ابتدا تخم‌مرغ‌ها به مدت 5 دقیقه خوب هم می‌زنیم تا حجیم شوند سپس روغن و کره نرم‌شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم.



مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
آرد 2 لیوان
کره 30 گرم
روغن مایع 1/2 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
شیره انگور 1 لیوان
گردو 1 لیوان خرد شده
ارده 1/2 لیوان
وانیل 1/4 قاشق چای خوری

طرز تهیه:
1. ابتدا تخم‌مرغ‌ها به مدت 5 دقیقه خوب هم می‌زنیم تا حجیم شوند سپس روغن و کره نرم‌شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم.
2. شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه می‌دهیم ، نیمی از گردو و وانیل را ریخته و در انتها آرد و بیکینگ‌پودر را الک کرده و با مواد کاملا مخلوط می‌کنیم.
3. مواد را در قالب چرب‌شده ریخته و روی آن نیمی دیگر از گردوها را می‌ریزیم و در فر از قبل گرم‌شده با دمای 180 - 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 45 دقیقه - 1 ساعت قرار می‌دهیم.