يكي از سازندگان تلویزیون دیجیتال، برای اولین بار در دنیا تلویزیونی با هارد داخلی و قابلیت نگه‌داشتن و به عقب برگرداندن برنامه زنددر آينده نزديك تمام تلويزيون‌ها از كابل و سيم‌هاي اتصال رهايي يافته و به صورت بي‌سيم مي‌توانند اطلاعات را گرفته و پخش كنند.
در طول سال‌هاي گذشته تعداد دستگاه‌هاي تصويري كه با تلويزيون كار مي‌كنند بسيار افزايش يافته و اتصال آن به تلويزيون و نبود درگاه كافي همواره براي كاربران مشكل‌آفرين بوده است كه با ورود تلويزيون‌هاي بي‌سيم ، محدوديت تعداد دستگاه‌ها از بين رفته و كابل‌ها جمع خواهند شد.
طبق توافق به عمل آمده بين هفت شركت بزرگ الكترونيكي دنيا، تمام تلويزيون‌هاي كيفيت بالا (HD TV) به سيستم بي‌سيم مجهز شده و از هرگونه سيم و كابل در اطراف آن خلاص مي شويم.

طبق اين توافقنامه پس از اين تلويزيون‌ها با استفاده از سيستم بي‌سيم به تمام دستگاه‌هاي جانبي نظير ويديو ، انواع پليرها، كنسول‌هاي بازي ، دوربين‌هاي فيلمبرداري و ... متصل مي‌شوند.
اين هفت شركت عبارتند از : LG ، ماتسوشيتا (سازنده تلويزيونهاي PanaSonic ، (NEC ‌ ، سامسونگ ، سوني ، توشيبا و شركت SiBEAM كه به صورت تخصصي در زمينه تكنولوژي بي‌سيم فعاليت مي‌كند.
طبق اين پروژه ، اولين نمونه‌هاي اين تلويزيون در سال 2008 به بازار خواهد آمد و تا فاصله 10 متري امواج را دريافت و با فركانس راديويي 60 گيگا هرتز كار مي‌كند.
همچنين اطلاعات به صورت فشرده ‌نشده بين فرستنده و گيرنده انتقال پيدا كرده و بنابراين از كيفيت آن كاسته نخواهد شد.
اين كنسرسيوم همچنين تعهد داده كه سيستم بي‌سيم استفاده شده با تمام سيستم‌هاي موجود سازگار بوده و همچنين قابليت كار با دستگاه‌هاي قديمي‌تر با استفاده از كابل را داشته باشد.
در تكنولوژي به كار رفته در اين تلويزيون‌ها ، پهناي باند استفاده شده و فركانس آن بسيار مهم است ، زيرا براي انتقال تصاوير و فيلمهاي با كيفيت (HD) احتياج به پهناي باند بالا و فركانس مناسب است كه اين گروه از بيان جزئيات فني آن خودداري كردند و فقط گفته‌اند از رنج مولتي گيگابايتي براي انتقال اطلاعات استفاده خواهند كرد.
مسلما در اين پروژه سخت‌ترين قسمت كار توليد چيپ‌هاي بي‌سيم است كه بتوانند در اين رنج كار كنند.
تنها چند شركت سازنده چيپ در دنيا وجود دارند كه مي‌توانند اين كار را انجام دهند كه از معروفترين آنها مي‌توان به RadioSpire ، Tzero ‌ و Pulse LINK اشاره كرد.