شکر ادویه دار چاشنی خوشمزه و پرکاربردی است که می توانید از آن بر روی موز پخته شده، شیرینی ها و اسنک هایی مانند ذرت بوداده و ... استفاده نمایید.
مناسب برای :8 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
ارزش غذایی در هر وعده: 323 کیلوکالری؛ 24.7 گرم کربوهیدرات؛ 11.2 گرم قند؛ 23 گرم چربی؛ 3.7 گرم چربی اشباع شده و 2 گرم پروتئین.
مواد لازم:
برگ بوی تازه 3 عدد پوست پرتقال ریز رنده شده به اندازه 2 پرتقال پوست لیموی ریز رنده شده به اندازه 2 لیمو میخک 6 عدد پودر دارچین ½ قاشق چایخوری جوز هندی رنده شده 10 عدد غلاف وانیل (از درازا دو نیم شده) 1 عدد شکر دانه ریز قهوه ای 1 کیلوگرم روغن زیتون به میزان لازم کره به میزان لازم دانه ذرت بوداده 250 گرم
طرز تهیه:
- برگ بو، رنده پوست لیمو و پرتقال و تمامی ادویهها را در غذاساز بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط نمایید. سپس شکر قهوهای را به آنها اضافه و مخلوط نمایید. حالا شما شکر ادویهدار خوش عطر خواهید داشت. (به دلیل رطوبتی که در رنده پوست لیمو و پرتقال و همچنین غلاف وانیل وجود دارد بهتر است شکر ادویهدار را روی یک سینی فر پهن کنید و اجازه دهید تا به مدت چند ساعت در این حالت بماند تا رطوبت خود را از دست بدهد.)
- پس از آن شکر را الک کنید تا تکههای بزرگ ترکیبات آن جدا شود. میتوانید شکر الک شده را در یک ظرف درب بسته در مکانی خشک و خنک برای مدت طولانی نگهداری نمایید.
- برای تهیه ذرت بو داده ادویهدار درون یک ظرف روغن و کره بریزید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که کره آب شد ذرتها را اضافه کنید و آنها را در روغن و کره تفت دهید و درب ظرف را بگذارید تا ذرتها به مدت چند دقیقه حرارت ببینند. سپس هر 30 ثانیه یکبار ظرف را تکان دهید تا مطمئن شوید تمام ذرتها افزایش حجم دادهاند.
- 6 قاشق غذاخوری از شکر ادویهدار را در یک کاسه بزرگ بریزید. ذرتهای آماده شده را نیز در آن بریزید و با شکرها مخلوط نمایید به این ترتیب ذرتهای داغ طعم شکر ادویهدار را به خود میگیرند.
![]()