ميرزا قاسمي
مــــــــــواد لازم:
بادمجان متوسط : 5 عدد
سير : يک بوته
تخم مرغ : 3 عدد
گوجه فرنگي : 2 عدد
روغن و نمک و فلفل : به مقدار کافي
طــــــــرز تهيه:
بادمجانها را داخل فر يا روی آتش کبابي ميکنيم تا کاملا پخته شوند، سپس پوست آنها را کنده و سرهای آنرا ميگيريم و بعد ساطوری مينماييم سپس گوجه فرنگي ها را در آب جوش ريخته و پوست آن را مي گيريم و خرد ميکنيم د سير را کوبيده و داخل روغن داغي که در تابه و روی آتش است ميريزيم تا کمي سرخ شود د بعد بادمجانها و گوجه فرنگي آماده شده را به تابه اضافه کرده و سرخ مينماييم به حدی که آب آنها کاملا کشيده شود و به روغن ببفتد د کمي نمک و فلفل به آن ميزنيم و مايه را در يک طرف تابه قرار ميدهيم ودر طرف ديگر تابه تخم مرغها را شکسته و مخلوط مينماييم وبهم ميزنيم تا کاملا بسته شده و سرخ شود بعد بادمجانها و تخم مرغ ها را مخلوط مينماييم و ميرزا قاسمي آماده شده را در ديس ميکشيم
(اگه دوست داشته باشيد مي تونيد علاوه بر گوجه فرنگي يه كم رب هم اضافه كنيد من خودم هميشه اين كار رو مي كنم اينجوري خوشمزه تر مي شه!)