بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: «خودرویاب»، لطفا خودروی من را بیاب!

مريم آواتار ها
    • 170

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    نيشابور
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

New «خودرویاب»، لطفا خودروی من را بیاب!

این رهیاب GPS در پارکینگ‌های بزرگ به کار شما خواهد آمد تا در میان انبوه خودروها، وسیله خود را بیابید.
    تصور کنید که آخر هفته برای خرید به فروشگاه بزرگی رفته‌اید و یا در پارکینگ فرودگاه و در بازگشت از سفر به خاطر ندارید که خودروی خود را کجا پارک کرده‌اید و حالا نمی‌توانید خودوری خود را در میان دریایی از ماشین‌ها بیابید حالا دستگاه خودرویاب "اکو" (Ecco) مانند تمام دستگاههایی که در کارتون دوران کودکی‌امان " کارآگاه گجت" همراه او بود، یک نعمت غیرمترقبه برای شما خواهد بود.

به گزارش شبکه ایران یک دستگاه رهیاب به اندازه یک جعبه کبریت می‌تواند راه رهایی شما برای هدایت شما به سمت خودرویتان باشد تا این وسیله یا "گجت" که آن را از کلید وسیله خود آویزان کرده‌اید در دنیای امروزی به درد انسان امروزی بخورد.
    "اکو" (Ecco) نام دستگاه رهیابی است که اگر قرار باشد نامی ایرانی بر آن بگذاریم "خودرویاب" نامی خواهد بود که شبکه ایران با اجازه شما خوانندگان بر آن می‌گذارد.

خودرویاب "اکو" هنگامی که شما دکمه "قفل" روی آن را فشار می‌دهید کار خود را آغاز می‌کند و مانند یک قطب‌نما مسیر محل خودرو یا وسیله نقلیه شما را به خاطر الکترونیکی خود می‌سپارد.

"اکو" همزمان می‌تواند سه مکان را به خاطر خود بسپارد و تاثیرات ناهنجاری‌های میادین مغناطیسی اطراف قطب‌نمای این دستگاه به وسیله ماهواره تصحیح می‌شود.

هیچ نقشه‌ای بر روی این وسیله به چشم نمی‌خورد و شاید در محیط‌های شهری و با وجود ساختمان‌های بزرگ استفاده از عقربه قطب‌نمای این وسیله امری دشوار به نظر برسد اما در پارکینگی بزرگ با خودروهای بهم فشرده و انباشته در کنار هم مطمئنا به کار شما خواهد آمد البته اگر برای استفاده از آن نگران قیمت 70 دلاری این دستگاه نباشید.

hiddenboy آواتار ها
    • 542

عنوان کاربری
    مدیر سابق تالار شبكه و لينوكس
    محل تحصیل
    کرج
    شغل , تخصص
    دانشجو و مدیر شبکه و هاستینگ
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

من اين سيستم روي bmw 5 سال پيش ديده بودم كه قابليت رهگيري ماشين از اينترنت رو هم داشت
    I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance

Safir Network Solutions

Cisco, Linux, Microsoft & Mikrotik

Contact
    Mail : AliRezazadeh {AT} Live {DOT} com
    MSN ID : AliRezazadeh@live.com
    Y! ID : Redalex2002
    سایت دانشجویان IT پیام نور کرج http://ITCentre.ir

برچسب برای این موضوع