این سبک تهیه بال مرغ به روش چینی و کره ای است. بال ترد و شیرین با برنج تخم مرغی ترکیب فوق العاده ای برای سرو یک غذای خودمانی است.

مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت


ارزش غذایی در هر وعده: 634 کیلو کالری؛ 45.6 گرم کربوهیدرات؛ 7.9 گرم قند- 29.8 گرم چربی؛ 7.8 گرم چربی اشباع شده و 44.7 گرم پروتئین.
ادویه چینی مخلوطی از دانه رازیانه، میخک، فلفل، دارچین و بادیان ختایی است.

مواد لازم:


بال مرغ 12 عدد
ادویه چینی (ادویه مخلوط) 2 قاشق چای‌خوری
برنج قهوه ای 200 گرم
زنجبیل یک قطعه 5 سانتی‌متری
سس کچاپ 2 قاشق غذاخوری
سس سویا (کم نمک) 1 قاشق غذاخوری
عسل 1 قاشق غذاخوری
دانه کنجد 1 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
فلفل چیلی قرمز تازه 1 تا 2 عدد
کلم چینی 2 عدد
روغن کنجد به مقدار لازم
تخم مرغ بزرگ 1 عدد

طرز تهیه:



  1. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. بال‌ها را روی سینی فر قرار دهید و روی آن‌ها از ادویه چینی و مقداری نمک بزنید و با دستان‌تان بال‌ها را به آن‌ها آغشته کنید. روی سینی را با فویل بپوشانید و بال‌ها را به مدت 50 دقیقه در فر بپزید.
  3. در این فاصله برنج قهوه ای را بپزید و آبکش نمایید و بعد آن‌ها را روی یک سینی بریزید تا سرد شوند. پوست زنجبیل را بگیرید و آن را رنده کنید و با سس کچاپ،سس سویا و عسل مخلوط نمایید.
  4. پس از گذشت 50 دقیقه از سس تهیه شده روی بال‌ها بمالید و دوباره به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند آن ها را در فر قرار دهید. سپس آن‌ها را برگردانید و سمت دیگر را نیز به سس آغشته کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید. قبل از این که در این مرحله مرغ‌ها را در فر قرار دهید کنجد‌ها را روی آن‌ها بپاشید.
  5. قبل از اینکه مرغ‌ها آماده شوند، سیرها را پوست بکنید و خرد کنید. سپس فلفل چیلی‌ها و کلم چینی را نیز خرد نمایید. تمام آن‌ها را در یک تابه با مقدار کمی روغن و روی حرارت متوسط تفت دهید تا طلایی شوند. سپس برنج را به آن‌ها اضافه کنید و با آن‌ها تفت دهید.
  6. بال‌ها را از سینی بیرون آورید و به سینی فر در حدود 200 میلی‌لیتر آب اضافه نمایید و اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه با بقیه مواد داخل سینی بجوشد. سپس چربی روی سس را جدا کنید و بقیه سس را با برنج مخلوط نمایید. برنج را کنار ظرف قرار دهید و در قسمت خالی تخم مرغ را بشکنید و آن را هم بزنید و بپزید سپس آن را با برنج مخلوط نمایید.
  7. بال‌ها را با برنج سرو نمایید.