به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن نظری شاهرودی بعدازظهر پنجشنبه در نشست مشترک مسئولان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه اظهار کرد: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از سال ۱۳۶۱ با مشارکت استادان حوزه و دانشگاه آغاز به کار کرد و محصول همکاری‌های علمی در این مرکز، ۳۱۰ عنوان کتاب، ۵ مجله علمی – پژوهشی و یک مجله تخصصی است.
وی ادامه داد: کتاب‌های این مرکز به عنوان منبع درسی در رشته‌های جامعه شناسی، علوم سیاسی، علوم قرآنی، فلسفه، اقتصاد و... مورد استفاده قرار می‌گیرد.
معاون جامعه مدرسین تصریح کرد: برنامه آینده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در راستای تدوین موضوعات سرفصل‌هایی است که شورای تحول ابلاغ می‌کند تا این تولیدات به دانشگاه‌ها اعلام رسمی شود.
حجت‌الاسلام نظری شاهرودی اقتصاد دانش بنیان را اساس توسعه پایدار دانست و تاکید کرد: در شرایط فعلی بین آموزش رشته‌های مختلف علمی و اقتصاد دانش بنیان گسست وجود دارد.
رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه معتقد است که اگر به جای فروش نفت خام، ۱۵۰ مشتق نفتی را می‌توانستیم صادر کنیم، تحریم علیه جمهوری اسلامی محال بود.
وی تصریح کرد: در حوزه علوم انسانی، اقتصاد دانش بنیان نیازمند حمایت و توجه خاص و بازتعریف وظایف پژوهشی و آموزشی و توجه به نیروی انسانی است.