-
تمساح، دختر 12 ساله را بلعيد!
پليس منطقه «داروين» در استراليا يادآور شد كه يك تمساح، دختربچهاي 12 ساله را پس از كشاندن در آب خورده است.
به گزارش ايسنا به نقل از خبرگزاري «آسوشيتدپرس»، مقامات پليس شمال استراليا پس از آن كه گزارش مفقود شدن يك دختربچه 12 ساله را دريافت كردند، به جستوجوي وي پرداختند.
اين در حالي است كه گزارشات موجود از شاهداني كه براي آخرين بار اين دختر را ديده بودند، مشخص كرد كه او در كنار آبگير كه محل نگهداري تمساحهاست در حال بازي بوده است.
ماموران پليس محلي پس از دريافت اطلاعات و بازرسي از محل به رسانههاي استراليا خاطر نشان كردند كه موفق شدهاند، بقاياي جسد اين دختربچه را از داخل شكم يكي از تمساحها بيابند.
اين در حاليست كه در هشتم فوريه سال جاري ميلادي نيز يك پسربچه پنج ساله حين بازي در منطقه نگهداري تمساحها توسط يكي از اين خزندگان بلعيده شده و بقاياي وي چند روز بعد توسط ماموران يافت شد.
منبع: ایسنا
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن