-
بال مرغ با برنج مخلوط
این سبک تهیه بال مرغ به روش چینی و کره ای است. بال ترد و شیرین با برنج تخم مرغی ترکیب فوق العاده ای برای سرو یک غذای خودمانی است.
مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
ارزش غذایی در هر وعده: 634 کیلو کالری؛ 45.6 گرم کربوهیدرات؛ 7.9 گرم قند- 29.8 گرم چربی؛ 7.8 گرم چربی اشباع شده و 44.7 گرم پروتئین.
ادویه چینی مخلوطی از دانه رازیانه، میخک، فلفل، دارچین و بادیان ختایی است.
مواد لازم:
بال مرغ |
12 عدد |
ادویه چینی (ادویه مخلوط) |
2 قاشق چایخوری |
برنج قهوه ای |
200 گرم |
زنجبیل |
یک قطعه 5 سانتیمتری |
سس کچاپ |
2 قاشق غذاخوری |
سس سویا (کم نمک) |
1 قاشق غذاخوری |
عسل |
1 قاشق غذاخوری |
دانه کنجد |
1 قاشق غذاخوری |
سیر |
2 حبه |
فلفل چیلی قرمز تازه |
1 تا 2 عدد |
کلم چینی |
2 عدد |
روغن کنجد |
به مقدار لازم |
تخم مرغ بزرگ |
1 عدد |
طرز تهیه:
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
- بالها را روی سینی فر قرار دهید و روی آنها از ادویه چینی و مقداری نمک بزنید و با دستانتان بالها را به آنها آغشته کنید. روی سینی را با فویل بپوشانید و بالها را به مدت 50 دقیقه در فر بپزید.
- در این فاصله برنج قهوه ای را بپزید و آبکش نمایید و بعد آنها را روی یک سینی بریزید تا سرد شوند. پوست زنجبیل را بگیرید و آن را رنده کنید و با سس کچاپ،سس سویا و عسل مخلوط نمایید.
- پس از گذشت 50 دقیقه از سس تهیه شده روی بالها بمالید و دوباره به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند آن ها را در فر قرار دهید. سپس آنها را برگردانید و سمت دیگر را نیز به سس آغشته کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید. قبل از این که در این مرحله مرغها را در فر قرار دهید کنجدها را روی آنها بپاشید.
- قبل از اینکه مرغها آماده شوند، سیرها را پوست بکنید و خرد کنید. سپس فلفل چیلیها و کلم چینی را نیز خرد نمایید. تمام آنها را در یک تابه با مقدار کمی روغن و روی حرارت متوسط تفت دهید تا طلایی شوند. سپس برنج را به آنها اضافه کنید و با آنها تفت دهید.
- بالها را از سینی بیرون آورید و به سینی فر در حدود 200 میلیلیتر آب اضافه نمایید و اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه با بقیه مواد داخل سینی بجوشد. سپس چربی روی سس را جدا کنید و بقیه سس را با برنج مخلوط نمایید. برنج را کنار ظرف قرار دهید و در قسمت خالی تخم مرغ را بشکنید و آن را هم بزنید و بپزید سپس آن را با برنج مخلوط نمایید.
- بالها را با برنج سرو نمایید.
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن