-
پنالتی اعلام شده به سود نفت صحیح نبود/تمرکزذوب آهن روی فینال حذفی
به گزارش خبرنگار مهر، هادی محمدی عصر امروز پس از پیروزی پرگل تیمش مقابل نفت تهران در جمع خبرنگاران رسانههای گروهی درباره اعلام پنالتی به سود تیم نفت تهران و خطای او اظهار داشت: من در آن صحنه به آقای زرگر، داور مسابقه هم گفتم که برخوردی نداشتم اما بازیکن حریف تمارض کرد و با توجه به اینکه تیم ما ۵ گل جلو بود، این خطا اعلام شد.
وی افزود: من در این صحنه هیچ برخوردی با بازیکن حریف نداشتم اما نمیدانم چرا این پنالتیها علیه تیم ذوبآهن گرفته میشود. متأسفانه داوران به راحتی برای تیم ما پنالتی میگیرند و در بازی استقلال هم اینگونه شد. به نظر من اصلا پنالتی درست نبود و هم این بازی و هم بازی قبل، پنالتیهایی میگیرند که درست نیست.
مدافع تیم فوتبال ذوبآهن اصفهان درباره شرایط مسابقه خاطرنشان کرد: در کل باید بگویم که این مسابقه بازی خوبی و تیم ما سرتر بود و از موقعیتها استفاده و روی زمین بازی کردیم، نفت تیم خوبی به شمار میرود اما خسته از بازیهای آسیا بود و تیم ما که امروز واقعا سرحال بود، پیروزی را از آن خود کرد.
وی با اشاره به بازی تیمش مقابل گسترش فولاد تبریز و استقلال تهران گفت: ما باید در دو هفته قبل نیز بازیها را میبردیم اما گسترش فولاد در مسابقه خود دفاعی بازی کرد و مقابل استقلال هم موقعیت داشتیم اما این موقعیتها به گل تبدیل نشد.
محمدی اضافه کرد: تمرکز ما روی بازی فینال جام حذفی است و باید همین بازی را مقابل آن انجام دهیم؛ نفت هم تیم خوبی است و باید کاری کنیم که در این بازی پیروز شویم.