خبرگزاری : وی با بیان اینکه تا فرا رسیدن زمان مراسم تودیع و معارفه قائم مقام جدید در این پست هستم، ادامه داد: قائم جدید و زمان معرفی وی بسته به نظر رئیس دانشگاه پیام نور است.
به گزارش اخبار پیام نور ( ) : محمد مهدی فداکار استعفای خود از قائممقامی دانشگاه پیامنور را تقدیم حسن زیاری رئیس دانشگاه پیامنور کرد.
محمد مهدی فداکار قائم مقام رئیس دانشگاه پیامنور درباره سمت خود در دانشگاه پیامنور اظهار داشت: به دلیل اینکه هماکنون معاون مالی اداری وزارت ارشاد هستم، امروز استعفای خود را از سمت قائم مقام رئیس دانشگاه پیامنور به آقای زیاری تقدیم کردهام که این استعفا در دست بررسی است.
وی با بیان اینکه تا فرا رسیدن زمان مراسم تودیع و معارفه قائم مقام جدید در این پست هستم، ادامه داد: قائم جدید و زمان معرفی وی بسته به نظر رئیس دانشگاه پیام نور است.
قائم مقام رئیس دانشگاه پیامنور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توسعه و گسترش دانشگاه پیام نور در کشورهای دنیا، گفت: دانشگاه پیام نور همکنون در ۵۶ کشور دنیا از جمله ترکیه، امارات، مالزی، آلبانی و … دانشجو دارد که البته دانشجویان این دانشگاهها ایرانی هستند.
فداکار با اشاره به اینکه دانشگاه پیامنور در اکثر کشورهای حاشیه خلیج فارس دانشجو دارد، افزود: در حال حاضر در کشور امارات ۶۰۰ دانشجو در دانشگاه پیامنور به تحصیل میپردازند که با افزایش ساختمانهای جدید در کشورهای دیگر امیدواریم تعداد دانشجویان محصل در دیگر کشورهای دنیا نیز افزایش بیابند.
انتهاي خبر / خبرگزاري .IR