کجای اتوبوس را برای نشستن انتخاب میکنند، نشانه ویژگیهای شخصیتی آنان است.
کجای اتوبوس را برای نشستن انتخاب میکنند
دکتر فاوست میگوید: « تمام چیزی که آنها نیاز دارند، توجه به حمل و نقل عمومی است.»شاید نتایج تحقیق او نشان بدهد، شرکتهایی که برای استخدام نیروی انسانی کارا به تستهای روانشناسی متوسل میشوند، فقط منابع و وقتشان را هدر دادهاند.
او که مدرس کلاسهای استقامت روحی است؛ و در آموزش ورزشکاران برای حضور در رقابتهای المپیک نیز همکاری داشته، اضافه میکند: « شاید اینکه یک فعالیت عادی روزمره مثل سوار شدن به اتوبوس و انتخاب یک صندلی برای نشستن، بتواند چهره شخصیتی افراد را به وضوح نشان بدهد، برای عامه مردم کمی عجیب به نظر برسد؛ ولی در واقع از افراد بسته به محلی که برای نشستن انتخاب میکنند، میتوان الگوهای رفتاری کاملا مشخصی را انتظار داشت.»
مسافران اتوبوسهای دو طبقه شهری از دیدگاه دکتر فاوست به هفت گروه مختلف تقسیم میشوند.
بین کسانی که از پلهها بالا میروند، افراد آیندهنگر - پیشرو، قسمت جلوی اتوبوس مینشینند؛ انتهای اتوبوس را افرادی با تیپ شخصیتی سرکش برای دور ماندن از انظار انتخاب میکنند؛ آزاد اندیش ها با ذهنهای مستقل هم که اغلب جوان تا میانسال هستند و بیشتر به خواندن روزنامه یا شنیدن آهنگ های مورد علاقه شان مشغولند، قسمتهای میانی اتوبوس را برای نشستن ترجیح میدهند.
دکتر تام فاوست معتقد است، افراد پیشرو - آینده نگر بیشتر به نشستن روی صندلیهای جلوی طبقه بالای اتوبوس علاقهمند هستند. افراد مستقل - آزاد اندیش صندلیهای قسمت میانی را انتخاب میکنند و ذهنهای سرکش به سرعت به سمت انتهای اتوبوس میروند.
طبقه پایین اتوبوس را در قسمت جلو افرادی با روابط اجتماعی خوب انتخاب میکنند، البته نه به خوبی کسانی که در قسمت میانی نشستهاند و از استعداد خاصی در برقراری ارتباطات اجتماعی برخوردارند؛ صندلیهای قسمت انتهایی نیز توسط افراد ریسکپذیری اشغال میشوند که میخواهند با نشستن روی صندلیهای بلندتر، احساس قدرت و اهمیت بیشتری بکنند.
گروه آخر به انتخاب اهمیتی نمیدهند، آنها میتوانند با همه قسمتها و صندلیها خودشان را سازگار کنند و میشود آنها را دمدمی مزاج نامید.
منبع: زندگی ایدهآل