امیدوارم از این آموزش لذت کافی را ببرید.
تصویر نهایی:
ابتدا عکس مورد نظر خود را در فتوشاپ باز کنید.
یک لایه جدید ایجاد کنید و اسم این لایه را Head بزارید.
من برای اینکار از عکس زیر استفاده می کنم.
ابزار Pen را برداشته و مثل شکل تنظیم کنید.
کلیدهای ترکیبی Ctrl + Space را گرفته و بر روی عکس زوم کنید.ناحیه سر
توسط ابزار Pen ناحیه سر را سلکت کرده و بعد در همان ناحیه گرفته شده توسط Pen کلیک راست کرده و گزینه Make Selection را انتخاب کرده و Ok کنید تا محل گرفته شده توسط ابزار Pen سلکت شود و محل سلکت شده را با رنگ #decfb8 پر کنید.
البته درشکل بالا از روش دیگه عمل شده که من برای راحتی کار شما از روشی که گفتم عمل کردم.
لایه Head را مخفی می کنیم.
سراغ موها رفته و توسط Pen موها را نیز میگیریم.
و سپس یک لایه جدید ایجاد کرده و اسم لایه را به Hair تغییر می دهیم و مثل روش بالا عمل کرده و قسمت سلکت شده را با رنگ مشکی پر می کنیم.
حالا لایه Head را آشکار می کنیم.
تا اینجای کار باید مثل شکل بدست آورده باشیم.
یک لایه جدید زیر لایه سر ایجاد می کنیم.
اسم لایه را Body میزاریم.
محدوده بدن شخص را توسط ابزار Pen گرفته و بعد به حالت سلکت در آورده و با همان رنگ صورت پر می کنیم.
و یک لایه دیگر زیر لایه بدن ایجاد و اسم اونو T-Shirt میزاریم و لباس شخص را سلکت کرده و با رنگ آبی روشن پر می کنیم.
خوب میریم سراغ چشمها
برای این قسمت کمی کارمون سخت میشه
یک لایه جدید در بالای لایه های قبلی ایجاد کنید و اسم لایه را Eye بزارید. بر روی چشمها زوم کرده و توسط Pen محدوده چشمها را بگیرید.و بعد سلکت کرده و با رنگ سفید پر کنید.
یک لایه جدید ایجاد کرده و اسمش را Iris بزارید.
مردمک چشم را سلکت کرده و با رنگ مشکی پر کنید.
و قسمتهای سفید لایه Eye را که از موژها بیرون زده شده را پاک کنید.یک لایه جدید با اسم Eyelash ایجاد کنید.
مثل شکل قسمت موژها را سلکت کرده و با رنگ مشکی پر کنید.
یک لایه جدید ایجاد کرده و اسم آنرا Retina بزارید.قسمت عدسی چشم را سلکت و با رنگ مشکی پر کنید.
یک لایه جدید با اسم Highlights ایجاد کرده و قسمت سفیدی مردمک را سلکت و با رنگ سفید پر کنید.
مثل شکل دور چشم را سلکت کرده یک لایه جدید زیر لایه Eye ایجاد کرده و با رنگ صورت پر کرده و ابزار Burn را برداشته و Exposure آنرا روی 25% بزارید و مثل شکل عمل کنید.
و توسط ابزارPen قسمتهای گودی چشم را سلکت و با رنگ قهوه ای کمرنگ مثل شکل پر کنید.