بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5

موضوع: خبر خیلی مهم در مورد تشکیل انجمن تجارت الکترونیک

pdfstore.ir آواتار ها
    • 512

عنوان کاربری
    مدیر کل فروشگاه آنلاین نمونه سوالات باشگاه
    محل تحصیل
    پيام نور
    شغل , تخصص
    پيام نوري
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

Icon8 خبر خیلی مهم در مورد تشکیل انجمن تجارت الکترونیک

انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران تاسیس شد
    انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران به منظور توسعه علمی و ارتقای کیفی نیروهای متخصص در این بخش تاسیس شد.

مهندس سیدحسین پاریاب از اعضای هیات موسس این انجمن در گفت و گو با خبرنگار سیتنا اظهار داشت: انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران با هدف بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی کشور در زمینه تجارت الکترونیکی تشکیل شد.
    وی تاکید کرد: این انجمن مجوز خود را در تیرماه امسال از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دریافت کرده است.
    وی با بیان این که جمعی از اساتید و متخصصان عضو هیات موسس این انجمن هستند تصریح کرد:
    از تمامی اساتید، دانشجویان و متخصصین علاقه‌‌مند به عضویت در انجمن و نیز سازمان‌ها، موسسات و شرکت‌های دولتی و خصوصی که در زمینه‌های علمی و پژوهشی مرتبط فعالیت دارند دعوت می‌شود تا به منظور آگاهی از شرایط و انجام مراحل عضویت به نشانی (انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران) مراجعه کنند.
    مهندس پاریاب گفت: اولین مجمع عمومی انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران در چهاردهم آبان ماه در موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی برگزار می شود.
    وی در پایان گفت: در صورت عدم فراهم شدن شرایط لازم برای برگزاری مجمع در تاریخ 14/8/1388 ، مجمع عمومی در تاریخ 28/8/1388 برگزار خواهد شد.
    فروش آنلاین و سریع و راحت کلیه ی نمونه سوالات منتشر شده ی برای کلیه رشته های پیام نور در مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی-ارشد- دکترا) و حتی کنکور های پیام نور و دولتی و دانشگاه آزاد و حتی نمونه سوالات آزمون های استخدامی قابل ارایه خواهدبود در pdfstore.ir

pdfstore.ir آواتار ها
    • 512

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    پيام نور
    شغل , تخصص
    پيام نوري
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

دوستان گرامی لطفا در سایت اش و یا قسمت اخبارش ثبت نام کنید ؟؟؟

فروش آنلاین و سریع و راحت کلیه ی نمونه سوالات منتشر شده ی برای کلیه رشته های پیام نور در مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی-ارشد- دکترا) و حتی کنکور های پیام نور و دولتی و دانشگاه آزاد و حتی نمونه سوالات آزمون های استخدامی قابل ارایه خواهدبود در pdfstore.ir

50cent آواتار ها
    • 1,528

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

این پیام نوری ها همه خوابن اگه شد من تو بلاگ پربازدید رشتمون این سایتو میذارم و تبلیغ میکنم

pdfstore.ir آواتار ها
    • 512

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    پيام نور
    شغل , تخصص
    پيام نوري
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط 50cent نمایش پست ها
    این پیام نوری ها همه خوابن اگه شد من تو بلاگ پربازدید رشتمون این سایتو میذارم و تبلیغ میکنم

ما پیام نوری ها خواب نیستم بلکه کاملا هوشیار هستیم ... درضمن نیازی به تبلیغات نیست چون اگر کسی علاقه مند باشد حتما توی گوگول می تونه پیدا کنه ، همان جوری که من پیدا کردم

درضمن سعی کنید رفتار علمی داشته باشید

با تشکر
    پری

TAHA آواتار ها
    • 9,180
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    PNU-CLUB
    شغل , تخصص
    PNU-CLUB
    رشته تحصیلی
    PNU-CLUB
    راه های ارتباطی

Icon14

نقل قول نوشته اصلی توسط pari نمایش پست ها
    ما پیام نوری ها خواب نیستم بلکه کاملا هوشیار هستیم ... درضمن نیازی به تبلیغات نیست چون اگر کسی علاقه مند باشد حتما توی گوگول می تونه پیدا کنه ، همان جوری که من پیدا کردم

درضمن سعی کنید رفتار علمی داشته باشید

با تشکر
    پری
    سلام
    منم دقيقا با نظره شما موافقم
    باي جنم از خوده ادمي بلند بشه نه با تبليغات كاذب !

برچسب برای این موضوع