در دنيا براي انتقال صوت و تصوير به صورت همزمان 5 نوع فناوري وجود دارد كه تنها در انحصار 5 كشور هستند.
وي ادامه داد: سيستم‌هايي كه هم اكنون وجود دارد نياز به زير ساخت‌هاي وسيعي دارد و براي فراهم كردن زيرساخت‌ها و پهناي باند مناسب هزينه‌هاي زيادي احتياج دارد.
شهسواري با اشاره به اين‌كه اين سيستم در هر زير ساختي قابل استفاده است، گفت: اين سيستم بر اساس يك مدل رياضي طراحي شده است و اين نوع سيستم كاربردهاي وسيعي دارد.
وي تصريح كرد: در اين، طرح، سيستم انتقال و پخش همزمان و زنده صوت و تصوير با قابليت دست‌يابي فراگير بر بستر شبكه‌هاي موجود (داخل كشور)، اعم از شبكه‌هايي با زير ساخت‌هاي ضعيف، ظرفيت پايين و امنيتي با بهبود ارسال صوت و تصوير و بهبود تطابق شبكه همراه با حداقل تأخير ساخته شده است.
اين مبتكر ايراني اضافه كرك اين سيستم كارايي بالايي در زمينه پزشكي و راه‌اندازي سيستم‌هاي درماني از راه دور و برگزاري سمينارها و همايش‌ها به صورت زنده دارد.
وي افزود: با وجود اين‌كه حدود 8 ماه از نگارش نهايي اين سيستم مي‌گذرد، قراردادهاي متعددي با كشورهاي مختلف از جمله نروژ، فرانسه، عراق و امارات متحده عربي بسته شده است براي هر قرارداد سه اشتغال‌زايي و حدود 140 ميليون تومان سود‌آوري مستقيم بدون واسطه وجود دارد.
خبرگزاري فارس