-
پدرو: نمی خواهم از بارسلونا بروم
به گزارش خبرنگار مهر، پدرو با رد خبرهایی مبنی بر این که او میخواهد برود تایید کرد برای ماندنش شرایط سخت است.
وی پس از بازی دیشب کاتالانها در برابر سویا در تفلیس، حرفهای رابرت فرناندز مدیر ورزشی این باشگاه را رد کرد. او ساعتی پیش از بازی به گزارشگر TV۳ گفته بود این بازیکن گوش میخواهد باشگاه را ترک کند.
با این حال این پدرو بود که پس از مدتی نیمکت نشینی وارد بازی شد تا نتیجه برد ۵ در برابر ۴ را برای بارسلون به دست بیاورد. پدرو در وقت اضافه خوشحال از این که به تیم لوییس انریکه پیوسته، وارد بازی شد و توانست گل پیروزی را به ثمر برساند.
پدرو بعد از بازی به خبرنگاران گفت: مدیر ورزشی باشگاه نباید چنین حرفی میزد و تاکید کرد که خیلی بیشتر احساس راحتی میکند که در باشگاهش بماند تا این که نیوکمپ را ترک کند.
او گفت: من از این شرایط خوشحال نیستم. رابرت فرناندز چیزی گفت که دربارهاش اطلاع نداشت. من با کاپیتان، رییس، سرمربی... و چند ثانیه با فرناندز حرف زدم. نمی دانم چرا او گفته من خواستم تیم را ترک کنم . نمی دانم چطور باید در این تیم فکر کنم.
او افزود: نمی دانم خلاصه چه می شود، اما همیشه طرفدار بارسا باقی می مانم .
پدرو گفت: وقتی این همه شایعه هست که من میخواهم بروم، این شرایط راحتی برای ماندن من نیست. من همیشه سعی کردم همه تلاشم را برای تیمم بکنم. دلم میخواهد بیشتر بازی کنم و تا آنجا که می توانم در خدمت تیمم باشم.
وی افزود: وقتی می بینم باید روی نیمکت بنشیم عصبانی میشوم و حالا با بیماری نیمار این شانس را به دست آوردم که در بازی باشم. نمیخواهم بارسلونا را ترک کنم، اما شرایط سختی است. بحث بر سر درخواست پول بیشتر نیست. اما یک سوال همیشگی است. میخواهم بازی کنم. لوییس انریکه بازیکنان دیگری آورده و من باید خیلی منتظر بمانم تا نوبت بازی من بشود.
پدرو در دوره سرمربیگری لوئیس انریکه کمتر فرصت بازی داشته و مسی، سوآرس و نیمار خط حمله اصلی آبی-اناریها را تشکیل می دهند.
لوییس انریکه در پایان بازی و در پاسخ به خبرنگاران درباره این که چرا پدرو در ترکیب اصلی تیم حضور نداشت، گفت: پدرو دو روز پیش نمیتوانست تمرین کند چون درد عضلانی داشت و ما موقعیت او را درک می کنیم. انریکه تاکید کرد: من تصمیمی را گرفتم که برای تیم درست بود و اگر بخواهم به عقب برگردم دوباره همین تصمیم را می گیرم.
در روزهای اخیر خبرهای زیادی درباره پیوستن پدرو به یونایتد به گوش میرسد.