خوردن غذاهای کبابی با سسهای مخصوص لذیذتر از آن چیزی است که تصورش را بکنید.
مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 15 دقیقه
این سس در اندونزی، مالزی، تایلند، ویتنام، چین و آفریقا بسیار مرسوم است و در قرن 16 میلادی در اسپانیا و پرت غال نیز مورد استفاده قرار گرفت.
برای درست کردن سس اصیل باید از روغن بادامزمینی استفاده کنید.
برای درست کردن این سس تنها نیاز به 15 دقیقه وقت دارید. اگر این سس را در یخچال نگه میدارید فراموش نکنید قبل از استفاده آن را دوباره گرم کنید.
مواد لازم:
طرز تهیه:
شیر نارگیل 500 میلی لیتر پیاز 1 عدد فلفل قرمز چیلی 1 عدد سیر 1 عدد کره بادامزمینی 2 قاشق غذاخوری سس سویا 1 قاشق غذاخوری شکر قهوهای 1 قاشق غذاخوری پرک فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
- روغن را در یک تابه گرم کرده، پیاز رندهشده، سیر و فلفل قرمز را در آن تفت دهید تا نرم شوند.
- شکر، سس سویا و کره بادامزمینی را به مخلوط اضافه کنید تا کاراملی رنگ شوند.
- شیر نارگیل را به مخلوط اضافه کنید تا به جوش بیاید.
- آن را گرم سرو کنید.
پارسهگرد این مقاله را برای اولینبار در وب فارسی منتشر کردهاست، لذا نقل مطلب بدون درج لینک فعّال پارسهگرد اخلاقی نیست.