-
راه حلی جهت کاهش اسید اوریک خون
مصرف مایعات فراوان باعث كاهش اسید اوریك خون میشود.
یك متخصص تغذیه گفت: نوشیدن حدود 7 لیوان در روز برای رقیق كردن ادرار و تسریع دفع و كاهش اسید اوریك ضروری است.
مرتضی صفوی افزود: نقرس بر اثر تولید بیش از حد یا دفع كمتر از حد اسید اوریك (یا هر دو) به وجود میآید.شایعترین علامت بیماری نقرس در كنار افزایش سطح اسیداوریك خون، التهاب مفصلی دردناك است.
وی گفت: رژیم محدود از «پورین» به عنوان یك كمك فرعی برای درمان دارویی برای كاهش ترشح اسید اوریك است. این رژیم به عنوان یك عامل كمكی در بیماری نقرس و سایر ناهنجاریهای مؤثر بر متابولیسم پورین تجویز میشود.
صفوی اضافه كرد: در این بیماری باید از مواد غذایی كه از متابولیسم آنها بیشترین میزان اسید اوریك تولید میشود، پرهیز كرد. به طور كلی از گوشت قرمز به ویژه گوشتهای جوان (بره كم سن و گوساله كم سن) استفاده نشود. در حبوبات نیز از مصرف عدس خودداری، همچنین گوشت سفید (مرغ و ماهی) به مقدار كم استفاده شود.
این متخصص تغذیه افزود: رژیم منابع غذایی سرشار از پورین مانند جگر، اندامهای غدهای، ماهیهای كوچك مانند ساردین، گوشت، حبوبات مانند لوبیا، قارچ خوراكی، گل كلم و اسفناج است.
صفوی گفت: بیماران میتوانند غذاهایی را كه عاری از پورین است به دلخواه مصرف كنند. برای افزایش دفع اسید اوریك لازم است كه بیماران رژیم غذایی سرشار از كربوهیدرات (مثل نان، برنج، ماكارونی و غلات) و كمچربی داشته باشند و خصوصاً در وعدههای شام از خوردن غذاهای سنگین و زیاد پرهیز كنند.
وی اضافه كرد: كنترل و حفظ وزن مطلوب برای این بیماران از اهمیت خاصی برخوردار است. بنابراین باید سعی كنند با رعایت رژیم غذایی متعادل و انجام حركات ورزشی و خصوصاً پیادهروی وزن خود را در حد ایدهآل حفظ كنند.
صفوی اضافه كرد: برای رقیق كردن ادرار و تسریع دفع اسید اوریك و پیشگیری از رسوب اورات در كلیهها و تشكیل سنگهای كلیوی نوشیدن آب و مایعات به مقدار فراوان برای این بیماران توصیه میشود، به طوری كه روزانه نوشیدن حدود 7 لیوان در روز برای این بیماران ضروری و لازم عنوان شده است.
فارس نیوز
من همچنان بی امضاء
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن