-
پوره سیب زمینی با روغن زیتون
طعم جدیدی از پوره سیب زمینی را با شیر و روغن زیتون امتحان کنید.
مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
پوره سیبزمینی مکمل مناسبی برای غذاهای گوشتی محسوب میشود. بسته به ذائقه و میل خانواده میتوانید پوره را با خامه یا کره هم درست کنید. در این دستور پوره سیبزمینی با روغن زیتون بکر آماده میشود که هم نسبت به بقیه پورها سالمتر است و هم عطر روغن زیتون شما را مست میکند.
مواد لازم:
سیب زمینی |
1400 گرم |
روغن زیتون بکر |
125 میلیلیتر (½ پیمانه) |
شیر |
80 میلیلیتر (⅓ پیمانه) |
طرز تهیه:
- سیب زمینیها را آب پز کنید.
- بعد از پخت پوست آنها را گرفته و آنها را له کنید.
- شیر را اضافه کرده، با سیب زمینیها مخلوط کنید.
- سپس روغن زیتون را اضافه نموده و سرو کنید.
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن