" خبر خاصى نيست " به سينماها مى آيد

فیلم سینمایی "خبر خاصی نیست" ساخته جديد مصطفی شایسته پس از یک سال انتظار اکران می‌ شود.

فيلم "خبر خاصی نیست" دومین ساخته بلند مصطفی شایسته پس از "من همسرش هستم" سال گذشته مقابل دوربین رفت و تمامی مراحل فنی خود را پیش از برگزاری سی و سومین جشنواره فیلم فجر طی کرد.

به دلیل ترافیک اکران از ابتدای سال این فیلم تاکنون شرایط اکران پیدا نکرده اما بنا به صلاحدید گروه تولید و دفتر پخش هدایت فیلم "خبر خاصی نیست" پس از پایان اکران فیلم سینمایی "پی ٢٢" در سرگروه کورش اکران خواهد شد.

مصطفی شایسته پیش از این فیلم سینمایی "من همسرش هستم" را کارگردانی کرده و "خبر خاصی نیست" دومین تجربه کارگردانی او به حساب می‌آید. او پیش‌ تر تهیه کنندگی آثاری همچون "بی‌ پولی"، "کنعان"، "کافه ستاره" و ... را بر عهده داشته است.

فيلم "خبر خاصی نیست" قصه دو خواهر است که همراه با دختران تحصیل‌کرده و در شرف ازدواج خود زندگی آرامی را می‌گذرانند اما برگزاری یک مهمانی خانوادگی و حضور مردی جوان به عنوان مهمان ناخوانده زندگی این دو خانواده را دستخوش چالش و بحرانی جدی می‌کند.

در این فیلم افسانه بایگان، رضا کیانیان، رویا تیموریان، بیتا احمدی، بیتا سحرخیز، امیرحسین آرمان، بیژن افشار و ریحانه جعفری به ایفای نقش پردا خته‌اند.