-
ابداع نوعی چای كیسهای با عطر و كیفیت متفاوت
علی اكبری آفارانی، مخترع این طرح درباره ویژگیهای این تكنولوژی نوین گفت: چای كیسهای در طرحها و اشكال متفاوتی در بازار موجود است كه همگی در یك چهارچوب كلی و تنها با تغییر شكل ظاهری و نوع بسته بندی تولید و روانه بازار میشود در حالی كه این محصول پر كاربرد در كنار ویژگی سرعت در مصرف معایبی هم دارد. وی ادامه داد: در تولید این محصول در حال حاضر از خاك چای و چای خرد شده استفاده میشود كه كیفیت مطلوبی نداشته، عطر و طعم كامل چای نیز از داخل لفافه به آب جوش نفوذ نمیكند ولی این چای كیسهای كه ابداع شده است از لفاف ۳ لایه تشكیل شده است كه یك لایه آلومینیوم، یك لایه پلی اتیلن و یك لایه پلی استر ساخته شده است.
این مخترع با تأكید بر اینكه در طرح جدید تولید چای كیسهای كیفیت محصول ارتقاء یافته است، افزود: این تكنولوژی جدید بسیار كاملتر بوده و در آن از چای سالم و كالای مرغوب استفاده میشود كه طعم و عطر چای اصیل ایرانی كالا انتقال مییابد.
اكبری ادامه داد: پژوهشكده شیمی و پتروشیمی و سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی از جمله مراكز علمی هستند كه (طی استانداردهای شماره ۱۱۵۴۸ - ۳۱۹۱ - ۹۱۱) كارایی این روش نوین را تأیید كردهاند.
وی كاربردی كردن این طرح را موجب اشتغالزایی دانست و گفت: راهاندازی خط تولید اولیه نیاز به اعتبار ۹۰۰ میلیون تومانی دارد و میتواند برای ۵۰ نفر ایجاد شغل كند. این خط تولید در طرح توسعه پیش بینی شده توانمندی اشتغالزایی ۳۰۰ نفری دارد. این اختراع با شماره ۶۰۱۷۱ - ۸۸.۰۵۱۰۳ در اداره كل مالكیت صنعتی به ثبت رسیده است.
خبرگزارى فارس (www.farsnews.com)
__________________
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن