تو دوران کودکی خدا رو چه جوری مجسم می کردید؟ یک پیرمرد با ریش سفید؟ یک روحانی؟ ابری و مه؟ یک موجود غول پیکر؟...؟ از چه سنی ذهنیتتون راجع به خدا کم کم عوض شد؟ حالا چه به طرف نفی وجودش چه به طرف درکی عمیق تر از وجودش
تو دوران کودکی خدا رو چه جوری مجسم می کردید؟ یک پیرمرد با ریش سفید؟ یک روحانی؟ ابری و مه؟ یک موجود غول پیکر؟...؟ از چه سنی ذهنیتتون راجع به خدا کم کم عوض شد؟ حالا چه به طرف نفی وجودش چه به طرف درکی عمیق تر از وجودش
من خودم فکر میکردم یه مرده خیلی بزرگه یعنی قد بلند با ریش سفید و خیلی مهربون.اخه بهم میگفتن خدا بزرگ و مهربونه.از فکر کنم 10 سالگی ذهنیتم عوض شد.
من فكر ميكردم خدا يه موجود پهناور و بزرگه به اندازه آسمونا.مثل ابر.آخه همه وقتي ميخوان با خدا حرف بزنن سرشونو بالا ميگيرن.منم توي خيالات كودكي خدا رو پهن شده توي آسمون ميديدم با رنگ آبي.
نميدونم از كي خدا رو حتي توي ليوان آبي كه ميخوردم هم ديدم.ولي هنوزم همونطوري ميبينمش.همه جا با من.
من وقتی بچه بودم فک میکردم خدا مثله خورشید فقط نوره و خیلی پرنورههنوزم فک میکنم نوره هر چی که هست خیلی مهربونه دوسش دارم
من توی کودکی شبا میرفتم اونم تابستونا توی حیاط میخوابیدم اونم تنهایی به آسمان نگاه میکردم چون فکر میکردم خدا توی آسموناست و باش حرف میزدم و خدا رو شبیه ستاره ها و بیشتر ماه اونم ماه کامل تصور میکردم! الان خدا رو در همه جا و در تمام زندگی موجودات احساس میکنم . خدا چیزی نیست که کسی بتونه کاملا تصورش کنه چون هر کسی با توجه به دیدگاه و تجربیات و منطق خودش خدا را میشناسه و تصور میکنه! من شبا رو بیشتر از روزا دوست دارم! چون فکر میکنم شبا فرشته ها میان زمین ! خب دیگه هر کسی تصوری داره !
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
من تصورم از خدا از بچگی یه نور بود نوری که تمام جهان رو در بر گرفته و این جهان رو به این زیبایی و نظم بوجود آورده
Άθηνά
بیائید همه با هم به اصل خود برگردیم...به آئین پاک اهورايي اجدادمان
ایران ای سرزمین آریان،مهرت به دل جان ماست تا آخرین ذره جان.
خداوند در وجود همه ما ادما وجود داره . خدای مهربون اولین و بزرگترین هدیه تولد را به همه ی ما داده .قسمتی از روحش را در بسته ای زیبا بنام عشق قرار داد و قبل از جشن تولد ما اونو به ما رسوند.در کتاب مقدس ما امده است که خداوند انسان را افرید و قسمتی از روحش را در انسان دمید.و این جمله که : خودت را بشناس تا خدایت را بشناسی.
هر چیزی که به چشمم زیباتره،خدا رو در اون قالب تصور میکنم.
در آن سوی این دلتنگی ها خدایی هست...که داشتنشجبران تمام نداشتنهاست