بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 32

موضوع: اخبار حوادث جديد ----------

مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

Icon7 اخبار حوادث جديد ----------

اخبار حوادث جديد

مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

به گزارش روز سه شنبه گروه حوادث ايسکانيوز : يکي از سه محکومي که امروز در ژاپن اعدام شد چيني تبار بود.او شش چيني ديگر را در شهر «کاوازاکي» قرباني کرده بود.دو محکوم ديگر نيز ژاپني بودند که پرونده زندگي آنان به جرم آدمکشي بسته شد.
    چندي پيش يک ژاپني 55 ساله به نام «ماساهيرو تاکاشي يو» که دو دختر خردسال را خفه کرده بود در اين کشور به دار مجازات آويخته شد.گزارش ايسکانيوز مي افزايد ، ژاپن يکي از معدود کشورهاي آسياي شرقي است که با وجود فشار روز افزون سازمان هاي بين المللي مدافع حقوق بشر ، حکم اعدام جانيان را اجرا مي کند

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

سلام
    مهندس كوچولو جان اخبار رو بصورت تاپيك جداگانه بزن نه پست سره هم
    توجه كن من اين كار رو براي نمونه با اخبار اين تاپيك كردم
    روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

توجه : به علت زياد بودن اخبار از زدن تاپيك جديد معذوريم

مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

به گزارش روز يکشنبه خبرنگار گروه حوادث ايسکانيوز : افسر نگهبان کلانتري 145 ونک ، عصر 28 آبان 1386 کشته شدن مرد 50 ساله اي به نام «محمود» را که مديرعامل يک شرکت خصوصي بود به دادسراي ناحيه 27 تهران خبر داد.سپس بازپرس حسين روشن - کشيک - و افسران دايره 10 اداره آگاهي مرکز به ساختمان مورد نظر رفتند و با ديدن جنازه کاردآجين ، رسيدگي به ماجرا را در دستور کار خود قرار دادند.شواهد نشان مي داد «محمود» قرباني اختلاف حساب مالي يکي از کارمندان شرکت به نام «عليرضا – پ» شده بود و متهم 36 ساله که مهندس مکانيک است بلافاصله رديابي و بازداشت شد.
    وي که ابتدا منکر جنايت بود وقتي با مدرک هاي دادگاه پسند رو به رو شد چاره اي جز بيان حقيقت نيافت : «از محمود 150 ميليون تومان طلب داشتم اما پولم را نمي داد.چندين بار هم نامه هاي ملتمسانه و حتي تهديدآميز برايش نوشتم که کارساز نشد.»
    «عليرضا» ادامه داد : «فشار مالي عذابم مي داد تا اين که تصميم گرفتم به شرکت بروم و هر جور شده حقم را بگيرم.در مسير ، چاقويي به قيمت شش هزار تومان از يک دوره گرد خريدم و وقتي وارد شرکت شدم دعوايم با محمود بالا گرفت.»
    مجرم اضافه کرد : کنترل اعصابم را از دست داده بودم که با چاقو به جان «محمود» افتادم.باور کنيد قصد کشتن نداشتم. يک لحظه به خودم آمدم و ديدم همه جا را خون گرفته است.گزارش ايسکانيوز مي افزايد، به دنبال اين اعترافها کيفرخواست «عليرضا» از سوي آرش سيفي - داديار شعبه اظهار نظر دادسراي امور جنايي پايتخت - صادر شد و مجرم ، امروز در شعبه 71 دادگاه کيفري ، پاي ميز محاکمه ايستاد.
    در نشست رسيدگي به اين پرونده که به رياست قاضي «نور ا... عزيزمحمدي» و با حضور چهار مستشار تشکيل شد ابتدا «محمد شادابي» به عنوان نماينده دادستان ، کيفرخواست را خواند و براي جاني ، تقاضاي اشد مجازات کرد.
    نوبت دفاع به «عليرضا» که رسيد بار ديگر آدمکشي را گردن گرفت و اظهار پشيماني کرد.
    *قاضي : با چاقو ، چند ضربه به «محمود» زدي ؟
    *مجرم : يادم نيست.
    *قاضي : طلبت از «محمود» بابت چه بود؟
    *مجرم : من در شرکت ، سرمايه گذاري کرده بودم اما به حق و حقوقم نرسيدم.
    در پايان ، هيئت قضايي وارد شور شد و «عليرضا» را به قصاص نفس - مرگ - محکوم کرد

مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

به گزارش گروه حوادث ايسکانيوز : ابتداي ماه جاري ، سه نفر از زندانيان خطرناک ندامتگاه «بروژ» بلژيک ، خاطره فيلم هاي هاليوودي را زنده کردند.«اشرف سکاکي» دزد حرفه اي بانک که همين پنج سال پيش از زندان ديگري گريخته بود مسئولان ندامتگاه «بروژ» را حيرتزده کرد.
    شاهدان مي گويند يک فروند بالگرد ، وارد زندان شد «سکاکي» و دو نفر از دوستانش را سوار و 20 کيلومتر دور تر ، کنار جاده پياده کرد.
    اين سه نفر ، اول مرداد 1388 پس از غارت گاوصندوق جايگاه سوختگيري و در حالي که با مرسدس بنز سياه يک مالباخته به سوي ساحل «آلتار» در شرق بلژيک مي رفتند ديده شدند.
    «سکاکي» 26 ساله از خطرناک ترين مجرمان بلژيک به شمار مي آيد.وي تاکنون 16 بار به جرم هاي مختلف از جمله آدم ربايي به زندان محکوم شده است.
    پليس بلژيک فاش کرد اين مجرمان به چهار بانک اين کشور ، مسلحانه دستبرد زدند و تصوير «سکاکي» و همدستانش «عبدالحق ملول خياري» و «محمد جهري» در دوربين هاي مدار بسته ضبط شده است.همچنين در تمامي اين دزدي ها از مرسدس بنز سياه استفاده شده بود.گزارش ايسکانيوز مي افزايد ، تجسس پليس بين الملل (اينترپل) براي رديابي فراريان ادامه داشت تا اين که سرانجام آنان در مغرب بازداشت شدند.
    دادستان «بروژ» اعلام کرد : چون اين تبهکاران تابعيت مغربي دارند هنوز معلوم نيست آيا مي توان آنان را براي محاکمه به بلژيک برگرداند يا نه؟
    بررسي ها نشان مي دهد يک دختر بلژيکي با اجاره بالگرد در «آمستردام» به فرار «اشرف سکاکي» و همدستانش کمک کرده بود.سال 2007 نيز يک تبهکار با بالگردي که مردان مسلح به داخل زنداني در اطراف «بروکسل» بلژيک هدايت کرده بودند گريخت

مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

به گزارش روز يکشنبه گروه حوادث ايسکانيوز : پسر 18 ساله اي به نام «امير» که براي آب تني به سد «کلاله» شهر سنجان - از توابع استان مرکزي - رفته بود به خاطر ناآشنايي با فنون شنا جان باخت.غواصان ايستگاه 100 آتش نشاني اراک وقتي از رخداد تلخ باخبر شدند عمليات نفسگير را در دستور کارشان قرار دادند و پس از يک ساعت و نيم جست و جو ، پيکر قرباني را از آب گرفتند.
    پيش تر غواصان آتش نشاني اراک ، پيکر پسري را يافتند که در دل آب هاي سد «کشه» غرق شده بود.
    «بهروز شمس» براي آب تني وارد آب هاي پشت سد کشه - حد فاصل شهرهاي فرمهين و تفرش - شده بود که ناگهان ناپديد شد.سپس گروه شش نفره نجات از ايستگاه 100 (شهرک مصطفي خميني) اراک به آنجا رفت اما اثري از شناگر ناشي نبود.
    با جايگزيني غواصان تازه نفس ، جست و جوي بي وقفه به نتيجه تلخي رسيد و پيکر «بهروز» که در «تفرش» دانشجو بود در عمق 17 متري سد به دست آمد.
    16 خرداد امسال نيز دو شناگر ناشي در استان مرکزي غرق شدند و پيکرهاي آنان با تلاش کمک رسانان پيدا شد.
    «سيد مجتبي حسيني» 18 ساله که به سد «کودزر» در «خمين» رفته بود به خاطر آشنا نبودن با فن شنا غرق شد.شاهدان که نتوانسته بودند کاري بکنند از آتش نشاني و هلال احمر کمک خواستند و غواصان پس از سه ساعت تلاش نفسگير پيکر قرباني را در عمق 10 متري يافتند.همچنين «ميلاد کمرکي فراهاني» 20 ساله در رخدادي مشابه در سد «دينه کبود» اراک جان باخت

مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

به گزارش خبرنگار گروه حوادث ايسکانيوز : ماموران کلانتري 113 بازار ، عصر 9 خرداد 1386 از مرگ پسر 25 ساله اي به نام «حميد - س» باخبر شد و ماجرا را با دادسراي امور جنايي پايتخت در ميان گذاشت.سپس بازپرس محمد حسين شاملو - کشيک وقت دادسراي ناحيه 27 - به همراه افسران دايره 10 اداره آگاهي مرکز به خيابان «فرهنگ» رفت و با ديدن جنازه کاردآجين ، رسيدگي به معما را در دستور کار خود قرار داد.
    تحقيق محلي نشان مي داد «مجتبي» مزاحم تلفني خواهرش را قرباني خشم خود کرده بود و با افشاي اين موضوع ، تلاش پليس براي دستگيري متهم فراري آغاز شد.سرانجام شش ماه بعد «مجتبي» تسليم قانون شد و در بازجويي ها آدمکشي را گردن گرفت : «من در تماس تلفني و قرار ساختگي با حميد ، صداي خواهرم را تقليد کردم و فريبش دادم.مزاحم خواهرم با ديدن من شوکه شده بود که با چاقو به جانش افتادم اما نمي خواستم کشته شود.قصدم فقط تنبيه او بود که خودم هم به روز سياه نشستم.» با صدور قرار مجرميت مجرم جوان در شعبه اول دادسراي امور جنايي تهران ، پرونده به شعبه 74 دادگاه کيفري فرستاده شد و او امروز در شعبه 74 پاي ميز عدالت ايستاد.
    در اين نشست که به رياست قاضي «حسن تردست» و با حضور چهار مستشار تشکيل شد ابتدا «آرش سيفي» به عنوان نماينده دادستان ، کيفرخواست را خواند.گزارش ايسکانيوز مي افزايد ، وي اعلام کرد : با توجه به درخواست اولياي دم براي «مجتبي» اشد مجازات خواهانم.
    پدر و مادر «حميد» نيز در جايگاه ويژه قرار گرفتند و براي جاني ، تقاضاي حکم مرگ کردند.
    نوبت دفاع به «مجتبي» که رسيد توضيح داد : «آن روز از محل کارم به خانه برگشتم و ناهار خوردم. مي خواستم استراحت کنم که متوجه شدم به موبايل مادرم «اس ام اس» رسيده است.وقتي پيامک را خواندم خواهرم را صدا زدم و از او پرسيدم فرستنده را مي شناسد يا نه ؟
    مجرم ، اضافه کرد : خواهرم جواب داد فرستنده «اس ام اس» از يک ماه پيش مزاحمم شده و چند بار با او صحبت کرده تا دست از سرش بردارد.
    وي ادامه داد : با موبايل خودم شماره مزاحم را گرفتم و صداي خواهرم را تقليد کردم.بعد با او قرار گذاشتم و زماني که مرا ديد شوکه شد.نصيحتش کردم تا پاي خود را از کفش خانواده ما بيرون بکشد و پذيرفت اما همين که به خانه برگشتم دوباره تماس گرفت و ناسزا گفت.من هم به شدت عصباني شدم و به خيابان «فرهنگ» رفتم.
    «مجتبي» اظهار داشت : «حميد» با دوستش سوار موتور بود که درگير شديم.با يک دست ، فرمان موتور و با دست ديگرم چاقو را گرفته بودم که ناگهان تعادلم به هم خورد و ...
    مجرم جوان ادامه داد : من قصد نداشتم به «حميد» ضربه بزنم و چاقو را با خودم برده بودم تا او را بترسانم.
    در ادامه محاکمه ، دو شاهد درباره چگونگي بروز جنايت توضيح دادند و هيئت قضايي با اعلام تنفس براي صدور راي وارد شور شد.

مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران درباره تعطيلي بازداشت‌گاه كهريزك و به منظور تنوير افكار عمومي اطلاعيه صادر كرد.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، متن اطلاعيه‌ي نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران به شرح ذيل است:
    بسمه‌تعالي
    به دنبال دستور مقام معظم رهبري مبني بر تعطيلي بازداشت‌گاه كهريزك و بررسي حوادث بازداشت‌گاه توسط هيات ويژه شوراي عالي امنيت ملي، به دستور سردار فرمانده نيروي انتظامي تيم ويژه‌اي توسط بازرسي كل ناجا به صورت همزمان مسوول پيگيري موضوع شد كه گزارش بررسي‌ها و اقدامات اوليه به شرح ذيل به اطلاع عموم مي‌رسد:
    1- بازداشت‌گاه كهريزك براي نگهداري موقت و تاديب اراذل و اوباش دستگير شده در طرح ارتقاء امنيت اجتماعي و با شرايط زيستي سختگيرانه ايجاد و توسط ناجا اداره مي‌شد.
    2- تعدادي از دستگيرشدگان اغتشاشات 18 تير به زندان اوين اعزام مي‌شوند، ولي به جهت محدود پذيرش، تعدادي از آنها به صورت موقت به بازداشت‌گاه كهريزگ منتقل مي‌شوند كه با توجه به شرايط يادشده اصولا اعزام بازداشتي‌ها به اين بازداشت‌گاه‌ها صحيح نبوده است.
    3- محدوديت پذيرش بازداشت‌گاه و اضافه شدن دستگيرشدگان 18 تير باعث تراكم جمعيت دربند بازداشتي‌ها شده و شرايط نامساعد زيستي و بهداشتي موجبات آزار و اذيت آنان را فراهم مي‌آورد.
    4- برابر بررسي‌هاي به عمل آمده و مصاحبه با بازداشت‌شدگان و مطلعان، سهل‌انگاري و تخلف تعدادي از مسوولان، ماموران و كاركنان بازداشت‌گاه كهريزك و رده‌هاي نظارتي محرز مي‌باشد؛ لذا ضمن تشكيل و تكميل پرونده پرونده جهت ارسال به مراجع قضايي براي افراد فوق اقدامات تنبيهي درون‌سازماني به شرح ذيل اعمال گرديد:
    - عزل و تنبيه مسوولان بازداشت‌گاه به دليل پذيرش بازداشت‌شدگان بيش از ظرفيت بازداشت‌گاه، عدم انعكاس محدوديت‌ها و مشكلات به سلسله مراتب، بي‌توجهي و عدم نظارت و كنترل بر زيرمجموعه و عدم توجه به تدابير ابلاغ در خصوص نحوه‌ي نگهداري و مراقبت از بازداشت‌شدگان.
    - عزل و تنبيه دو تن از مسوولاني كه در انجام وظايف نظارتي و كنترلي كوتاهي و سهل‌انگاري داشته‌اند.
    - برخورد و تنبيه دو تن از افسران نگهبان وقت به دليل اقدام خودسرانه در تنبيه بدني بازداشت‌شدگان.
    - تنبيه انضباطي تعدادي ديگري از مسوولان و ماموراني كه به صورت مستقيم و غيرمستقيم در ايجاد شرايط به وجود آمده نقش داشته‌اند.
    نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران با وجود تمام فتنه‌آفريني‌هاي تحريك‌كنندگان و اغتشاشگران ضمن متوجه دانستن تمام مسووليت پيامدهاي تحريك‌ها و بي‌قانوني‌هاي صورت گرفته به آنان، اعتقاد راسخ بر اين دارد كه تحت هيچ شرايطي حقوق مردم نبايستي توسط ماموران ناجا كه داعيه‌دار قانونگرايي است مورد نقض قرار گيرد و با اندك موارد و مصاديق آن برخورد مي‌نمايد.
    در پايان لازم به ذكر است كه موارد فوق نتايج اقدامات اوليه بازرسي كل ناجا مي‌باشد و نتايج اقدامات تكميلي متعاقبا به اطلاع عموم خواهد رسيد.
    اداره‌ي كل اطلاع‌رساني و ارتباطات معاونت اجتماعي ناجا

مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

«اي‌تي» يك سگ اهلي است كه به دلايلي لقب «زشت‌ترين سگ» انگلستان را از آن خود كرده است و در نهايت و با وجود زشتي بي‌مانندش، موفق شد صاحبي براي خودش پيدا كند.

به گزارش سرويس «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رسانه‌هاي دولتي انگلستان اعلام كردند:‌ موسسه حمايت از حيوانات لندن، «اي‌تي»، سگ شغال مانند را كه تمام بدنش خالخالي است و پوستي همچون خوك دارد را پذيرفت و قرار است، اين سگ اهلي كه از نوع سگ‌هاي مكزيكي است، تا آخر عمر در اين محل نگهداري شود، چرا كه هيچ كس حاضر نيست اين سگ زشت را قبول كند.
    گفته مي‌شود، نام اين سگ بي‌موي زشت از شخصيت «اي‌تي» در فيلمي به همين نام ساخته «استيون اسپيلبرگ» گرفته شده است، چرا كه آن شخصيت نيز يك مخلوق فضايي بي‌مو و زشت بود.

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع