مهدی کشمیری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ۱۷ پلاک از پارک علم و فناوری شیخ بهایی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان طی دو سال گذشته به بخش خصوصی واگذار شد که در مجموع تا کنون ۷۰ پلاک در این پارک علم و فناوری واگذار شده است.
وی بیان داشت: تاکنون فروش فناوری و یا مشارکت سرمایه‌گذار در تجاری‌سازی بیش از ۴۸ فناوری به مبلغ ۱۸۹ میلیارد ریال و حجم سرمایه‌گذاری ۴۸۲ میلیارد ریال محقق شده است.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی استان اصفهان از فناوری‌های صنعت‌ساز در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان خبر داد و گفت: بیش از یک هزار و ۲۰۰ قرارداد تحقیقاتی و فناوری در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان منعقد شده که ۳۶۱ مورد آن مربوط به دوسال گذشته است.
وی بیان داشت: همچنین تجاری‌سازی بیش از ۷۰۰ دانش فنی که ۱۸۷ مورد آن مربوط به سال‌های پیش است نیز از دیگر اقدامات در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بوده است.
کشمیری افزود: هزینه ایجاد هر شغل برای یک فارغ‌التحصیل دانشگاهی در شهرک نزدیک به ۴۰ میلیون تومان برآورد می‌شود درحالی که هزینه ایجاد هر شغل برای یک فارغ‌التحصیل دانشگاهی در بخش‌های مختلف اقتصادی از ۱۵۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان برآورد شده است.
وی با اشاره به اینکه هر فارغ‌التحصیل کارآفرین در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان می‌تواند یك کسب و کار دانش‌بنیان ایجاد کند و هر کسب و کار حداقل برای ۱۰ تا ۱۵ نفر شغل ایجاد می‌كند، گفت: نرخ موفقیت یک شرکت تازه تاسیس در این شهرک بیش از  ۷۰ درصد بوده، در حالی که خارج از شهرک این نرخ کمتر از ۱۰ درصد است.