بالا
 تعرفه تبلیغات




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: آموزش نرم افزار ‏Adobe Premiere Pro

  1. #1
    Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

    New2 آموزش نرم افزار ‏Adobe Premiere Pro

    مقدمه
    نرم افزار Adobe Premiere Pro یکی از بهترین نرم افزارها در زمینه تدوین ویدیویی می باشد. شما می توانید با این نرم افزار صدا ها را ترکیب کنید. از یک ورودی آنالوگ به طور مستقیم صدا را به تراکهای خود اضافه کنید. بر روی صداهای خود تصویر قرار دهید و بسیاری از کارهای دیگر که شاید در تلویزوین دیدهاید و آرزو کرده اید که فیلم تولد خودتان را به آن صورت تدوین کنید. و در نهایت آن را به طور مستقیم بر روی CD یا DVD رایت کنید. در این سلسله مطالب آموزشی به یادگیری این نرم افزار از ابتدای آن خواهید پرداخت.توصیه می شود قسمتهایی را که به عنوان تمرین آورده شده است را حتما انجام دهید.

    فصل اول – بخش اول: ایجاد یک پروژه ویدیویی

    بعد از اینکه شما برای اولین بار نرم افزار Adobe Premiere Pro را پس از نصب آن اجرا کنید با پنجره ای روبرو می شوید که در آن قادر خواهید بود با کلیک بر روی عنوان New Project یک پروژه جدید درست کنید.


    در قسمت 1: شما قادر خواهید بود که از مدلهای از پیش تعریف شده و یا تنظیمها دستی بهرمند شوید.

    در قسمت 2: مدلهای از پیش تعیین شده را به شما نشان میدهد. که می توانید از بین سیستمهای PAL و یا NTSC و حالتهای standard یا widescreen آنها انتخاب کنید.

    در قسمت 3: با خصوصیات تصویری ( فایل خروجی نهایی ) آشنا خواهید شد.

    در قسمت 4: محل ذخیره پروژه ویدیویی شما مشخص خواهد شد.

    در قسمت 5: نام پروژه خود را مشخص کنید.

    فصل اول – بخش دوم: تنظیم خصوصیات پروژه

    اگر به زبانه Custom setting در قسمت 1 از تصویر بالا بروید. با گزینه هایی در سمت چپ روبرو می شوید این گزینه ها عبارتند از:

    · General: پارامترهای اساسی پروژه شما می باشد.

    · Capture: چگونگی ورود اطلاعات صوتی و تصویری را به Adobe Premiere Pro مشخص میکند. این گزینه می تواند شامل یک کارت Capture و یا یک پورت DV با خصوصیت i-Link باشد.

    · Video Rendering: برای مشخص کردن پارامترهای رندر کردن بکار می رود

    · : Default sequence برای تعیین تعداد تراکهای ویدیویی و تعداد و خصوصیت های تراکهای صوتی در پنجره تایم لاین کاربرد دارد.

    گزینه های مربوط به پنجره General شامل موارد زیر است:

    · Editing Mode : وضعیت تدوین و روش پخش برنامه ویدیویی و روشهای فشرده سازی را مشخص میکند.

    · Timebase: فاصله زمانی نقاط تدوین را مشخص میکند. البته با توجه به اینکه با مقدار آن با تعداد فریم های زمان پخش فیلم برابر است ولی مفهومش متفاوت می باشد. اگر در Editing Mode وضعیت DV را انتخاب کرده باشید در Timebase دو مقدار خواهید داشت. مقدار 25 فریم در ثانیه که برای نمایش در سیستمهای رنگی PAL و SECAM (سیستم تلویزیون ایران ) می باشد و مقدار 29.97 فریم در ثانیه مربوط به سیستم تصاویر رنگی NTSC خواهد بود (سیستم آمریکایی). اگر هم وضعیت تدوین Video for windows را انتخاب کرده باشید گزینه های مختلفی را برای انتخاب خواهید داشت.

    · Frame size : در حالتی فعال است که وضعیت تدوین در حالت Video for windows قرار گرفته باشد و نشانگر تعداد خطوط عمودی و افقی بر حسب پیکسل می باشد. بهتر است این تعداد خطوط با اندازه کلیپهای وارد شده برابر باشد. هر چه این اعداد بالاتر باشند جزییات تصویری بهتری خواهید داشت. برای اینکه فایل خروجی شما بر روی تلویزیون مطابق با نسبت پهنا به ارتفاع تلویزیونهای معمولی باشد ، سعی کنید همیشه نسبت 4 به 3 (4:3) را رعایت کنید.

    · Pixel aspect ratio : نسبت پهنا به ارتفاع تک تک پیکسل ها را مشخص میکند. به عنوان مثال لازم است که تصاویر اسکن شده یا تصاویر ویدیویی آنالوگ و یا تصویر تهیه شده با نرم افزارهایی مثل فتوشاپ نسبت square pixel 1.0 استفاده شود.اگر این مقدار را درست تنظیم نکنید تصاویر نهایی شما موج دار خواهند بود و به طور غیر واقعی جلوه خواهند داشت چیزی مانند شکل زیر:



    با تغییر این مقادیر مشاهده می کنید که نسبت Frame Size هم تغییر میکند.

    · Field : مشخص کردن آمیختگی میدانهای ویدیویی. اگر به طور درستی انتخاب نشود در تلویزیون با پرش همراه خواهد بود.

    · Display format : نحوه نمایش زمان پروژه را مشخص میکند. برای سیستم پخش NTSC مقدار 30 fps Drop-Frame و برای پخش روی سی دی یا وب با سیستم NTSC مقدار 30 fps Non Drop-Frame و برای سیستم PAL و SECAM مقدار 25 fps را انتخاب کنید.

    · Title Safe Area : مشخص میکند که چه مقداری از لبه تصاویر به عنوان منطقه مطمئن برای نوشته ها باشد. تا در موقع پخش نوشته ای در گوشه تلویزیون حذف نشود. این مقدار معمولا باید پهن تر از منطقه Action Safe Area باشد.

    · Action Safe Area: مشخص میکند چه مقداری از لبه تصاویر به عنوان منطقه امن برای تصاویر باشد تا تلویزیونهای که تصویر را بزرگ میکنند چیزی از تصویر از دست نرود.

    · Sample Rate : مقادیر بالاتر برای آن باعث کیفیت بهتر صدا و در نتیجه اشغال حجم بیشتری از هارد خواهد بود. مدنظر داشته باشید که کیفیت صدای ضبط شده با پروژه یکسان باشد.زیرا در صورت تفاوت زمان زیادی برای تبدیل سپری شده و همچنین در کیفیت نیز تاثیر دارد.

    · Display format : نحوه تقسیم های زمانی صدا را مشخص میکند.

    توجه: اگر که حالت DV را برای وضعیت تدوین خود تعیین کرده اید ، بقیه پارامتر ها بصورت استاندار شده تنظیم می شوند.از تغییر دادن آنها خودداری کنید.

    همچنین بهتر است در ابتدای کار خود را درگیر تنظیمات پیچیده رسانه ای نکنید. از گزینه های پیش فرض استفاده کنید. بهترین حالت برای تلویزیون های ایران DV-PAL Standard 48KHz می باشد.




    فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی



    دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور





    http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

    به ادرس زیر مراجعه کنید

    نمونه سوالات رایگان پیام نور




  2. #2
    Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    آموزش نرم افزار Adobe Premiere Pro قسمت دوم



    بعد از اینکه اولین پروژه جدید را احضار کردید با صفحه ای مانند شکل زیر در نرم افزار Adobe Premiere Pro روبرو می شوید:


    در این قسمت در زبانه اول پروژه جاری خود را می بینید. در زبانه دوم محل قرار گیری افکتها و ترانزیشنهای صوتی و تصویری قرار دارد.
    پنجره مانیتور به دو قسمت تقسیم می شود. قسمت سمت چپ که مربوط به نمایش تک تک کلیپهایی که وارد برنامه کرده اید می باشد و قسمت سمت راست مربوط به نمایش وضعیت فعلی پروژه ویدیویی شما می باشد. در واقع آنچه در این پنجره مشاهده میکنید همان خروجی نهایی شما می باشد.
    نوار ابزار یا Tools که ابزارهایی برای مشاهده ، انتخاب ، ویرایش و اعمال تغییرات روی کلیپها در اختیار شما قرار میدهد.
    Time Line : اصلی ترین محل کار بر روی پروژه های ویدیویی است. که ویدیو شما را بصورت شماتیک نشان می دهد. تغییرات اعمالی در این قسمت در پنجره مانیتور قابل مشاهده است.
    Info : اطلاعاتی در خصوص کلیپ جاری به شما می دهد. اگر افکت یا ترانزیشنی را انتخاب کرده باشید ، اطلاعات در خصوص آن را به شما ارایه می دهد.
    History : کلیه عملیات انجام شده را مرحله به مرحله به شما نشان میدهد که از طریق آن میتوانید عملیات های ناخواسته را Undo کنید.
    لازم به توضیح است که سه پنجره Project ،Monitor و TimeLine از پنجره های اصلی برنامه هستند.با زدن کلید Tab تمام پنجره های فرعی بسته شده و فقط سه پنجره اصلی باز خواهند ماند.همینطور اگر بر روی آیکون هر پنجره کلیک کنید (سمت راست بالای هر پنجره) به منوی آن پنجره دسترسی خواهید داشت. همینطور اگر در روی خود محیط پنجره کلیک راست کنید به منوهای دیگر آن پنجره دسترسی خواهید داشت.
    باید بدانید که تمامی این پنجره ها از منوی Window قابل دسترسی هستند. می توانید پنجره های اضافی را ببندید و یا اینکه پنجره دیگری را باز کنید.
    لازم به ذکر است که چند پنجره دیگر نیز از جمله پنجره کپچر ، ضبط صدا و ... نیز وجود دارد.





    تمرین: کلیه پنجره ها را ببندید. سپس سعی کنید از منوی Window دوباره آنها را فراخوانی کنید و در محلهای قبلیشان قرار دهید. محیطهای کاری ((Workspace مختلف را امتحان کنید تا شکل قرار گیری پیشنهادی خود برنامه را ببینید.






    فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی



    دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور





    http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

    به ادرس زیر مراجعه کنید

    نمونه سوالات رایگان پیام نور




  3. #3
    Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    فصل اول – بخش چهارم: ذخیره سازی ، بازخوانی پروژه ها و Undo

    وقتی یک پروژه را ذخیره میکنید، در واقع کلیه افکتهایی که به کلیپها داده اید ، کلیه آدرسهای کلیپها و ... ذخیره می شوند. مد نظر داشته باشید که اگر یک فایل صوتی و یا تصویری را به داخل Adobe Premiere Pro وارد کرده باشید(Import) ، فقط موقعیت آن در ذخیره کردن ذخیره میشود و نه خود آن فایل صوتی و یا تصویری. در نتیجه اگر شما پروژه ای را ذخیره کنید ولی محل فایلهای صوتی و تصویری آن را تغییر دهید، Adobe Premiere Pro اصطلاحا فایلهای شما را گم کرده و باید محل درست آنها را به آن نشان دهید ( وقتی دوباره آن پروژه را باز کنید اولین سوالی که از شما خواهد پرسید محل آن فایلها می باشد. به اینگونه فایلهای گم شده اصطلاحا offline می گویند.)البته اگر شما فایلی صوتی یا تصویری را با خود Adobe Premiere Pro کپچر کرده باشید ، برای ذخیره آنها باید از scratch disk استفاده کنید که در انتهای همین بخش توضیح داده خواهد شد.

    ذخیره یک پروژه

    شما می توانید به طریق زیر پروژه خود را ذخیره کنید:

    · از گزینه File>Save را برای ذخیره کردن کار پروژه خود استفاده کنید.

    · اگر می خواهید بعد از ذخیره کردن در کپی جدیدی کار را ادامه دهید از گزینه File>Save As استفاده کنید

    · اگر می خواهید بعد از ذخیره کردن در همان پروژه قبلی ادامه کار دهید گزینه File > Save a Copy را انتخاب کنید.

    شما همینطور می توانید به Adobe Premiere Pro بگویید که کار شما را بصورت اتوماتیک و مثلا هر 15 دقیقه یکبار ذخیره کند.

    برای اینکار مراحل زیر را دنبال کنید:

    • <LI class=MsoNormal dir=rtl style="MARGIN: 0in 0in 0pt; mso-list: l2 level1 lfo2; tab-stops: list .5in">گزینه Edit > Preferences > Auto Save را انتخاب کنید
    • در گزینه اول می توانید مشخص کنید که Adobe Premiere Pro هر چند دقیقه یکبار برای شما فایل را ذخیره کند. در گزینه دوم نیز مشخص خواهید کرد که ماکزیمم تعداد ذخیره خودکار از روی یک پروژه چند بار باشد.
      نکته: فایلهایی که بصورت اتوماتیک ذخیره شده اند در شاخه Auto-save در مسیر کاری برنامه ذخیره می شوند.

    • بازخوانی یک پروژه
      بوسیله Adobe Premiere Pro می توانید کلیه فایلهایی که قبلا روی آن کار کرده اید و یا در نسخه ای قبلی این برنامه در آنها کار شده را بازخوانی کنید.اگر Adobe Premiere Pro بسته باشد با کلیک بر روی آیکون آن برنامه اجرا می شود. اگر به قسمت بالاتر نگاه کنید می بینید که آخرین فایلهایی که شما با آنها کار کرده اید وجود دارند. اگر مایل به انتخاب فایل دیگری هستید روی Open Project کلیک کنید.
      اگر برنامه Adobe Premiere Pro از قبل باز باشد با انتخاب گزینه File > Open Project ( یا کلید ترکیبی Ctrl+o ) می توانید فایل مورد دلخواه خود را انتخاب کنید.
      بازخوانی یک پروژه با فایلهای گمشده
      قبلا گفته شد که Adobe Premiere Pro سورسهای اصلی پروژه شما را نگهداری نمیکند. و اگر بعد از یک بار ذخیره سازی محل آنها را تغییر دهید و مجددا بخواهید همان پروژه را بازخوانی کنید با پنجره ای به شکل زیر روبرو می شوید:


    • در قسمت تایتل پنجره به شما می گوید که دنبال کدام فایل می گردد.
      Display Only Exact Name Matches : اگر مطمئنید که نام فایلهای سورس خود را تغییر نداده اید می توانید این قسمت را چک مارک بزنید. اگر نام فایلهای سورس را عوض کرده اید این گزینه را از حالت انتخاب خارج کنید.
      Select : با این گزینه فایلی را که انتخاب کرده اید جایگزین سورس شما خواهد شد. (حال ممکن است همان سورس قبلی باشد یا یک سورس جدید)
      Find : گزینه جستجوی ویندوز XP را فعال میکند.
      Offline: سورسهای شما را به حالت آفلاین در آورده تا در فرصت دیگری بعد از اینکه آدرس سورسهای خود را پیدا کردید ، آدرس صحیح را به Adobe Premiere Pro بدهید.
      Offline All : کلیه فایلهای گمشده شما را بصورت آفلاین در می آورد. بدون اینکه از شما سوالی بپرسد.
      Skip: با انتخاب این گزینه کلیه مراجعاتی که به فایل گمشده در پروژه خود داده اید از پنجره های پروژه و پنجره تایم لاین حذف خواهند شد.
      Skip All : با انتخاب ای گزینه عمل فوق برای کلیه فایلهای گمشده رخ خواهد داد.
      نکته: وقتی از گزینه Skip و یا Skip All استفاده کنید که می خواهید عمل تدوین را مجددا انجام دهید. اگر می خواهید حتما از همان سورس ها استفاده کنید از گزینه Offline استفاده کنید.
      وقتی که می خواهید دوباره از آن Offline استفاده کنید لازم نیست که فایل را ببندید و دوباره آن را باز کنید. از Link Media commandکنید.(در درسهای بعدی توضیح داده میشود)
      تصحیح اشتباهات (Undo )
      در برنامه Adobe Premiere Pro می توانید کارهایی را که انجام داده اید مانند اکثر برنامه ها Undo کنید و به مرحله قبل تر برگردید.
      · برای اینکار می توانید از گزینه Edit > Undo استفاده کنید.با این کار می توانید مرحله به مرحله به عقب برگردید.(البته بسته به مقدار حافظه دارد)
      · برای اینکه به یک مرحله مشخص برگردید می توانید از پالتHistory استفاده کنید. استفاده از این پالت در درسهای آینده توضیح داده می شود.
      · اگر کلیه عملیاتی را که از آخرین بار ذخیره کردن می خواهید برگردانید لازم نیست یک به یک آنها را Undo کنید. برای اینکار از گزینه File > Revertاستفاده کنید.
      · همینطور می توانید از فایلهایی که بصورت اتوماتیک در شاخه Auto-save ذخیره شده اند استفاده کنید.(قبلا نحوه تنظیم توضیح داده شده است)




    فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی



    دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور





    http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

    به ادرس زیر مراجعه کنید

    نمونه سوالات رایگان پیام نور




برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •