-
لغو قطعی ثبت نام آزمون های فراگیر در سال ۸۹
براساس خبر دیشب مبنی بر لغو آزمون های فراگیر از سال ۸۹ این خبر توسط بخش خبری ۲۰:۳۰ شبکه ۲ سیما پیگیری شد و قائم مقام دانشگاه پیام نور خبر از لغو ۱۰۰% ثبت نام در آبان ماه داد .
بر اساس این گزارش ثبت نام آزمون های فراگیر سال ۸۹ که قرار بود در آبان ماه انجام گیرد به طور قطعی لغو شده است .
.
.
در این گفتگو فداکار با تاکید بر تخلف موسسات غیر قانونی فراگیر احتمال لغو ۹۰% این آزمون ها را داد.
-
واقعاً مسخرست. این دیگه مصداق صریح پاک کردن صورت مسئلست. با خاطیان نمی توانیم برخورد کنیم. کل آزمون را حذف می کنیم؟!!!!
-
نهههههههههههههههههههههههه ههههههه
تورو خدا!!!!!!!
-
خیلی خبر ثقیلی بود . نه برای من ! برای یکی از دوستانم که میخواست رشته مورد علاقشو بخونه . کلی هق هق کرد :(
-
تو این 2سال انقدر نظرشونو عوض کردن نظرای مختلف دادن که ادم نمی دونه با چه سازشون برقصه!! پارسالم که نتونستن موسسات غیر مجاز تعطیل کنن همین گفتن!
-
من سوال کردم نباید جای جواب دادن.سوالمو حذف میکردید!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
باور نكنيد موقع ثبت نام از مبالغ ثبت نام وپول شهريه ها نمي توان چشم پوشي كرد.مگر همين آقايون پارسال نگفتند منابع تا 4سال ديگر تغيير نمي كنه ديديد تغيير كرد.اصلا"نگران نباشيد.
-
پس اونایی که واسه کلاس های فراگیر ثبت نام کرده بودند و هزینه هاشونم پرداخت کرده بودن چی کار کنند ؟
-
سلام من می خواستم امسال تو کارشناسی ناپیوسته آزمون فراگیر پیام نور شرکت کنم. امسال ثبت نام هست یا نه؟
-
بله هست !!!!
اون طرحی که لغو شده برای دی ماه وبهمن ماه بوده ( همون مدلی که سالها اااا قبل بود ) 2 بار آزمون می گرفتن !!! ولی آزمونهای تابستان ( اردیبهشت یا خردا و یا شهریور : به حرحال ) سر جای خودش هست !!! و کاردانی به کارشناسی کارشناسی - و ارشد و..... سرجاش هست !
ان شاالله قبول بشی و موفق باشی .
برچسب برای این موضوع