بالا
 تعرفه تبلیغات




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: اصلا این دلفیه چیه؟خوردنیه یا پوشیدنی؟

  1. #1
    TAHA آواتار ها
    • 9,180
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    محل تحصیل
    PNU-CLUB
    شغل , تخصص
    PNU-CLUB
    رشته تحصیلی
    PNU-CLUB
    راه های ارتباطی

    Icon14 اصلا این دلفیه چیه؟خوردنیه یا پوشیدنی؟


    دلفی زبان برنامه نویسی برای ویندوز است که توسط کمپانی بورلند طراحی و پیاده سازی شده است. زبانی که امکانات زیادی برای طراحی نرم افزارهای کاربردی دارد اما به دلیل تبلیغات سو ء ماکروسافت(اینکه ما ویندوز را ساخته ایم و بهترین فرد برای پشتیبانی از آن هستیم) اکثر برنامه نویسان آنرا زبانی ضعیف و نا کارا میدانند و سعی در دوری از آن میکنند.اما بورلند با ارائه دلفی 2005 در سال گذشته میلادی نشان داده که هنوز حرفهایی برای گفتن دارد.با این پکیج شما امکان برنامه نویسی به زبانهای دلفی و سی را در کنار هم دارید. برای برنامه نویسی برای سرور های اینترنتی هم این زبان مجهز به دلفی دات نت شده است امکانی که از دلفی 8 با مجموعه اضافه شده و در ویرایش نهایی دلفی 2005 بر قابلیتها و راحتی کار با آن افزوده شده اما کار همینجا خاتمه پیدا نکرده این زبان طوری طراحی شده که هر فرد (حتی مبتدی) میتواند قابلیتهای مورد نیاز خود را به آن اضافه کند و این قابلیتی است که ماکروسافت هنوز بعد از مدتها با آن کنار نیامده است.
    زبان دلفی بر پایه پاسکال نوشته شده است یعنی اکثر دستورات موجود در آن یا کاملا مانند پاسکال هستند یا شباهتهای زیادی با آن دارند و اگر شما با پاسکال آشنایی دارید باید بدانید چندین قدم در یادگیری پاسکال جلو هستید
    سعی ما در اینجا نه حرفه ای شدن شما در کار با دلفی بلکه تنها آشنا شدن و حل مشکلات شخصی توسط آن است . البته به جرعت می توانم بگویم با توجه به کستردگی این زبان هیچ کس نمی تواند بگوید بر دلفی تسلط مطلق دارد اما یادگیری گوشه هایی از آن خالی از لطف نیست.
    مواد لازم (یا بگو چیو کم داری بگو):
    بهترین انتخاب برای کار با دلفی ورژن حرفه ای این برنامه است که در سال 2005 منتشر شده و امکانات فوق العاده ای برای شبکه دارد اما اجرای آن برای برنامه نویسی ویندوز(لوکال) همانند شکار گنجشک با شات گان(!) است(کل جد و اباء حیون بیچاره رو میاره جلو چشمش) چون زمان نصب و اجرای طولانی دارد که باعث میشود خطا یابی که در برنامه های اولیه نوشته شده بسیار زیاد هم هستند مشکل شود و باعث سر خوردگی برنامه نویس در یادگیری آن شود پیشنهاد من برای کار فعلا دلفی 7 که آخرین ورژن سبک (بدون دات نت) این برنامه است می باشد که حجمی حدود 300 مگ دارد .به لطف عدم قبول کپی رایت توسط کشور عزیزمان می توانید این سی دی را به قیمت کمتر از 2000 تومان از فروشگاههای سی دی تهیه کنید.

  2. #2
    TAHA آواتار ها
    • 9,180
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    محل تحصیل
    PNU-CLUB
    شغل , تخصص
    PNU-CLUB
    رشته تحصیلی
    PNU-CLUB
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    دلفي چيه؟

    دلفي منبع عظيمي از توانايي و ابزارهاي برنامه نويسي تحت ويندوز است. تمامي نقطه ضعفهائي كه در زبانهاي برنامه نويسي تحت ويندوز وجود داره، در دلفي پوشانده شده. دلفي مجموعه قدرتمندي از از تسهيلات طراحي و ايجاد برنامه به همراه سرعت بالا را ارائه مي دهد.
    هر برنامه اي كه بخواهيد، با دلفي قابل انجام است. با دلفي مي تونيد بازيهاي كامپيوتري (قبلا گفته بودم)، ابزارهاي كمكي، كنترلهاي سفارشي، ابزارهاي طراحي بصري، ابزارهاي هنري و بالاخص برنامه هاي قدرتمند بانك اطلاعاتي. از اونجائي كه دلفي به ايجاد برنامه هاي پايگاه دادهاي اهميت خاصي قائل شده است شما مي تونيد با بانكهاي اطلاعاتي زبانهاي ديگري مثل Oracle, Sybase, Informix , dBase, Paradox و نهايتا جناب FoxPro (چون من قبل از اينكه با دلفي كار كنم با فاكس پرو كار مي كردم) ارتباط برقرار كنيد.
    دلفي توانائي ايجاد و استفاده از فايل DLL رو داره. دلفي بخوبي ويژوال بيسيك از كنترلهاي موجود در فايلهاي VBX استفاده مي كنه.
    وقتي كه از ديد خاصي به زبانهاي برنامه نويسي نگاه مي كنيم مي بينيم كه دو نوع از اين زبانها وجود داره. يه نوع ابزارهاي خاصي رو براي توسعه سريع سيستمها فراهم كرده و نوع ديگه اون به شما اجازه ميده به هر چيزي روي ماشين دسترسي پيدا كنيد.Paradox, Visual Basic, PowerBuilder, Visual Foxpro, Smalltalk نمونه اي از نوع اول هستند. C ,Turbo Pascal , Delphi مثالهايي از نوع دومند. نكته قابل توجه اينكه دلفي علاوه بر اينكه در دسته دوم قرار داره از مزاياي دسته اول نيز برخورداره. يعني دلفي شامل همه ابزارهاي لازم براي توسعه سريع سيستمهاي كاربردي است.

    من نمي خواهم بگم كه كدوم زبان خوبه يا بده. فقط بحث بر سر اينه كه كدوم زبان براي چه كاري بهتره.
    مزاياي دلفي و سي:
    مزاياي دلفي:
    * كاربرد دلفي خيلي ساده است.
    * با دلفي ميشه با سرعت برنامه هاي كاربردي ايجاد كرد.
    * به كارگيري دستورات وعبارات دلفي مانند خواندن و نوشتن متون انگليسي است.

    اما مزاياي سي:
    * فوق العاده انعطاف پذيره.
    * كنترل خوبي بر تقريبا تمامي جنبه هاي برنامه نويسي داره.
    * پتانسيل خاصي براي كار روي زيرساخت هاي گوناگون داره.

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •