بالا
 تعرفه تبلیغات




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 6 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 60

موضوع: ((( * آشپزخانه فریبا *)))

  1. #1
    فریبا آواتار ها
    • 1,510

    عنوان کاربری
    مدیر سابق تالار پاتوق
    تاریخ عضویت
    Sep 2008
    محل تحصیل
    جای خوبیه
    شغل , تخصص
    بیکار
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

    پیش فرض ((( * آشپزخانه فریبا *)))

    سلام سلام سلام .
    توی این تاپیک قصد دارم یه عالمه غذا و دسر و خوردنی خوشمزه رو بذارم .
    منتظر غذاهای درخواستی شما هم هستم .
    غصه نخور دلم ... هر کسی جایگاهی داره که درکش برای همگان دشواره ...
    اگه تو رو شکستن ...چون میخواستن کوچیک بشی ...درست به قدر فهم و درک خودشون .

  2. #2
    فریبا آواتار ها
    • 1,510

    عنوان کاربری
    مدیر سابق تالار پاتوق
    تاریخ عضویت
    Sep 2008
    محل تحصیل
    جای خوبیه
    شغل , تخصص
    بیکار
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    پاستا با جگر گوسفند
    مواد لازم برای 4 نفر:
    جگر گوسفند شسته شده(بهتره پوست نازکشو بگیرید) 500 گرم
    فلفل سبز تند 2 عدد
    فلفل دلمه ای رنگی کلاً 2 عدد
    پیاز 1 عدد خرد شده
    سیر 6 حبه
    نمک به میزان لازم
    پاستا 400 گرم
    سس خردل
    ذرت در صورت تمایل
    روغن ذرت 4 قاشق
    (آویشن،پودر سیر زردچوبه و سس کچاب)
    طرز تهیه:
    اول جگر رو خرد می کنیم با روغن یه کمی تفت می دیم (4 دقیقه).بعد تو یه ظرف دیگه اول پیازو سیر رو تفت می دیم بعد فلفل دلمه ای رو اضافه می کنیم
    وقتی فلفلا پخت دوباره جگر و فلفل سبز تند و نمک و سس خردل و آویشن،پودر سیر زردچوبه و سس کچاب رو اضافه می کنیم و حدود 8 دقیقه در ظرف رو می زاریم تا کامل بپزه
    پاستا ها رو هم که آبکش می کنیم و مواد رو روش می ریزیم
    (ذرت رو اول با آب می پزیم بعد نمک فلفل سیاه و مایونز و سس خردل می زنیم و کنار ظرف می ریزیم)
    همین!!

    غصه نخور دلم ... هر کسی جایگاهی داره که درکش برای همگان دشواره ...
    اگه تو رو شکستن ...چون میخواستن کوچیک بشی ...درست به قدر فهم و درک خودشون .

  3. #3
    فریبا آواتار ها
    • 1,510

    عنوان کاربری
    مدیر سابق تالار پاتوق
    تاریخ عضویت
    Sep 2008
    محل تحصیل
    جای خوبیه
    شغل , تخصص
    بیکار
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    کشک بادنجان

    مواد لازم:
    بادمجان ............................ 5 عدد
    پیاز بزرگ .......................... 1 عدد
    پودر نعنا خشک ................. 1 قاشق غذاخوری
    گردو ................................. نصف پیمانه
    سیر ................................ 1 حبه
    نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    ابتدا بادمجانها را پوست بگیرید آنها را بشویید و کمی نمک روی آن بزنید و سپس بگذارید تا آب گرفته شود.
    بعد بادمجانها را سرخ کنید. بعد بادمجانها را داخل قابلمه گذاشته کمی روی آن آب بریزید و در قابلمه را بگذارید.پیاز را خرد کنید.و در روغن تفت بدهید..بعد از اینکه تفت داده شد به بادمجان اضافه کنید.
    گردو را خرد کنید البته خیلی ریز نه و به بادمجان اضافه کنید. زیر اجاق را کم کنید تا بادمجان به اصطلاح ته نگیرد و مرتب هم بزنید و سعی کنید به کمک قاشق یا چنگال بادمجان را له کنید.
    سپس نعنا را با دست ریز کنید و به بادمجان اضافه کنید. بعد از آن به دلخواه زردچوبه و نمک و فلفل اضافه کنید.
    بعد حدود 15 دقیقه بگذاریدتا بپزد و مرتب هم بزنید تا تمام مواد یکدست شود. نوش جان
    غصه نخور دلم ... هر کسی جایگاهی داره که درکش برای همگان دشواره ...
    اگه تو رو شکستن ...چون میخواستن کوچیک بشی ...درست به قدر فهم و درک خودشون .

  4. #4
    فریبا آواتار ها
    • 1,510

    عنوان کاربری
    مدیر سابق تالار پاتوق
    تاریخ عضویت
    Sep 2008
    محل تحصیل
    جای خوبیه
    شغل , تخصص
    بیکار
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    کباب تابه ای

    مواد لازم:
    گوشت چرخ کرده( گوساله) .................... نیم کیلو
    پیاز .................................................. .. دو عدد
    تخم مرغ در صورت نیاز .......................... 1 عدد
    نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    ابتدا گوشت چرخ کرده کمی ورز دهید بعد پیاز را در آن رنده کنید. آب پیاز را بگیرید.در صورت نیاز یک عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید.
    نمک و فلفل و زرد چوبه به آن بزنید.
    آن را ورز دهید ولی نه آنقدر که چربی گوشت جدا شود و به دست به چسبد.
    کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید. اجاق را روشن کنید و گوشت را کف ماهیتابه بخوابانید و با دست آن را صاف کنید.
    بعد از اینکه گوشت خودش را گرفت به کمک یک قاشق یا کفگیرک آن را مانند شکل برش دهید.
    برش ها را چک کنید اگر خوب سرخ شده بود برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود.

    در مرحله آخر تعدادی گوجه فرنگی را نصف کرده و داخل روغن سرخ کنید
    و همراه برنج سرو نمائید.
    غصه نخور دلم ... هر کسی جایگاهی داره که درکش برای همگان دشواره ...
    اگه تو رو شکستن ...چون میخواستن کوچیک بشی ...درست به قدر فهم و درک خودشون .

  5. #5
    فریبا آواتار ها
    • 1,510

    عنوان کاربری
    مدیر سابق تالار پاتوق
    تاریخ عضویت
    Sep 2008
    محل تحصیل
    جای خوبیه
    شغل , تخصص
    بیکار
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    سمبوسه

    مواد لازم:
    گوشت چرخ کرده ...................................۳۰۰گرم
    سوسیس........................................ ..... ۳۰۰ گرم
    گوجه فرنگی ........................................ ۱ عدد
    فلفل دلمه متوسط ......................... ۱ عدد
    پیاز کوچک.................................... ۲ عدد
    سیب زمینی متوسط .................... ۱ عدد
    پنیر پیتزا رنده شده ...................... ۲۰۰ گرم
    نان لواش ................................. ۱ بسته
    ادویه :نمک - فلفل- زردچوبه - آویشن - پودر سیر به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    ابتدا پیازها رو نگینی خرد کنید بعد تو ماهیتابه روغن بریزین و تفت بدینبعدش سیب زمینی ها رو نگینی خرد کنین واون رو هم همراه با پیاز تفت بدین
    تو این مرحله گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنین و اون رو هم تفت بدین وقتی احساس کردین گوشت چرخ کرده نیمه پخت شده
    سوسیس و گوجه رو رنده کنین و
    به موادتون اضافه کنین
    بعدش فلفل دلمه رو هم خرد کنین و همراه بقیه مواد تفت بدین
    ادویه ها رو بهش اضافه و در آخر رب رو هم به مواد اضافه کنین و بگذارین چند دقیقه تحت حرارت ملایم حسابی پخته بشه
    بعد یه نون لواش رو بردارین و به شکل مستطیل برش بدین و مواد رو مطابق شکل بالا بگذارین یک گوشه
    بعد روش پنیر بریزین
    بعد لوله اش کنین
    و تو روغن سرخش کنین ... وقتی یه طرفش طلایی شد سمت دیگه اش رو هم سرخ کنین.

    این هم یک سس مخصوص: سس مایونز + سس کچاب + برگ و ساقه کرفس خرد شده + روغن زیتون و نمک و فلفل
    غصه نخور دلم ... هر کسی جایگاهی داره که درکش برای همگان دشواره ...
    اگه تو رو شکستن ...چون میخواستن کوچیک بشی ...درست به قدر فهم و درک خودشون .

  6. #6
    فریبا آواتار ها
    • 1,510

    عنوان کاربری
    مدیر سابق تالار پاتوق
    تاریخ عضویت
    Sep 2008
    محل تحصیل
    جای خوبیه
    شغل , تخصص
    بیکار
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

    پیش فرض کیک شکلاتی



    اين ي کيک راحته که زودم درست مي شه
    مواد لازم
    ارد 1و1/4 پيمانه
    2 قاشق غذاخوري پودر کاکاو
    2 قاشق مرباخوري بيکينگ پودر
    1 فسقلي نمک
    1 پيمانه 220 گرم شکر(کمترم بريزيد اشکال نداره کلا کيک شيرينيه)
    1/2پيمانه شير يا آب پرتقال
    1/2پيمانه روغن مايع
    2 تخم مرغ
    براي روي کيک
    1/2پيمانه خامه يا شير غليظ(evapourated milk)
    دستور تهيه
    1 قالب رو چرب مي کنيم
    2 روي قالب چرب شده آرد مي پاشيم(کمي)
    3 فر را روشن کرد مي گذاريم داغ شود
    4 آرد را 2 بار الک مي کنيم(اختياري)
    5 مواد خشک را با هم مخلوط مي کنيم
    6 مواد مايع را در ظرف ديگري مخلوط ميکنيم(خوب خوب هم مي زنيم)
    7 مواد خشک و مايع رو مخلوط مي کنيم(در حدي هم مي زنيم که فقط مخلوط شود الکي رياد هم نزنيد)
    8 در قالب ريحته داخل فر داغ داغ (خيلي مهم!)مي گذاريم
    9 حرارت فر در 5 دقيقه اول بايد زياد باشد بعد 5 دقيقه حرارت را 350 درجه فارنهايت 180 درجه سانتي گراد مي کنيم تا 35 تا 45 دقيقه بماند(بستگي به فر دارد)
    10 بايد قدري پخته شود که اگر خلال دندان توش فرو کنيم تميز بيرون بيايد
    11 براي رو ابتدا آب را جوش مي آوريم در يک قابلمه
    12 يک قابلمه کوچک تر رو داخل آب جوش مي گذاريم
    13 شکلات تخته اي رو مي ريزيم تو ظرف مي گذاريم آب شود
    14 وقتي خوب آب شد خامه رو اضافه کرده هم مي زنيم
    15 کيک که سرد شد روئ کيک مي ريزيم.
    غصه نخور دلم ... هر کسی جایگاهی داره که درکش برای همگان دشواره ...
    اگه تو رو شکستن ...چون میخواستن کوچیک بشی ...درست به قدر فهم و درک خودشون .

  7. #7
    فریبا آواتار ها
    • 1,510

    عنوان کاربری
    مدیر سابق تالار پاتوق
    تاریخ عضویت
    Sep 2008
    محل تحصیل
    جای خوبیه
    شغل , تخصص
    بیکار
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    chinese food
    طرز پخت غذای چینی یا چاینیز فود (Chinese Food )

    مواد لازم
    نیم کیلو مرغ یا گوشت خرد شده (بهتره از فیله مرغ و گوشت استفاده کنید)
    1پیاز درشت خرد شده
    2 تا هویج متوسط خرد شده
    2 تا فلفل دلمه قرمز و سبز (یا سه تا فلفل دلمه کوچولو به رنگهای مختلف سبز و زرد و قرمز) خرد شده
    2 تا ساقه کرفس خرد شده
    بسته به علاقتون قارچ خرد شده
    سس سویا (حدودا 2 قاشق)
    رشته چینی یک بسته (نودل چینی)
    1 لیوان آب مرغ (یا گوشت)
    2 قاشق آرد ذرت
    نکته مهم می‌تونید اگه دوست دارید از کلم بروکلی خرد شده هم استفاده کنید و اگه دوست داشتید از مرغ یا گوشت یا هر دو در این غذا بهره ببرید
    ابتدا گوشتها را با کمی پیاز رنده شده در یک ماهیتابه پهن تفت داده و بهم می‌زنیم. برای گرفتن روغن گوشتها بعد از تفت دادن می‌توانید آنها را روی کاغذ آشپزی بگذارید.
    بعد پیاز سپس فلفل دلمه‌ای‌ها و بعد کرفس و هویج و کلم بروکلی را اضافه کنید تا کمی تفت داده شده و نیم‌پز شوند. در هنگام پخت این غذا توجه کنید که باید دائم پای گاز بایستید و مخلوط گوشت یا سبزیجات رو هم بزنید که ته نگیره یا بیش از حد نرم نشه. برخلاف تاس‌کباب که بهتره همه چیز بقول معروف مغزپخت بشه و له این غذا مثل بقیه غذاهای چینی فقط تفت داده می‌شه پس موقع تفت دادن مواظب باشید که باندازه‌ای که دوست دارید گوشت و یا سبزیجات چاینیز رو گرم کنید.
    برای سس آب مرغ و آب و آرد ذرت را می‌گذاریم تا کمی غل بزند و غلیظ شود بعد سس سویا را اضافه کرده و می‌گذاریم تا 15 دقیقه در حرارت ملایم بپزد
    در آخر نودل یا رشته چینی را حدود 3 تا 4 دقیقه می‌گذاریم در آب جوش و بعد آن را با سس پخته شده و سبزیجات و مرغ مخلوط می‌کنیم
    نودل یا رشته چینی بسیار ظریف است و زود خمیر می‌شود و به هم می‌چسبد برای اینکه غذا خوشمزه‌تر و زیباتر باشد بهتر است مرحله مخلوط کردن درست قبل از سرو کردن غذا صورت پذیرد
    نکته‌ای در باب مواد تشکیل دهنده : ممکن از شما از کلم پخته یا هویج پخته خوشتان نیاید (من شخصا گل‌کلم پخته یا هویج پخته دوست ندارم) اما وجود هر کدام از این سبزیجات به خوش‌طعم شدن و خوش‌بو شدن چاینییز کمک می‌کند همینطور فلفل سبز و کرفس علاوه بر رایحه خوب کمی تندی به طعم غذا می‌دهد.
    سالاد رشته چینی
    یک لیوان مرغ پخته‌ي خرد شده
    • یک لیوان جعفری خرد شده
    • یک لیوان هویج رنده شده
    •2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
    • 1/4 لیوان مایونز
    • 1/4 لیوان خامه
    • یک بسته نودل (رشته چینی)
    اول سس مایونز را با خامه مخلوط کرده و خوب هم می‌زنیم. در یک ظرف سالاد مرغ و جعفری و پیاز خرد شده و هویج رنده شده را با هم مخلوط کرده و مخلوط سس و خامه را به آن اضافه می‌کنیم . در آخر (قبل از سرو غذا) نودل را به روش بالا آبکش کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم
    غذای چاینییز چون هم سبزیجات داره و هم گوشت و از طرفی نیمه سرخ‌کرده هم هست مورد علاقه خیلی‌ها وبخصوص نوجوانها و بچه‌هاست . تو اکثر فیلمهای امریکایی آدمها (بخصوص پلیسها) همه یک پاکت کاغذی (مقوایی) دستشونه و دارن با چاپ‌سویی (chop suey) یا چوبهای چینی چاینییز می‌خورن !
    غصه نخور دلم ... هر کسی جایگاهی داره که درکش برای همگان دشواره ...
    اگه تو رو شکستن ...چون میخواستن کوچیک بشی ...درست به قدر فهم و درک خودشون .

  8. #8
    فریبا آواتار ها
    • 1,510

    عنوان کاربری
    مدیر سابق تالار پاتوق
    تاریخ عضویت
    Sep 2008
    محل تحصیل
    جای خوبیه
    شغل , تخصص
    بیکار
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    برای امروز فعلا بسه .
    غصه نخور دلم ... هر کسی جایگاهی داره که درکش برای همگان دشواره ...
    اگه تو رو شکستن ...چون میخواستن کوچیک بشی ...درست به قدر فهم و درک خودشون .

  9. #9
    فریبا آواتار ها
    • 1,510

    عنوان کاربری
    مدیر سابق تالار پاتوق
    تاریخ عضویت
    Sep 2008
    محل تحصیل
    جای خوبیه
    شغل , تخصص
    بیکار
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    سوفله مرغ و قارچ

    مواد لازم:
    سینه مرغ ۱ عدد

    پیاز ۲ عدد

    قارچ مقداری

    فلفل دلمه

    سس مایونز + سس کچاب

    نمک + فلفل + زردچوبه+آویشن

    روغن مایع

    طرز تهیه:

    ابتدا سینه مرغ را همراه با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و یکم پودر سیر (اگه پودر سیر نباشه نصف حبه سیر آبپزمیکنم با آب خیلی کم که وقتی آماده شد فقط اندازه یک تا ۲ قاشق از آب مرغ باقی مونده باشه بعدش پیاز رو حسابی خرد میکنم به صورت نگینی بعدش روغن تو ماهیتابه میریزم و پیاز رو توش تفت میدم تا رنگش طلایی بشه .سپس قارچ رو خرد میکنم اون هم به صورت ریز ولی یکم درشت تر از پیاز بعد همراه با پیاز حدود یک دقیقه تفت میدم.بعد سینه مرغ آبپز شده رو به صورت مکعب های ریز خرد میکنم و به مواد اضافه میکنم.بعد از اون فلفل دلمه رو باز به صورت نگینی خرد میکنم و به مواد اضافه میکنم و تفت میدم.آخر سر هم بهش پودر آویشن یا اورگانو میزنم .بعد میذارم یکم خنک بشه .تا اون موقع هم بسته به مقدار موادتون یک تا ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز + ۱ قاشق چایخوری سس کچاب + یکم پودر اویشن را با هم مخلوط و وقتی سوفله خنک شد سس رو با مواد مخلوط میکنیم میگذاریم داخل یخچال تا خنک بشه..این غذا رو بهتره سرد مصرف کنید..میتونید وقتی برای سرو کردن سوفله رو که داخل یه ظرف ریختین روی اون رو با پوره سیب زمینی با خامه ریز به صورت شکوفه ای تزئئین کنید..این غذا رو میشه به صورت ساندویچی هم میل کرد...
    غصه نخور دلم ... هر کسی جایگاهی داره که درکش برای همگان دشواره ...
    اگه تو رو شکستن ...چون میخواستن کوچیک بشی ...درست به قدر فهم و درک خودشون .

  10. #10
    فریبا آواتار ها
    • 1,510

    عنوان کاربری
    مدیر سابق تالار پاتوق
    تاریخ عضویت
    Sep 2008
    محل تحصیل
    جای خوبیه
    شغل , تخصص
    بیکار
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    3.فالوده قهوه موکا

    3.فالوده قهوه موکا
    می‌توان با قهوه موکا (مخلوطی از قهوه و شکلات) فالوده لذیذ و خوش مزه ای را درست کرد.
    از ابتدا تا انتها:10 دقیقه
    مواد لازم برای 2 نفر:
    · 1 پیمانه شیر بدون چربی
    · 1 عدد موز متوسط پوست کنده و خرد شده
    · 1 تا 2 قاشق سوپ خوری شکر یا عسل
    · 1 قاشق سوپ خوری قهوه در آب جوش حل شده
    · نصف قاشق سوپ خوری وانیل
    · 1 پیمانه یخ خرد شده
    طرز تهیه:
    . در یک مخلوط کن شیر، موز، شکر، پودر کاکائو و قهوه و وانیل را ریخته تا یکدست شود آنگاه یخ ها را کم کم اضافه می‌کنیم.
    غصه نخور دلم ... هر کسی جایگاهی داره که درکش برای همگان دشواره ...
    اگه تو رو شکستن ...چون میخواستن کوچیک بشی ...درست به قدر فهم و درک خودشون .

صفحه 1 از 6 123 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •