شركت تدبيرگران پوياپرداز و با همكاري انتشارات تايمازمنتشرگرديده است. مطالب موجود در اين كتاب به گونه اي بيان شده اند كه اكثر مباحث شبكه در زبان جاوا را تحت پوشش خود قرار داده است.
همانطور كه مي دانيم زبان برنامه سازي جاوا، يكي از قدرتمندترين زبانهاي برنامه سازي حال حاضر در دنياي كامپيوتر مي باشد. بطوريكه با وجود مدت زمان كوتاهي كه از ظهور اين زبان تا به حال گذشته است، به همراه زبان C به عنوان زبان آكادميك اكثر دانشگاه هاي معتبر دنيا مورد استفاده قرار ميگيرد.+
از جمله ويژگيهاي بارز اين زبان، عدم وابستگي به سخت افزار و سيستم عامل مورد استفاده ميباشد. برنامه نويسان به كمك جاوا قادر به برنامه نويسي تحت سوكت، وب، برنامه نويسي براي سخت افزارهاي مختلف مانند موبايل و ... مي باشند.
اين كتاب در حقيقت با استفاده از بياني ساده و قابل فهم و با كمك مطالب هدفمند، سعي بر آن دارد تا برنامه نويسان را با تكنيك برنامه نويسي تحت شبكه ( تحت سوكت و تحت وب ) آشنا نمايد.
از ويژگيهاي بارز اين كتاب مي توان به موارد زير اشاره نمود:
1- به جاي تكيه بر مباحث تئوريك، سعي بر آن است تا با استفاده از نمونه برنامه هاي مختلف و متنوع و هدفمند، مطالب مورد نظر را به صورت عملي و كاربردي به خوانندگان منتقل نمايد.
2- براي درك بهتر برنامه ها، خروجي برنامه هاي مهم بعد از كد برنامه مورد نظر بصورت تصويري يا متني قرار داده شده است.
3- از ديگر اهداف مهم كتاب، بالا بردن حجم نكات مفيد و مهم جهت انتقال به خوانندگان و در عين حال پايين آوردن تعداد صفحات كتاب مي باشد. بدين منظور با استفاده از قراردادن توضيحات مورد نياز بر روي برنامه ها و استفاده از طراحي بهينه صفحات سعي شده است تا به هدف فوق دسترسي پيدا نماييم.
4- در اين كتاب برخلاف شيوه كلاسيك نگارش كتاب، سعي شده است تا با بياني مختصر و مفيد و به كمك مثالهاي ملموس و قابل درك، خواننده بتواند با صرف وقت كمتر حجم بيشتري از مطالب را فراگيري نمايد.
5-ابزارهاي مورد استفاده جهت آموزش در اين كتاب از جديدترين و محبوب ترين ابزارهاي موجود حال حاضر مي باشند كه توسط شركت sun پيشنهاد شده اند. اين ابزارها عبارتند از:
JDK 1.5
NetBeans 6.0
Apache Tomcat
6- جهت درك بهتر مطالب موجود در كتاب، در آخرين پيوست يك برنامه كاربردي مفيد قرارداده شده است. خوانندگان با مطالعه اين برنامه علاوه بر مرور مطالب بيان شده در كتاب با نمونه كاربردي آنها نيز آشنا شده و قادر به نوشتن برنامه هاي جديد مي باشند.
7- جهت جلوگيري از اتلاف زمان براي تايپ متن برنامه هاي موجود در كتاب، برنامه هاي فوق به صورت گروهبندي شده بر اساس فصول كتاب در سايت قرار داده شده اند.
براي اينكه اين كتاب، براي خوانندگاني كه تازه شروع به يادگيري اين زبان نمودهاند نيز مفيد باشد، پيوست شماره 1 كه در آن بطور فهرست وار مباني برنامه نويسي در جاوا قرار گرفته است را مي توان به عنوان يك خود آموز سريع استفاده نمود. علاوه بر پيوست 1، پيوست شماره 2 جهت آشنايي با مطالب مهم و كليدي swing در حد نياز مباحث كتاب قرار داده شده است. اگر بخواهيم swing را در يك جمله معرفي نماييم، مي توان گفت:
>>ابزاري است كه به كمك آن مي توانيد يك برنامه ويژوالي كاربرپسند طراحي نموده و برنامه را از محيط خشك و بي روح متني خارج نمايد.<<
در نهايت چون جاوا يك زبان برنامه سازي مبتني بر تكنيك شيءگرايي است، در فصل اول كتاب مباحث مورد نياز مربوط به شيءگرايي نيز مورد بررسي قرار گرفته است.