-
ضعف اطلاع رسانی، دانشجویان دانشگاه پیام نور را سرگردان کرده است
با گذشت بیش از یک ماه از اعلام نتایج کنکور فراگیر دانشگاه پیام نور، دانشجویان این دانشگاه برای ثبتنام سرگردان هستند.
وقتی وارد مرکز تهران دانشگاه پیام نور که میشوی دستهای از دانشجویان جدیدالورود را میبینی که از این اتاق به اتاق دیگر در پی کسب اطلاعاتی درباره انتخاب واحد میروند.
م.ح با بیان اینکه قبول مشروط دانشگاه پیام نور مرکز تهران شدهام، میگوید: روزی که نتایج اعلام شد همزمان اعلام شد که در چه تاریخی برای ثبتنام مراجعه کنیم، پس از مراجعه در زمان مقرر به دانشگاه و ارائه مدارک گفتند، میتوانیم وارد سایت انتخاب واحد دانشگاه پیام نور شویم و تا ۲۰ واحد درسی را انتخاب کنیم.
وی ادامه میدهد: با کلی ذوق و شوق از قبولی در این دانشگاه و طی مراحل اولیه ثبتنام به سایت انتخاب واحد وارد شدم و انتخاب واحد کردم و شهریه ۱۵۰ هزار تومانی آن را هم که اعلام کرده بودند اگر پرداخت نشود، انتخاب واحد منتفی میشود پرداخت کردم. اما پس از مدت کوتاهی اطلاعیهای روی سایت دانشگاه پیام نور استان تهران آمد که اعلام میکرد دانشجویان مشروط باید از تاریخ ۴ آبان اقدام به انتخاب واحد کنند، بر همین اساس به دانشگاه مراجعه کردم. گفتند انتخاب واحد قبلی شما قبول نیست و مجدد باید انتخاب واحد کنید. من باید مجدد انتخاب واحد کنم اما نمیدانم تکلیف شهریهای که پرداخت کردهام چه میشود؟
دانشجوی دیگری میگوید: من دانشجوی پذیرش مشروط دورههای فراگیر دانشگاه پیام نور در مقطع کاردانی به کارشناسی هستم، هرچند که یکبار انتخاب واحد کردم و شهریه آن را پرداختم اما گفتهاند دوباره باید انتخاب واحد کنم و این در حالی است که هنوز سایت گلستان به رغم گذشت چند روز از زمان انتخاب واحد برای ما باز نمیشود و نمیتوانیم انتخاب واحد کنیم.
وی ادامه میدهد: دانشگاه پیام نور را برای این انتخاب کردم که بتوانم هم به کارم برسم و هم به درسم اما با این روندی که در روزهای اول ورودم به دانشگاه میبینم فکر میکنم باید انصراف بدهم، موقعیت کاری من طوری نیست که بتوانم هر روز به دانشگاه مراجعه کنم ضمن اینکه حتی وقتی به دانشگاه مراجعه میکنم حرفهای ضد و نقیض میشنوم.
دوست این دانشجو میگوید: دفعه قبل که برای ثبتنام به دانشگاه آمدم به یکی از مسئولان دانشگاه مراجعه کردم و خود او گفت که باید در سایت گلستان انتخاب واحد کنم، پس از دیدن اطلاعیه دانشگاه دوباره به وی مراجعه کردم و باز خود او گفت که نباید دفعه قبل انتخاب واحد میکردم و الان باید انتخاب واحد کنم و وقتی درباره شهریهای که پرداخت کردم پرسیدم، گفت که این شهریه در ترمهای بعدی لحاظ میشود اما شاید من توان پرداخت شهریه دوباره را نداشته باشم و برای شهریه دانشگاهم یک مبلغ معینی را درنظر گرفته باشم و نتوانم مجدد شهریه بدهم.
* دانشجویانی که مشکل دارند به دانشگاه مراجعه کنند
حسین علی قاسمزاده، رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران با بیان اینکه طی اطلاعیه سازمان سنجش زمان آغاز ثبتنام با زمانی که در مراکز استانهای دانشگاه پیام نور برای ثبتنام درنظر گرفته شده بود متفاوت بود، میگوید: تعدادی از دانشجویان در زمان ورود به سایت گلستان شماره دانشجویی نداشتند و همین امر باعث شد که زمان انتخاب واحد آنها طولانیتر شود.
قاسمزاده با تأکید بر اینکه اطلاعات بعضی از داوطلبان دوره فراگیر دانشگاه پیام نور هنوز به دانشگاه نرسیده است، میافزاید: باید نرمافزار ویژهای برای دانشجویان مشروط دورههای فراگیر دانشگاه پیام نور درنظر گرفته شود به همین دلیل تدوین این نرمافزار کمی زمانبر است و دانشجویان شاید مجبور شوند ۲ بار انتخاب واحد کنند.
وی تأکید میکند: دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز تهران در صورت داشتن هر مشکل آموزشی میتوانند صبح روزهای یکشنبه، دوشنبه، سهشنبه و چهار شنبه به دانشگاه مراجعه کنند تا مشکل آنها برطرف شود.
برچسب برای این موضوع