- تاریخ نشر : یکشنبه 8 شهریور 1394
- مشاهده : 6
- سایر اخبار آشپزی
- RSS
پیتزای نخودفرنگی و سیبزمینی شکم پر
پیتزای نخودفرنگی
شام سبک، بهترین انتخاب برای شب های گرم تابستان است. شامی سبک و خوشمزه و البته ساده و بیدردسر. درست مثل غذاهای ابتکاری که با کمی خلاقیت از خود خاطرهای خوش بهجا میگذارند.
شام سبک، بهترین انتخاب برای شب های گرم تابستان است. شامی سبک و خوشمزه و البته ساده و بیدردسر. درست مثل غذاهای ابتکاری که با کمی خلاقیت از خود خاطرهای خوش بهجا میگذارند.
غذاهای سادهای که با همان مواد همیشگی اما با کمی تغییر و ابتکار رنگ و بوی جدیدی پیدا میکنند و به نام شما ثبت میشوند؛ مثلاً میتوانید برای شام پیتزا درست کنید؛ اما پیتزایی که تابهحال نخوردهاید یا میتوانید شام سیب زمینی شکم پر بخورید، سیبزمینی شکم پری که خودتان کشفش کردهاید. به این میگویند غذای مندرآوردی.
1. برای درست کردن این پیتزا کار سختی ندارید. اگر حوصله هم ندارید با خمیر پیتزای آماده میتوان کار را راه انداخت. پس تا اینجای کار باید خمیر پیتزا داشته باشید. پنیر پیتزا هم لازم است.
2. حالا یک پیمانه نخور فرنگی هم میخواهید. دو قاشق غذاخوری گردوی خشک هم داشته باشید خیلی عالی است. زرشک هم باشد که دیگر جمعشان جمع میشود.
3. پیاز و سیر هم که همه غذاها را خوشمزه میکنند. چند برگ اسفناج هم باشد اتفاق خوبی است.
4. حـالا هـمه موادتان را درون مخلوطکن بریزید. از این راحتتر هم مگر میشود؟
5. خمیر پیتزا را درون سینی فر بگذارید و بعد شروع کنید به ریختن مواد. سبزیها لهشده را خیلی مرتب روی نان پیتزا پهن کنید.
6. حالا اگر کمی ترهفرنگی دارید روی موادتان بریزید و در آخر هم پنیر پیتزا را بریزید و برای 10 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید.
مجله آشپزی مثبت
اخبار مرتبط:
طرز تهیه: پیتزا با نان ساندویچی
طرز تهیه پیتزا فلفلی آتسا
نکاتی در مورد پیتزای ایتالیایی