با سلام خدمت دنيا خانوم عزيز
ابتداعا خيلي ممنون با طرح اين سوال جالب و در جاي خود كاربردي براي همه
همه چنين درخواستون براي نظرسنجي در مورد اين نگرش و تفكرتون.
اما نظر بنده (طه) در مورد نگرش و تفكر شما
به نظره من با اين جمله تون كاملا موافق هستم اما نه بصورت مطلق
كه تو به هيچ عنوان در مورد كارهايي كه مي خواهي انجام دهي منتظر برداشت ديگران نباش . ببين چه چيز براي خودت ارزش دارد ."
اما چرا نه چرا مطلق !!!؟
به خاطر اين كه در اين حالت باعث ايجاد پديده مهلك ازخودشيفتگي و مطمئنا به دنبال آن منجر به تكبر و غرور كاذب در فرد و نهاينا باعث شكست در انجام ان كار يا تفكر ميشه.
بنابراين براي جلوگيري از اين اتفاق نادرست مي تواند از عنصر مشورت و بازخورد استفاده كرد ان هم بصورت متعادل.يعني در مورد كاري يا تفكري مربوطه به خودمان مي توانيم از افرادي كه قابل اعتماد و همچنين از نظر عقل و شعور به ان درجه مطئن رشد فكري و رواني رسيدند در مورد ان كار يا تفكر مشورت و بازخورد و نظر سنجي كنيم.و نهايتا با توجه به مشورت ها و بازخورد ها بدست امده.خودمان نتيجه ي نهايي رو بگيرم.(اين خيلي مهم هست )
در مورد برداشت متفاوت و اغلب منفي ديگران از حرف هاي شما،به نظر من اگر حرف هاي شما درست و عاقلانه و منطقي باشد،به هيچ عنوان نبايد طرف مقابل از حرف هاي شما برداشت خاصي يا منفي داشته باشد،
در غير اين صورت اگر حرف هاي شما عاقلانه و منطقي باشد و فرد مقابل برداشت منفي و خاصي بردارد نشانه ضعف در تفكر و اعتقاد او مي باشد.
به نظر من در اين مورد كه كاملا مشخص هست اشتباه از كيست، اصلا نيازي به عذرخواهي مستقيم و چندبار از فرد مقابل به عنوان اينكه به ايشان بر خورده، اصلا لازم نيست،جون با اين كار به خود و تفكر و نگرش خود توهين كرديد و نهايتا وجه و شخصيت دروني خود را در طرف مقابل كم ارزش كرديد.
به عنوان مثال در مورد همين معنا و مفهوم اواتور كه بنده تعريف لغوي و معناي ديكشنري وار ان عرض كردم و گفتم آواتر نماد و نشانه ي است كه مي تواند برخاسته از هويت و شخصيت و احساسات فرد انتخاب كننده ان باشد كه در دانشنامه ي ويكي پديا و چند سايت معتبر علمي ديگر اين تعاريف امده اما به هيچ عنوان اين تعريف بنده منظور من توهين به شخص خاصي نبود .و در اين زمينه هميشه معتقد هرچيزي بهره كاري افريده و ايجاد شده و عاقلانه نيست انرا همين طور و الكي بكار بريم مثلا همين وقت و زمان كه نبايد به بيهودگي و صرف گذشتن زايل شود.هميشه سعي كنيد از تمام چيزها افريده و خلق شده بدرستي استفاده و سود ببريم.
اما دوست عزيزم به نظر من ابتداعا شما سعي كنيد با توجه به طرف مقابلتون و طرز تفكرش ،حرفي و يا اعقايدتون رو مطرح كنيد و كلا به نظره من سعي كنيد با افرادي مشاعرت كنيد كه مثبت نگر و از نظره درجه عقل و شعور حداقل در سطح شما يا بيشتر باشد و هرگز سن بالا را ملاكي بر بزرگي فرد درنظر نگيريد كه بزرگي به عقل است نه سن.(البته اين نكته هم قابل ذكر است متاسفانه توي جامعه ي كنوني ما ايران ،بيشتر افراد بازم متاسفانه تحصيل كرده درجه شحصيتي منفي گرا دارند و به همه چيز به ديد منفي فكر و توجه مي كنند كه از اين جور ادم ها به شدت دور باشد)
البته تمام ذكر شده در بالا نيازمند يك وجود نوع اراده و اعتماد به نفس متعادل به خود و عقايدمان هست كه هرگز ان نبايد بصورت كاذب و افراطي باشد.
در مورد نظرسنجيتون در مورئ نگرشتون ار نظره من دو گزينه كافي نيست ،چنتا گزينه ي ديگه هم اضافه بشه دامنه نظرات و ايده ها در مورد نگرش ما بهتر و كاملتر ميشه به نظرم.
و در پايان حرفهايم به شما عزيز عرض مي كنم كه
هميشه خودت باش نه كسي ديگر (نه بصورت مطلق، بصورت متعادل)
و تمام گفته هاي بالايي من كاملا نظر و اعتقاد شخصي بنده(طه) در مورد نگرش شما بود و مطمئنا موافق و مخالف خواهد داشت.اميدوارم گفته هاي بنده كمكي باشد براي يافتن راه بهتر براي شما عزيز.و همچنين ساير دوستان عزيز هم از نوشته هام برداشت خاصي نكنند
موفق و سلامت باشد
روزگار خوش.طه